Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 bizim sc2 takımındaki diğer arkadaşın ilanıdır aynen onun ağzından yazıyorum: Arkadaşlar Türkiye standartlarında pek karşılaşmayacağınız ama Avrupada hemen hemen her organizasyonda kullanılan monitörlerden biridir eizo foris fs2333 http://www.eizo.com.tr/global/products/foris/fs2333/#tab02 Bu kendı sıtesındekı tanıtımı ve bu da fiyatıyla beraber aynı inceleme http://www.gamer-market.com/eizo-foris-2333-.html?$&sl=tr' Ben monitörü Starcraft 2 oyununun turnuvasından kazandıgım için 450 lira civarında indirim ile satıyorum.Turnuva linki: http://elektrospor.com/Turnuva=1 Kutusundan açmak istemememden dolayı kutusunun resmini koydum : http://u1306.hizliresim.com/1b/8/nx3m4.jpg Fiyat 800 lira ps: arkadaş ankarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 vay arkadaş. sıfır fiyatına göre iyi tabii. ama yine de indirimli 800 lira =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 800 liraya gider 32'' led televizyon almaz mıyım, alırım. Gerçi bunun ms hede hödösü mutlaka avantajlıdır bilemedim mantıksız geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 42" seg led tv alabilirsin panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 competitive FPS monitoru bu paraya en iyisi paramız olsa alırdık, guruluyum ki capulcuyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 bizim firmada bu monitörlerden kullanıyoruz, (farklı model ips eizo) garanti vb. şeylerde sorun olur mu şirkete alsak ? yarın bir sorayım okey al derlerse mesaj atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Goering said: competitive FPS monitoru bu paraya en iyisi paramız olsa alırdık, guruluyum ki capulcuyum... sen kalk fx de yırtın sonra "para yok" cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 takip edemiyorum gezi vs. derken param olsun bir sürü sey alıcam =) bu kalırsa net bunu mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 4 ms li monitor nasıl 800 tl oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Smart Insight diye bir olayı var fps oyunlarında yardırıyor, brightness köklüyor karanlık yerlerde. all around en iyi IPS monitorlerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 ben baya uzak kalmışım bunlardan :) iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Perspective said: bizim firmada bu monitörlerden kullanıyoruz, (farklı model ips eizo) garanti vb. şeylerde sorun olur mu şirkete alsak ? yarın bir sorayım okey al derlerse mesaj atarım eizo türkiyeden garantili olması lazım ürünün oradan gelme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2013 sonuçta eizo, tasarımcıların fotocuların kullandığı kaliteyi yakalıyor mu bu? öyleyse pedere almayı düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Chiptech said: sonuçta eizo, tasarımcıların fotocuların kullandığı kaliteyi yakalıyor mu bu? öyleyse pedere almayı düşünebilirim. ne kalitede bi bilgim yok onun için netten review inceleme falan bakarsan daha sağlıklı olur ^^ ips olduğuna göre ama renk konusunda sıkıntı olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2013 Selam, Smart Insight özelliği oyun harici kullanımlarda sıkıntı olabilir. Tabi eğer kapatılıyorsa ne güzel. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 o kadar teknoloji koymuşlar için on/off vardır heralde :D cihazla ilgili teknik bilgiler için bu arada netten bakıverin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 600 yapsın fiyatı elden alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2013 inyormaynd said: 600 yapsın fiyatı elden alayım. ı ıh yapmıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Kendi kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 paramecium said: Selam, Smart Insight özelliği oyun harici kullanımlarda sıkıntı olabilir. Tabi eğer kapatılıyorsa ne güzel. Saygılar. tabii ki kapatiliyor =) edit: takipteyim para denklestiremedim, icimin gittigi ilanlardan daha once de ps vita satildi. icim gitti of calisayim bari =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 kaçtı di mi bu monitör? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 evet bende kaçırdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 satarken bi hi bile demiyorsunuz sürünüyor burda aylar sonra birsürü talip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar