DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Ben en zorda zorunlu görevler dışında sittin sene gece oynamazdım gündüz çıkardım sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 DL 2 Yeni çıkış tarihi 4 Şubat 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2022 500 SAAT To fully complete Dying Light 2 Stay Human, you'll need at least 500 hours—almost as long as it would take to walk from Warsaw to Madrid! Note: It's about 100% completion rate, most of the players who are in for story and side quests will be able to complete the game quicker, it will still be a solid experience though! https://twitter.com/DyingLightGame/status/1479889980205981705 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 45 dakikalik speed run duser Mart olmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 350,000 words, 40,000 lines of dialogues - that’s the world we’ve built for you in Dying Light 2 Stay Human. Are you ready to explore it? - To put these numbers into perspective: "Anna Karenina" also has 350,000 words. - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 coop ZONBİ oyununda kesin 350k kelime okur/dinler millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 ilk oyunda da baya diyalog vardı ama hikaye akıcıydı, izletiyodu-dinletiyodu. bunda da öyle olursa sıkıntı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Okuyup dinlemeyecek olanlar neden oynuyorlar hikayesi olan oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 (düzenlendi) singleda okursun dl1 single bitirdim ben hiç cutscene falan geçmeden ama çokdandikti story falan, ne oldu hiçbir şey hatırlamıyorum bile. bunda da o kadar fark olacağını sanmam, yazmak için yazmışlar işte anna karenina kadar asfgh helal mi diyek coop oynarken zaten cutscene geç geç bağıracak millet onun için yazdım coop zombi shooter oyunda planescape torment hikayesi koysan nolur koymasan nolur chris avellone apimi de kicklediydi bu şerefsizler bi karının tweetiyle nolduğunu anlamadan, sonra gerçek ortaya çıkınca geri de almadılar. onun yazdığı her şeyi kaldırmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. bu polaklara olan nefretim ordan geliyor olabilir, belki gerçekten şaheser yapacaklar ama hiç sanmıyorum yav Ocak 20, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 4 saat önce, Silphatos dedi ki: singleda okursun dl1 single bitirdim ben hiç cutscene falan geçmeden ama çokdandikti story falan, ne oldu hiçbir şey hatırlamıyorum bile. bunda da o kadar fark olacağını sanmam, yazmak için yazmışlar işte anna karenina kadar asfgh helal mi diyek oynadığım en iyi hikayeli zombie oyunuydu. görevlerinin her birinin mekanikleri ve görevleri farklı farklıydı. hiç cutscene felan geçmeden oynayıp da çok dandikti diyorsan hikayeye o senin yetememişliğin olmuş şimdi işin içinde chris avellone da var, çok daha zengin bir şeyler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 keslan.png avellone yok, yazdığı tüm işi de silindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 hadi ya? saçma olmuş o zaman ben almıyorum oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 GeForce G R Sürücü 511.65 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 epicten gelen kupon geçerli mi acaba pre order bitip release olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Aaa Ön yükleme başlamış Steam 29.9 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Techland's open world zombie parkour sequel is bigger and better than the original. https://www.pcgamer.com/uk/dying-light-2-stay-human-review/ - Brutal blockbuster that's inelegant but hugely entertaining Pipe dreams. https://www.eurogamer.net/articles/2022-02-02-dying-light-2-review - .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 (düzenlendi) 1 saat önce, reampage dedi ki: epicten gelen kupon geçerli mi acaba pre order bitip release olunca release olan her oyunda geçerli yani olur ben elex2yi kestirdiydim gözüme ama 2 günle kaçacak o https://www.epicgames.com/store/en-US/p/elex-ii Şubat 2, 2022 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2022 oo elex2, ama kaçıyorsa o zaman kuponla bu olabilir. Var mı kupona daha uygun bir seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 optimised ray tracing settings ile oyunun başında 49-65 fps arası alıyorum. bu da competitive fps olmayan bir oyun için iyi bence. DLSS performance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2022 bunun ilk oyunu için dün gece indirim bittikten sonra zam geldi. Oyun ve tüm Dlc ler pahalılandı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar