Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halkı isyana teşvik

haydari

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

imamizer said:

ama şimdi bi saniye...

'sokağa inip göstericileri satırla doğrayalım, chp li keselim' diye twit atan hıyarlar da vardı.

o kadar uçlarda yazanlar fln mı şimdi?

şöyle bir şey buldum

ensonhaber

Ahahahaha silahlı darbe- yassıada- menderes
Şu polis çok zeki ya ahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

valla ne yazdıklarını görmek lazım. "onun bunun çocuğu tayyip" diyen alınıyorsa yanlış ve saçma elbette. ama şiddet tırmansın da insanlar ölsün, aksiyon olsun diye bilerek, kasıtlı olarak dezenformasyon yayan tipler de var. ne mesajlar geçti bizim burada bile ara sıra. ifade özürlüğünü elbette ki korumak lazım ama diğer insanların can ve malını tehdit edecek bir içerik var mı, ne yazmışlar görmeden birşey diyemiyorum.

Teoride dediğine katılıyorum. Ama bu olayda gerilim tehlikeli dereceye tırmandı. Ülkenin bir an önce sakinleşmesi için, polisin olaylara müdahalesinin minimum düzeye inmesi lazım. O minimum düzey de sokaklarda fiili olarak etrafa zarar veren tipleri engellemek olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Pirvan said:

fenn said:

imamizer said:

ama şimdi bi saniye...

'sokağa inip göstericileri satırla doğrayalım, chp li keselim' diye twit atan hıyarlar da vardı.

o kadar uçlarda yazanlar fln mı şimdi?

şöyle bir şey buldum

ensonhaber

Ahahahaha silahlı darbe- yassıada- menderes
Şu polis çok zeki ya ahahaha

Tamamen milleti kışkırtmalık oyuna gelme türkiye işi.... Ak parti üyelerine senpatizanlarına dokunulmazken twitterda, diğerlerine uygulanan şiddet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...