Tamam abi yalancıyım ben. Hakikaten bazılarınızın gözü donmuş. Şurada bu kadar gündür yazıyorum bir tane provoke edici yalan haber yazdığımı gördünüz mü de simdi yazayım.
Tamam uydurdum ben özür dilerim devam edebilirsiniz linç etmeye.
facebooktan event gelmiş akşam dalıyoruz genşler diye. orada katılımcılar arasında bi kız gördüm. çok hoştu. tutamadım kendimi mesaj attım naber diye arkadaş olmak için :/
abi tayyip istifa ama şu kız da bana cevap versin pls ya.
Tamam abi yalancıyım ben. Hakikaten bazılarınızın gözü donmuş. Şurada bu kadar gündür yazıyorum bir tane provoke edici yalan haber yazdığımı gördünüz mü de simdi yazayım.
Ya yalan söyluyorsun denmiyor fakat düzenli bir şekilde burada bu insanlar bu kadar arıza insana kafa tutarken 'yürü direngeziparkı!' falan tarzı mesaj yerine , bak it kopuk var aralarında diye kötüleyici şey soylemeye çalışman çok itici ve trollenmeye maruz kalıyor bu açık. He vardır o ayrı , yakıp yıkan provake edende var ama hani herkese mal edilemeyeceğinden 'SO WHAT?' dedirtiyor insana.
facebooktan event gelmiş akşam dalıyoruz genşler diye. orada katılımcılar arasında bi kız gördüm. çok hoştu. tutamadım kendimi mesaj attım naber diye arkadaş olmak için :/
Öne çıkan mesajlar
uk
fotoğraf var mı ?
en son "boyun eğme" vardı, sonra neler yapıldı ?
şimdi gördüm
Sosyal ağlarda paylaş
ahmedinejad
Sosyal ağlarda paylaş
imamizer
Sosyal ağlarda paylaş
mono
foto arkada kalmasin o halde.
Sosyal ağlarda paylaş
Madcat
Sosyal ağlarda paylaş
Osso
Sosyal ağlarda paylaş
inyormaynd
ZAAAAAAAAA İKSDEEEE
Sosyal ağlarda paylaş
inyormaynd
Sosyal ağlarda paylaş
Mithat
Ya yalan söyluyorsun denmiyor fakat düzenli bir şekilde burada bu insanlar bu kadar arıza insana kafa tutarken 'yürü direngeziparkı!' falan tarzı mesaj yerine , bak it kopuk var aralarında diye kötüleyici şey soylemeye çalışman çok itici ve trollenmeye maruz kalıyor bu açık. He vardır o ayrı , yakıp yıkan provake edende var ama hani herkese mal edilemeyeceğinden 'SO WHAT?' dedirtiyor insana.
Sosyal ağlarda paylaş
Frostling
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
en samimi duygularin direnisi.
Sosyal ağlarda paylaş
lovecraft0Z
aBO karizma yerlerde
Sosyal ağlarda paylaş
inyormaynd
Sosyal ağlarda paylaş
ginaly
giresundayım katılamıyom
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
Sosyal ağlarda paylaş
Roqq
http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/945141_10151978604997977_1694504747_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş
inyormaynd
Repost diyeceksiniz ama arkadaş şu fotoğrafı her gördüğümde tüylerim diken diken oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş
aquila
Sosyal ağlarda paylaş
mono
tek bulabildigim bu.
http://dersimnews.com/manset/dersim-eylem.html
Taksim/Gezi rahatmis su anda, ama olasi bir gumussuyu yada dolmabahce haraketlenmesi icin tetikte imis insanlar, ne olur olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş
Fistan
olmadıysa koyucam
Sosyal ağlarda paylaş