Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 bb range chart dikeyresim kanyak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 menzil çok önemli bir olay olmakla beraber kalibreler de çok önemli zira mermi hızını ve hedefe erişme süresini etkiliyor, 20sn'de hedefe varan mermi pek birşey vuramıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 kuma ne kadar iyiyse furutaka da o kadar kötüymüş ya karşılığı omahanın da oyundaki açık ara en op gemi olması tam mutsuzluğun resmi yapıyor IJN CV T5 ini meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 yamatoya hemen trollface i yapıştırmışlar ahhhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 Cruiser için amerika tarafından en keyifli gemiler t5 ve 6, sonrasında bir ağırlık, hantallık çöküyor oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 carrierla oynamaya basladım. Baya guzel olmus. Yalnız gameplay bı yerden tanıdık gelıodu, adamlar starwars empire at war ın aynısını yapmıslar lan. iconlar bile aynı. Hoş başarılı bi tasarımı taklit etmek kötü bişi deil. Güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 oynamaya başladım daha tier 3'üm. Id: falrod oynamak isteyen eqlesin! sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 ya ben sein id yi görünce bi bkayım neymiş dedim acayip sardı beni (: selckgn benim id de seni ekleyemiyorum ben bulmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Hacıt senin adını sitede aratınca hiç maç yapmamışsın gözüküyor :D , Birde şöyle bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 alla alla tier 3 üm ben. id yanlış o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 butun macları co-opmu oynadın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 DURUN DURUN SÖYLEMEYIN ACI GERCEGI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 yoo missionları bile yaptım id doğru bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Bonus code "ALBANY" Tier 2 US cruiser hediye veriyor, gemi leş ama port slot gelmiş oluyor, satarsanız 375k credit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 sağolasın cidden, slot önemli. 19.yy krüvazörü ama olsun ehu. upgrade alamıyorken tierinin en kötü kruvazörü haline geliyor sanırım. upgradesiz kıyaslayıp sevindim, sonra upgradelilerle kıyaslayınca üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 stat olarak çok kötü ama şunu fark ettim çok az missliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 premium fiyatları baya pahalı geldi f2p oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 nereye yazıoz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2015 websitesine eu'ya login ol orda redeem code falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 USN level 5 bb ve cruiser var. Oynayan varsa bereber takılalım. Kıt kafalı pug ile oynamak çok bayıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 ya bende t5 carrier aldım ama cok sıkıcı bu ya pfff. 2-3 ucak cıkıo anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 USN cv'leri ilk tierlarda baya azapmış. Sonradan ekstra squadronlar geliyormuş. Ama crusier ile kendimi buldum resmen çok zevkli. nick: falrod bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=29mRHG-Ilvs bismarck ve tirpitz birisi normal, birisi premium olarak eklenecekmiş, bir de hermelin ile dresden kruvazörleri. tirpitz torpidolu oyundaki tek bb olacak sanırım, onun için premium yapabilirler paranın dibine vurmak için lol. gamescom'da oynatıyorlarmış. onlar eklenince dönerim herhalde. http://i.ytimg.com/vi/ka2GZ1nTMCs/maxresdefault.jpg FEUER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 oynayan kaldı mı hala denenmeye değer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar