copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Aynen silin , düşünmeden hareket etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Katiliyorum, silah vs yapim tutosu farkli bir boyut. Ihtiyacimiz yok. Yanlis seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi bi arkadaşa (Makedon, ayrıca Türk vatandaşı da oldu evlenip. 2 - 3 yıldır burada yerleşik yaşıyor) İstiklal Marşı'nın kıtalarını ve anlamını yolladım özel mesajla. Cevaba bak: said: Ütü yapiyorum bi bitiriyim okucam. Çoook sağol...ben çok etkilendim bu olaylardan o kadar protestolar iç savaşlar da gördük yugoslavia kosovo fln..ama hükümet bu sekilde milletini ezmesini gormedim resmen daraldım :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 inyormaynd said: http://www.youtube.com/watch?v=kKl629Wgk_s böyle bi yorum da var gerçekliğini hiç araştırmadım Petrol Mühendisleri Odasının(TMMOB) web sayfasından Petrol Kanunu Taslağı Hakkında Basın Açıklaması'nı okursanız bu kanunun 4 Aralık 2003 tarihinde meclis tarafından kabul edildiğini o dönemin cumhur başkanı tarafından meclise iade edildiğini görürsünüz.5 yıllık dönemde beklemede tutulmuş 21.01.2012 de bu taslakta bir kaç değişiklik yapılarak yeni bir taslak sunulmuş.Araştırmadan insanları yargılamayın lütfen!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 yapmayın abi sis bombası falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi kemal kılıçdaroğlu ne kadar dümdüz konuşuyor hiç duygu yok ruh yok doğru şeyler güzel şeyler söylüyor ama sadece o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ahahahhahahahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 arıncın özeti: http://inciswf.com/nededi%C4%9Fianla%C5%9F%C4%B1lmayanadam.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sis bombası ne ya kime hizmet edecek? saçma sapan işler yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 'kadın ne kadar doğum yapıcak, nasıl doğuracak, gençler parkta nasıl oturacak SENİN BAŞKA BİR İŞİN YOK MU KARDİŞİM' KK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=10151405417122610 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 paylasildiysa affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 aksudjkagsdkjagsdasdagsdasdjgad asjdhaşksjhdaşksjdhaşsdha abi inanılmaz ya çok güldüm şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Saeros said: abi kemal kılıçdaroğlu ne kadar dümdüz konuşuyor hiç duygu yok ruh yok doğru şeyler güzel şeyler söylüyor ama sadece o kadar evet dinletmiyo ya, sıkıyo acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Tabipler Odası: Ankara'da "15’i ağır olmak üzere en az 515 yaralı hastanelere başvurmuş bulunmaktadır." bu ankara ve sayılabilenler tabiii :( daha envanter belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kk'nin konuşması sitcoma döndü amık. bişey söylüyo alkışlar yuhlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 aa hani polisleri daha çok yaralıydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bomba muhabbeti nedir lan biri atsın özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 benim tahminim göstermelik melih gökçek in ipini cekicekler gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bi de şunu söyleyeyim yeri gelmişken arsızarınça: "interneti kesebilirdik, kesmedik" diyorsun ya, bi kessene be, bak neler oluyor. valla bak, bi kere kes bişey deniycez!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis13 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 ankara polisi: istanbulda falan hiç bişi yok biraz izmir ben ankara merkez şubede parmak izi verirken 2bin polisi hazır olda gördüm dün oglen polis ankarada kolay kolay bitmez dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sis bombası iyi ya baya işe yarar aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 lan gündüz dinlenme akşam direnişe döndü oly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/379711_323402957793100_1647863569_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar