imamizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 zipzip said: şu kırmızıyla işaretlediğim yeri zoomlarsanız orayı silmeye uğraşmamış. aslında göstericinin boyu da önemli burada. herhangi bir insana boya verip düz beyaz duvara bir şey yaz dediğinde, neredeyse kimse kendinden yüksek veya alçak bir yere yazı yazmaz. göz hizasında yazma eğilimi vardır. o Ü nün noktaları için baya uzanman fln gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 abi kürtler iyi fotoşok biliomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 buram burma photoshop brush ve wacom o fotoraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Rewendor said: Abi AHAHAHAHAHA https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/969220_10151484148261129_484208785_n.jpg anlamaıdm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 holosko bjk li futbolcu. hükümetle takas için holosko + para önermişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 imamizer said: aslında göstericinin boyu da önemli burada. herhangi bir insana boya verip düz beyaz duvara bir şey yaz dediğinde, neredeyse kimse kendinden yüksek veya alçak bir yere yazı yazmaz. göz hizasında yazma eğilimi vardır. o Ü nün noktaları için baya uzanman fln gerekir. bi de şunu merak ettim; o kadar yakından sıkınca akmaz mı bu boya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 BJK yıllardır Holoskoyu bir yerlere kakalayıp + bir miktar para verip transfer yapmaya çalışıyo birde Leyla ile Mecnunda bile bahsi geçmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 beşiktaş ne zaman bir oyuncu transfer etmek istese, bu holoskoyu da pazarlığın içine dahil etmeye çalıştı geçen yıllarda. bu geyikler ordan türedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 10. başlık açılmış http://forum.paticik.com/read.php?13,6982243 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 @zipzip tür tür sprey boya var. burda nasıl bir şey kullanmış bilemiyorum. normalde araç boyarkende sprey ile püskürterek boyanıyor mesela. boyanın yapısıyla alakalı. bazıları partiküllü yapıda oluyor metal yüzeylere de tutunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nazik_iskenceci Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 BonePART said: nazik_iskenceci said: BonePART said: nazik_iskenceci said: Xenus said: şu çok salakça bir hareket olmuş afedersiniz http://www.indiegogo.com/projects/full-page-ad-for-turkish-democracy-in-action?c=home amerikan gazetesinde tam sayfa ilan vermedeki amaç ne oluyor? ülkesinin demokrasi getirmesinden hoşnut olan 'murica halkına, amerika bize bokmir, bakın biz burdayız mı demek. zaten adamların TÖRKİŞ SİPRİNK diye ağızlarının salyaları akarken gidip milliyetçi damarına basacaksınız milletin hayret birşey ya. tayyipin eline koz olur bunlar ben çıkıp bruce willis'in falan #direngezi yazmasını istemiyorum Katılıyorum. Ne bu, bize demokrasi mi getirsin dış halklar? Saçma sapan işler yapıyoruz bazen. Hatta bkunu çıkartmışız. Rezil birşey bu. İlla yapılacaksa daha farklı yapılabilirdi, farklı söylemlerle. Türk halkı burada, sonsuza kadar Türk, herşeye rağmen ayaktayız gibi. İçe ve dışa ayar babında. Bunun adı insanları toplumları bilinölendirmektir. Nasıl ki Londrada Rusyada Almanyada Geziye için gösteriler yapılıyor, Amerikada da insanların durumdan haberdar edilmesi için gazete ilanı veriliyor. Burda Amerika gelsin demokrasi getirsin değil amaç. Amaç yarın öbür gün bu adamlar abilerinin yanına el öpmeye Amerikaya gittiklerinde gazetecilerin bizim burdaki yavşakların soramadığı soruları hazırlayabilmesi için. Olay öyle değil ki. Linki bulamadım. İlanlar hazırlanmış, onları okumuştum, aradan oylamayla seçiolardı en son. Üslubu beğenmedim. Yardım çağrısı, help ussss! Yazık bize. Görün acımızı cart curt gibi. We stand strong. Bizi kullanmak isteyen ne iç güçlere ne dış güçlere pabuç bırakmayız gibi dışarıya da bir ayar içerseydi o güzel olabilirdi işte. Ama bence bu mesaj yok yapılan ilanlarda. Hoş karşılamıyorum. YArışma yapıldı yayınlancak ilan için. Başvursaydın kendi metninle. Yalvarma değil bilinçlendirme mesajı yayınlatsaydın? Konuşacağına birşeyler yap diyorsun da. Herkes kendince birşeyler yapıyor. Ben de kendimce farklı şekillerde yapıyorum. Ona da başkaları yetişsin olmaz mı? Ben fikrimi belirteyim konuyla ilgili, yetmez mi? Her olumlu, olumsuz eleştirdiği şeyi baştan kendi dilediği gibi yaratmaya kalksaydı insan evladı hiçbir şeye yetişecek vakti kalmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 xaty said: uzaylılarmış, 500ü marstan, kalanı diğer gezegenlerden 50şerlik gruplar halinde gelmişler taksimin üstünde ufoyla kimyasal silah sıkıyolarmış görünmezlik pelerinleri varmış SKLFHSKDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Buradan devam http://forum.paticik.com/read.php?13,6982243 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar