Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=e5vCtaNiEFg helal olsun, belgesel gibi yapmışlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Battleshiplerin battlecruiserları içermesi, cruiserların da heavy ve light cruiser karışık götürmesi problemli. Kuma'da çılgın atıp ordan oraya uçarken, bi üst tierda Furutakaya geçip ben ne ara battleship kullanıyodum diye afallıyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 battlecruiser arada geçici bir dönem olduğu için onun kendi dalı çok sınırlı kalırdı. kruvazör konusunda haklısın ama işte ayrı dalları doldurabilirler miydi değişik gemi modelleriyle emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 kumadan sonra furutaka esas tokat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 oyunun en sıkıcı upgradei sanırım o ya.. bide bi japon bssi öle, ilk 2x3 turetlı olan hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 oyun release sonrası biraz daha mı hızlamış sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Ben pek bir fark goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2015 Yani oyun daha akıcı gibi geldi de bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 son sürüm toplamda kaç gb yaklaşık, indirip başlamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2015 oyunun klasörün en son hali 15gb, indirmek daha az olabilir tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 5gb gibi birşey indirmesi lazım. 6da olabilir emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 evet 5 küsür indirdi. steam'den falan direk 19 gb bekliyodum iyi oldu. chikuma II yaptım. simülasyonluk yanı yok fazla eğlenceli baya. daha battleshiplerin olduğu ranklere gelemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 oyunun türk supportu baya yetoymuş yanlız. betada verilen gemiler yoktu ticket attım türkün biri yoköyle bişi dedi. bi daha yazınca yabancı biri geldi verdi gemileri hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2015 Beyler selamlar, Wot ilk çıktığında closed betadan başlayarak releaseden sonrada bi süre oynadım, aslında duyurulduğundan beri aklım bu oyundaydı, navyfield ile gönül vermiştim bu türe. Neyse şimdi başlayayım dedim, ülke olarak sınıf olarak ne önerirsiniz? Wot'da ilk başlarında rus tanklarının üstünlüğü vardı almanlara göre burdada benzeri şeyler varmı? Taktik verebilceğiniz ufak ipuçlarıda olursa sevinirim. 5gb indirirken yorumlarınızı bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Alman ve Sovyet Gemileride release olmuş yorumlarınız neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 güzel gemiler yüzüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Tierden tiere degisiyor vaziyet ama genel olarak japonlardan memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Vingthor said: güzel gemiler yüzüyolar Senin yüzdürebilmen başarı tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Sam said: http://www.youtube.com/watch?v=e5vCtaNiEFg helal olsun, belgesel gibi yapmışlar. (tu) oha çok iyi lan duygulandım vallahi :/ http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/bbzowdhysya2vscll38o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 ben bunu ilk çıktığında bir hafta kadar oynamıştım, bir ara geri döneceğim yeni başlayanlar için en iyi ülke ve line hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 destroyer olarak japonlar baya iyi. cruiser olarak us hoşuma gitti. battleship olarak iowa çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 tier arttıkça almanlar kötüleşiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2015 cleveland'dan pensacola'ya geçiş http://www.spaceg.com/multimedia/collection/cartoons/Donald%20Duck%20suicide.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 pepsicola çok kötü cidden, yüzen citidel hit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Sovyet Kruvazörleri geldi ve bütün Wargaming oyunlarında olduğu gibi saçma kuvvetli, kayırılmış rus araçları oyuna dahil oldu. Amerikanlar kadar seri ateş edelim ama en güçlü toplar da bizde olsun, menzili ise ne sen sor ne ben söyliyeyim. Peki. Radar konusuna girmek dahi istemiyorum. Sadece Tier 10'a geliş Destroyer oyuncularına üzülürüm. Zaten Moskva 1953 yapımı! Offf offf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar