Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dying Light

Xenus

Öne çıkan mesajlar

• 7 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

350,000 words, 40,000 lines of dialogues -

that’s the world we’ve built for you in Dying Light 2 Stay Human. Are you ready to explore it?

-

To put these numbers into perspective: "Anna Karenina" also has 350,000 words.

-

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

singleda okursun dl1 single bitirdim ben hiç cutscene falan geçmeden ama çokdandikti story falan, ne oldu hiçbir şey hatırlamıyorum bile. bunda da o kadar fark olacağını sanmam, yazmak için yazmışlar işte anna karenina kadar asfgh helal mi diyek 

coop oynarken zaten cutscene geç geç bağıracak millet onun için yazdım coop zombi shooter oyunda planescape torment hikayesi koysan nolur koymasan nolur

chris avellone apimi de kicklediydi bu şerefsizler bi karının tweetiyle nolduğunu anlamadan, sonra gerçek ortaya çıkınca geri de almadılar. onun yazdığı her şeyi kaldırmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. bu polaklara olan nefretim ordan geliyor olabilir, belki gerçekten şaheser yapacaklar ama hiç sanmıyorum yav

Silphatos tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:
4 saat önce, Silphatos dedi ki:

singleda okursun dl1 single bitirdim ben hiç cutscene falan geçmeden ama çokdandikti story falan, ne oldu hiçbir şey hatırlamıyorum bile. bunda da o kadar fark olacağını sanmam, yazmak için yazmışlar işte anna karenina kadar asfgh helal mi diyek 

oynadığım en iyi hikayeli zombie oyunuydu. görevlerinin her birinin mekanikleri ve görevleri farklı farklıydı.

hiç cutscene felan geçmeden oynayıp da çok dandikti diyorsan hikayeye o senin yetememişliğin olmuş ?

şimdi işin içinde chris avellone da var, çok daha zengin bir şeyler bekliyorum.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

optimised ray tracing settings ile oyunun başında 49-65 fps arası alıyorum. bu da competitive fps olmayan bir oyun için iyi bence.
DLSS performance.

• Yeni Oluştur...