Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 menderes de haketmişti ne ya. bildiğin birisi millete bakın bunlar neler yazıyor diye göstermek için kendisi yapmış., yazıp yazıp sonunda menderes de hak etmişti demek nedir, sonradan aklına gelmiş salatalık beyinlinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 insanların sadece arkadaşlarıyla paylaştığı bir mesajı nasıl bulabiliyorlar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 halkı isyana teşvik vs. diye gözaltına alıyorlar ama insanları daha fazla sokağa döekecek bu olay soliyim çok yersiz ve haksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 monoscope said: insanların sadece arkadaşlarıyla paylaştığı bir mesajı nasıl bulabiliyorlar ki ? Facebook bu konuda çok gurursuz davranıyor. Videoları siliyor, mesajları gösterimden kaldırıyor, grupları kapatıyor, isim listesi ve mesajları birebir olarak devletler istedim mi açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 monoscope said: insanların sadece arkadaşlarıyla paylaştığı bir mesajı nasıl bulabiliyorlar ki ? Sene 2013 kağıda yazılı mektup değil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sparkcaster said: polis iyice aklını kaybetti. ipin ucu kaçtı sanki bi yerlerde.. polis içinde de, akp içinde de, devlette de, halkın içinde de.. kontrol dışı ve anlık kararlarla hareket eden gruplar var son 1 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 PrudenT said: olay gerçek yeşilyurt karakolunu kendim de gördüm. saldırmaya teşvik şeklinde konuşanlar alınmış genelde saldırmaya teşvik şeklinde konuşanların çoğunluğu akp yanlısıydı, onlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Şimdilik şunu uygulayın işte, SEEMS LEGIT https://twitter.com/pedergusto/status/342032148070551552/photo/1 Tutuklama kararı çıkarmaya kalksalar bile en azından 1 ay geçer, o zamana kadar da kim gelir kim gider belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 imamizer said: ama şimdi bi saniye... 'sokağa inip göstericileri satırla doğrayalım, chp li keselim' diye twit atan hıyarlar da vardı. o kadar uçlarda yazanlar fln mı şimdi? ha şunları da alacaklar mı acaba? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 fenn said: imamizer said: ama şimdi bi saniye... 'sokağa inip göstericileri satırla doğrayalım, chp li keselim' diye twit atan hıyarlar da vardı. o kadar uçlarda yazanlar fln mı şimdi? şöyle bir şey buldum ensonhaber Ahahahaha silahlı darbe- yassıada- menderes Şu polis çok zeki ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 itiraf ediyorum.. RTEyi ve ekibini içeri alsınlar, Polise tank alma izni veren yasa ile beni isyana teşvik ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Sam said: valla ne yazdıklarını görmek lazım. "onun bunun çocuğu tayyip" diyen alınıyorsa yanlış ve saçma elbette. ama şiddet tırmansın da insanlar ölsün, aksiyon olsun diye bilerek, kasıtlı olarak dezenformasyon yayan tipler de var. ne mesajlar geçti bizim burada bile ara sıra. ifade özürlüğünü elbette ki korumak lazım ama diğer insanların can ve malını tehdit edecek bir içerik var mı, ne yazmışlar görmeden birşey diyemiyorum. Teoride dediğine katılıyorum. Ama bu olayda gerilim tehlikeli dereceye tırmandı. Ülkenin bir an önce sakinleşmesi için, polisin olaylara müdahalesinin minimum düzeye inmesi lazım. O minimum düzey de sokaklarda fiili olarak etrafa zarar veren tipleri engellemek olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 evlere gaz bombası atan kapıkulu askerleri cezasını çekmedikçe bu olaylar sakinleşmemeli. Öğrenilmiş çaresizlikle davranmayın. Bu ülkenin üreten düşünen kesmi biziz, vasatın cehaletin egemenliği bitmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 İş kimin gücü kime yetiyora gelirse o egemenlik bitmez, tam tersine perçinlenebilir. Kalabalığın gücü aldatıcıdır, nereye gideceği de hiç belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 aquila said: halki isyana tesvik sucsa, tayyipe en agir cezayi versinler. bunu demeye gelmistim. alman radyosuda 60 kisi dedni tivitlerden ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Pirvan said: fenn said: imamizer said: ama şimdi bi saniye... 'sokağa inip göstericileri satırla doğrayalım, chp li keselim' diye twit atan hıyarlar da vardı. o kadar uçlarda yazanlar fln mı şimdi? şöyle bir şey buldum ensonhaber Ahahahaha silahlı darbe- yassıada- menderes Şu polis çok zeki ya ahahaha Tamamen milleti kışkırtmalık oyuna gelme türkiye işi.... Ak parti üyelerine senpatizanlarına dokunulmazken twitterda, diğerlerine uygulanan şiddet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BL-qFTsCAAAbO33.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 kazanabilirsek yargı götünü kesecek bunların tek tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 iki tane o.ç "anıtkabiri yıkacağız" yazınca isyana teşvik olmuyo, orantısız gücü belgeleyince mi oluyo? o.ç diyorum ama hayatımda bi kaç tane orospu tanıdım, çocukları gayet şerefli insanlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 bu akşam asıl görün siz ortalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 gülüp geçin abi böyle şeylere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Esh said: iki tane o.ç "anıtkabiri yıkacağız" yazınca isyana teşvik olmuyo, orantısız gücü belgeleyince mi oluyo? o.ç diyorum ama hayatımda bi kaç tane orospu tanıdım, çocukları gayet şerefli insanlardı. Aynen benimde aklıma gelmişti bu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 halkı isyana teşvik değil haklı isyana tebriktir o. kanundan kaçılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar