Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 ben hep ole atıorm, zaten ıskalamak zor oyunda ya, saçma sapan saçılan mermiler dışında. Geminin gidiş yerine tam geminin yan taraflarının hizasına ( denize yakın kısıma yani ) hizalıyorum, bam bam bam. menzile girsin yeterki bvuruo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 20kmden bb atislarina basla sonra tekrar gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2015 20km+ savaşları tam bir sanat işi, öyle "vuramasam da bir daha atıcam biraz sonra" da diyemiyorsun ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Dd mantigi kamikaze midir hep yav. Bb dibine gor torplari yolla sonra bat ve bb nin de batmasini izle cik tum oyun boyunca 1-2 hit anca hatta o bile cogu kez olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 öyle olmak zorunda değil ortalık kalabalıkken biraz kaypak oynamak lazım. sakinleştikten sonra şov yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2015 Her bir modülünü açtığımız gemiler hani bir çelenk alıyorlar etfraıfna onlarla oynayınca gelen xp sanki doğrudan havuza gidiyormuş gibi birşey okudum oyun içinde var mo böyle birşeyler ? World of tanksa vardı sanki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 hepsi değil hayır. sadece küçük bir kısmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 2 seferdir deli maçlar çıktı yav 7 ship destroyed ile rekor kırdım ama kaydetmemiş salak alet. http://plays.tv/video/55a294a8b6ef49ee36 http://plays.tv/video/55a2972d861e11c71d http://plays.tv/video/55a29bf3cf2bafd582 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Mosquito said: Dd mantigi kamikaze midir hep yav. Bb dibine gor torplari yolla sonra bat ve bb nin de batmasini izle cik tum oyun boyunca 1-2 hit anca hatta o bile cogu kez olmuo Random oynuyorsan çok bencil oynaman lazım, ben maks hite oynuyorum. Geride kalıp oyunu takip et yada bir BS'ye yapış, aradan çık sağa sola hit yap. Takım oyunu yalan tamamen karambol. Millet nereye yığılıyorsa oraya gidiyorum arkadan yapıştırıyorum. Cruiser bundan keyifli hızlı hemen kaçabiliyorsun, manevrası iyi. Maks 5 kill ve 166 hit yapabildim bir oyunda. Kaybetsekde min 800-900 xp geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 ameleliği çok abi cruiser öyle gelmeye başladı dd'den sonra. 20hit yapiosun bi torp dmgi kadar işte. torp ii ya arada cikion 2 atiosun vurursan negzel temiz iş, olmazsa 40s sonra bi daha bakiosun dalgana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Tabi oyun tarzına göre değişir :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 dd pro aleti ya pub gamelerde hasbelkader takılıcan ama güzel takımlı bir oyun olursa smokescreen torp damage filan keyifli. Mümkün mertebe baştan yada kıçtan almaya bakıcan mermileri ama illa yiosun bir yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2015 Bende cruiserları sevdim en çok, ama us cruiserları daha bi güzel geldi nedense rof daha iyi diye herhalde. Dan dun sıkıorum oyunda ateş etmesi çok eğlenceli, baya iyi olmuş mekanikleri, biraz oyun modu gelse değişik şeyler ekleseler şuan sıkıyor 2-3 maç sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bir sonraki patchte yeni oyun modları gelicekmiş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 gelmesi lazım ya, bide hava su efektleride gelsin. BB ye çok bağlandım ben en çok onu sevıyom artık. Bu vyoming baya yavaşmış tabide, çok güzel ya. south caroline la oynuodum, karşımda 1bs 1 cruiser vardı. Biri chatten yazdı "yine kaybedicez qqq :/" diye. ikisinide patates ettim. De maç bitince qq ya vakit bırakmaması kötü, "NASI KOYDUK AMA" diyemiosun. BB de %90 ap kullanıyorum, baya işi değiştirdi he ye göre. Sadece DD gelirse he ye geçiorm ki o iş için etrafımda olan başka ufak gemiler ve benim yancı silahlarım var. Torplardan kaçmak biraz sıkıntı bb lerle ama işte paso manevra yapıosun yapcak bişi yok. yalnız, farklı toplara farklı mermi takma topları ayrı ayrı dondurebılme ozellıklerınnı gelmesı lazım. bu arada oyun menusunden otomatik çarpma engelleyici kapatın kapatmadıysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 wyoming açık ara en keyifli gemi, ap ile son derece tatminkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Myogide bende bb yi sevdiğimi düşündüm ama kongo alınca turret hızı dahada düştü, uzun mesafeden sıkıyosun1 tanesi belki tutuyo belki tutmuyo, tutarsa bazen damage veriyo bazen 1k,citadel vurucan 20k çıkıcakda... Yaklaşsan zaten vuramıyosun+cruiser dd lerde torp var yaklaştırmaman lazım, e gemi yavaş uçaklardan sallıyolar torpları kaçamıyosun, 4yanına aa cruissr alıp gezicek halin yok,ilerki tierleri oynamadım ama bblerin isabet oranını yükseltmeleri lazım yoksa esprisi yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 bbde accuracy mod cok fark ettiriyo. cruiserda rof oneririm ama bbde accuracy sart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Buzx said: Myogide bende bb yi sevdiğimi düşündüm ama kongo alınca turret hızı dahada düştü, uzun mesafeden sıkıyosun1 tanesi belki tutuyo belki tutmuyo, tutarsa bazen damage veriyo bazen 1k,citadel vurucan 20k çıkıcakda... Yaklaşsan zaten vuramıyosun+cruiser dd lerde torp var yaklaştırmaman lazım, e gemi yavaş uçaklardan sallıyolar torpları kaçamıyosun, 4yanına aa cruissr alıp gezicek halin yok,ilerki tierleri oynamadım ama bblerin isabet oranını yükseltmeleri lazım yoksa esprisi yok bence normalde BBler cruiser ve destro eskortla gezer. Oyunda kimse bunu yapmıyor. Keza carrierlar da öyle. Ucakları carrierlar dışında kimse iplemiyor. Dolayısıyla carrierla rahat rahat yardırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 işte aslında defansif oynamak lazım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Defansif, böyle vurmalı kaçmalı bol manevralı oynamak lazım, hani başdan yardırayım hitlerimi yapayım ölürsem hemen başka oyuna girerim, birim zamanda daha çok xp gelir diyince olmuyor. Malum oyun bitene kadar bekletiyor. Bu yüzden mümkün mertebe hayatta kalıp bol bol hit yapıp, efektif olmak daha makul. Tabi ikinci bir gemi ile de oynamıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 kongounun motor upg yapınca hızı epey farkediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2015 Alienware 1günlük premium code http://na.alienwarearena.com/giveaways/the-world-of-tanks-bonus-code-key-giveaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2015 keşke takımın geriye kalanı da birşey yapsaydı http://i.imgur.com/1jGHKtz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar