Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

World of Warships

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Battleshiplerin battlecruiserları içermesi, cruiserların da heavy ve light cruiser karışık götürmesi problemli.

Kuma'da çılgın atıp ordan oraya uçarken, bi üst tierda Furutakaya geçip ben ne ara battleship kullanıyodum diye afallıyo insan.
Mesaj tarihi:
battlecruiser arada geçici bir dönem olduğu için onun kendi dalı çok sınırlı kalırdı. kruvazör konusunda haklısın ama işte ayrı dalları doldurabilirler miydi değişik gemi modelleriyle emin değilim.
Mesaj tarihi:
evet 5 küsür indirdi. steam'den falan direk 19 gb bekliyodum iyi oldu. chikuma II yaptım. simülasyonluk yanı yok fazla eğlenceli baya. daha battleshiplerin olduğu ranklere gelemedim.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Beyler selamlar, Wot ilk çıktığında closed betadan başlayarak releaseden sonrada bi süre oynadım, aslında duyurulduğundan beri aklım bu oyundaydı, navyfield ile gönül vermiştim bu türe. Neyse şimdi başlayayım dedim, ülke olarak sınıf olarak ne önerirsiniz? Wot'da ilk başlarında rus tanklarının üstünlüğü vardı almanlara göre burdada benzeri şeyler varmı? Taktik verebilceğiniz ufak ipuçlarıda olursa sevinirim. 5gb indirirken yorumlarınızı bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Sam said:

http://www.youtube.com/watch?v=e5vCtaNiEFg
helal olsun, belgesel gibi yapmışlar. (tu)

oha çok iyi lan duygulandım vallahi :/

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/bbzowdhysya2vscll38o.jpg
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sovyet Kruvazörleri geldi ve bütün Wargaming oyunlarında olduğu gibi saçma kuvvetli, kayırılmış rus araçları oyuna dahil oldu.

Amerikanlar kadar seri ateş edelim ama en güçlü toplar da bizde olsun, menzili ise ne sen sor ne ben söyliyeyim. Peki.

Radar konusuna girmek dahi istemiyorum. Sadece Tier 10'a geliş Destroyer oyuncularına üzülürüm.

Zaten Moskva 1953 yapımı!

Offf offf...
  • Yeni Oluştur...