kami Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 telnedim said: forgiver said: http://www.youtube.com/watch?v=ra9aJBLf7d4 inş. canım ya :)kaşla göz arasında Aydın Doğan'a yalakalıklarını da yapmışlar. ilk 2 dkyı dinledim zırva dolu ne saçmalıyor bu karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Atilan gazin tatbikat gazi oldugu soyleniyor. Soluduktan sonra ilk yarim saat kesinlikle su icmeyin ve kacabildiginiz kadar uzaga kacin deniyor. Milleti dagitmak icin yapiyorlar derdim de aciklamayi yapan kisi doktor sanirim. https://www.facebook.com/photo.php?v=10151534215237830 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 http://www.sinemalar.com/haber/2982/sanatcilar-taksim-meydaninda-aciklama-yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Elif safagin yazisini okudum, bu hatun ne suya ne sabuna dokunuyor. Bir daha kitabini alan .... Olsun. http://www.guardian.co.uk/world/2013/jun/03/taksim-square-istanbul-turkey-protest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 o hep böyle çakma polyannaydı yav. bugün de bülent arınç'ı övüyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Yakinda bu da baslar padisahim cok yasa demeye. Sinirim bozuldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 bi de orhan pamuk vardı o nerde ya? en son beyaz türklerden rahatsızdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 bu kadminyum olayı nedir hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 senin bilmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Flassh said: bi de orhan pamuk vardı o nerde ya? en son beyaz türklerden rahatsızdı Nobel ine sarilip misil misil uyuyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Flassh said: bi de orhan pamuk vardı o nerde ya? en son beyaz türklerden rahatsızdı vatan ve millet için güzel şeyler oluyor bunun için neden konuşsun ki kimse demeç siparişi vermemiştir ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Chemical said: bu kadminyum olayı nedir hacı Konuya el at! Zaten şuana kadar niye kimse ölçmedi havayı onu anlamıyorum. Lab'dan çık ölç 2 dakka. Hergün onlarca test yapan lab'lar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Bu Bulent Tezcan ne tatli adammis, cok kral konusmus. Adamin konusmasi 3. dakikada basliyor ama oncesinde vekillerden birine ayar veriyor meclis baskasi "Turkce konusuyorum ben burda di mi?" diye. Konusamiyor gerci o da ayri, heh. http://www.youtube.com/watch?v=j9bCK8F-q7o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 abi çok sinirli herif ama güzel konuşmuş ama haklı bir sinire sahip. şu laf gerçekten çok acayip değil mi '30 yaşında altındaki gençler zorbalığınıza karşı demokrasiyi savunuyor' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Ebemize atladılar resmen bugün Gümüşsuyu'nda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 yalan o bütün görüntüler pasifize etmek için. rahatlatmak için. yok polise gül vermeler yok bilmemne. niye gül veriyosun abi polise. siktirsin gitsin uzakta dursun herhangi bir şekilde amaç aşımına karşı. bütün dünyada bu iş böyle ak. bi anda kardeş olmalar falan. ben polise saldırılmayın taş atmayın diye manyaklar gibi bağırıyorum ve fakat gidip polise çiçek vermedir yok yanyana durup geyik yapmaktır falan. hassktir lan ordan. faşistin itinin başını aa saldırmıyor diye neden okşuyosun? bırak dursun uzakta sen kendi derdine dön nedir. abi çok çirkin bir laf ama AYIK OLUN ya. baktılar durduramıyolar hemen 'polis acı çekiyor polis çok kötü durumda' videoları geldi bugün tıvitırdan yazanları içeri aldılar. kameraların olduğu yerde çatışma yok. olan çatışmaları göstermiyorlar yine falan. RAHATLAMAYIN HEMEN LAN. abi ne oyuna gelen millet var ne bilinçsiz ne saf insanlarız gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 di said: Bu Bulent Tezcan ne tatli adammis, cok kral konusmus. Adamin konusmasi 3. dakikada basliyor ama oncesinde vekillerden birine ayar veriyor meclis baskasi "Turkce konusuyorum ben burda di mi?" diye. Konusamiyor gerci o da ayri, heh. http://www.youtube.com/watch?v=j9bCK8F-q7o abi bu mustafa elitaş benim komşum ya.Derdi neymiş bu kadar sinirlenmiş ahahah.Türkce konusuyorum diye iyi laf sokmuş ama hgdjıkfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Beyler günaydın, dün gece olay filan var mı ? Çok bir şey oldu mu ? Somon'un yazısını okudum bir tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Aksam saatlerinde gumussuyu taraflarinda atilan gaz bombasinin etkisi parka kadar ulasti bi ara nefes almak zorlasti onun harici bisey olmadi gayet sakindi. Helikopter de yoktu bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Günaydın direnen ülkem, günaydın pati kardeşliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 twitterda yazdığı için 34 kişi tutuklanmış diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 gözdağı veriyorular dün buraya yazdığım adam fişliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 izamirde tutuklama olmuş beyler twitter yüzünden. arkadaşlar konuştum doğruladı. gerçi o da kulaktan dolma bilgi verdi ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2013 benim sınıftan bi kız içerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar