Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halkı isyana teşvik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
menderes de haketmişti ne ya. bildiğin birisi millete bakın bunlar neler yazıyor diye göstermek için kendisi yapmış., yazıp yazıp sonunda menderes de hak etmişti demek nedir, sonradan aklına gelmiş salatalık beyinlinin.
Mesaj tarihi:
monoscope said:

insanların sadece arkadaşlarıyla paylaştığı bir mesajı nasıl bulabiliyorlar ki ?

Facebook bu konuda çok gurursuz davranıyor. Videoları siliyor, mesajları gösterimden kaldırıyor, grupları kapatıyor, isim listesi ve mesajları birebir olarak devletler istedim mi açıyor.
Mesaj tarihi:
monoscope said:

insanların sadece arkadaşlarıyla paylaştığı bir mesajı nasıl bulabiliyorlar ki ?

Sene 2013 kağıda yazılı mektup değil bu
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

polis iyice aklını kaybetti.

ipin ucu kaçtı sanki bi yerlerde..
polis içinde de, akp içinde de, devlette de, halkın içinde de.. kontrol dışı ve anlık kararlarla hareket eden gruplar var son 1 haftadır.
Mesaj tarihi:
PrudenT said:

olay gerçek yeşilyurt karakolunu kendim de gördüm. saldırmaya teşvik şeklinde konuşanlar alınmış genelde

saldırmaya teşvik şeklinde konuşanların çoğunluğu akp yanlısıydı, onlar mı?
Mesaj tarihi:

Şimdilik şunu uygulayın işte, SEEMS LEGIT

https://twitter.com/pedergusto/status/342032148070551552/photo/1

Tutuklama kararı çıkarmaya kalksalar bile en azından 1 ay geçer, o zamana kadar da kim gelir kim gider belli olmaz.

Mesaj tarihi:
imamizer said:

ama şimdi bi saniye...

'sokağa inip göstericileri satırla doğrayalım, chp li keselim' diye twit atan hıyarlar da vardı.

o kadar uçlarda yazanlar fln mı şimdi?

ha şunları da alacaklar mı acaba?

=)
Mesaj tarihi:
fenn said:

imamizer said:

ama şimdi bi saniye...

'sokağa inip göstericileri satırla doğrayalım, chp li keselim' diye twit atan hıyarlar da vardı.

şöyle bir şey buldum

ensonhaber

Ahahahaha silahlı darbe- yassıada- menderes
Şu polis çok zeki ya ahahaha
Mesaj tarihi:
Sam said:

valla ne yazdıklarını görmek lazım. "onun bunun çocuğu tayyip" diyen alınıyorsa yanlış ve saçma elbette. ama şiddet tırmansın da insanlar ölsün, aksiyon olsun diye bilerek, kasıtlı olarak dezenformasyon yayan tipler de var. ne mesajlar geçti bizim burada bile ara sıra. ifade özürlüğünü elbette ki korumak lazım ama diğer insanların can ve malını tehdit edecek bir içerik var mı, ne yazmışlar görmeden birşey diyemiyorum.

Teoride dediğine katılıyorum. Ama bu olayda gerilim tehlikeli dereceye tırmandı. Ülkenin bir an önce sakinleşmesi için, polisin olaylara müdahalesinin minimum düzeye inmesi lazım. O minimum düzey de sokaklarda fiili olarak etrafa zarar veren tipleri engellemek olmalı.
Mesaj tarihi:
evlere gaz bombası atan kapıkulu askerleri cezasını çekmedikçe bu olaylar sakinleşmemeli. Öğrenilmiş çaresizlikle davranmayın. Bu ülkenin üreten düşünen kesmi biziz, vasatın cehaletin egemenliği bitmeli.
Mesaj tarihi:
Pirvan said:

fenn said:

imamizer said:

ama şimdi bi saniye...

şöyle bir şey buldum

ensonhaber

Ahahahaha silahlı darbe- yassıada- menderes
Şu polis çok zeki ya ahahaha

Tamamen milleti kışkırtmalık oyuna gelme türkiye işi.... Ak parti üyelerine senpatizanlarına dokunulmazken twitterda, diğerlerine uygulanan şiddet.
Mesaj tarihi:
iki tane o.ç "anıtkabiri yıkacağız" yazınca isyana teşvik olmuyo, orantısız gücü belgeleyince mi oluyo?

o.ç diyorum ama hayatımda bi kaç tane orospu tanıdım, çocukları gayet şerefli insanlardı.
Mesaj tarihi:
Esh said:

iki tane o.ç "anıtkabiri yıkacağız" yazınca isyana teşvik olmuyo, orantısız gücü belgeleyince mi oluyo?

o.ç diyorum ama hayatımda bi kaç tane orospu tanıdım, çocukları gayet şerefli insanlardı.

Aynen benimde aklıma gelmişti bu direk.
  • Yeni Oluştur...