Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 souldarkorn said: imamizer said: olm bu ülkede iç işleri bakanı yok mu? o nerede? alsın istanbul emniyet müdürüyle valisini görevden. abi iç işleri bakanının konuşmasını anlamak için tercüman lazım. aahahahahah sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Quadrophenia said: Gene illegal dedi ordan malın biri, arkadaş şu tür keyword leri kullanmayın soru sorarken yahu. Kusucam artık illegal, marjinal, şiddet yanlısı vs. marjinal gruplar diyenlere bunlar mı marjinal diye soruyorum http://i.imgur.com/lXhwHsE.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Başına mermi isabet eden sarısülük soyadlı vatandaş için başına gelen yabancı cisim diyor çakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Kt6Pc1WWKqM&list=PL598396A1C2F010CA arka fonda iyi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 İçişleri bakanı zaten 5 dakikalık konuşmadan sonra kayışı koparırdı. Hükümet kendi kendine devrilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 souldarkorn said: abi iç işleri bakanının konuşmasını anlamak için tercüman lazım. abi efsaneymiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 istanbula geldim de saat 8de falan taksime nasıl gidecez? avrupadayım ben boğaziçin üni, veya maslak levent civarlarında olcam. metro taksime kadar götürüyo mu o saatlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 İçişleri bakanının konuşma çok iyimiş ya ahah adamın hiç bir dediği anlaşılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bana tayyip "nabarsınız yapın amk ben gidiyorum, döndüğümde bitmiş olsun bu olaylar" demiş gibi geldi. dün arınç bakanları, mit'i emniyeti falan toplayıp toplantı yapmış karar almışlar. sosyal medyadaki akplilere saldırmayın insanlara yeter talimatı gitmiş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tiLi said: istanbula geldim de saat 8de falan taksime nasıl gidecez? avrupadayım ben boğaziçin üni, veya maslak levent civarlarında olcam. metro taksime kadar götürüyo mu o saatlerde?dün 19.30 da bindim sorun yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tiLi said: istanbula geldim de saat 8de falan taksime nasıl gidecez? avrupadayım ben boğaziçin üni, veya maslak levent civarlarında olcam. metro taksime kadar götürüyo mu o saatlerde? bence biraz daha erken gidin tıkanabilir yol falan beşiktaşa gidip çıkın ordan bu arada ''Düğünde bi yardırdım ki sormayın :D:D:D:dD:d.D:d Sonra gelin ve damat geldi. Kask takıp yolladım :D.d:DD:;D'' -Bülent Arınç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Bence tayyip ben gelene kadar yumuşatın ben bi geliyim direk girişicem demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 su karaailioglu ne diyor arkadas sen kimsin acıklama yapıosun ya bu adama hangi sıfatla soru soruluyor nasıl bi ülke bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 tiLi said: istanbula geldim de saat 8de falan taksime nasıl gidecez? avrupadayım ben boğaziçin üni, veya maslak levent civarlarında olcam. metro taksime kadar götürüyo mu o saatlerde? dün biz metrodan osmanbey'de inip yürüdük, pangaltı çıkışından çıkıp yokuş aşağı salıyosun kendini.. en kötü ihtimal öyle gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi BOYKOT BOYKOT BOYKTO adamlar gerçekten hala küçümsüyorlar, şu harekete sanatçılar liderlik yapıp boykota gidilmesi lazım, hala padişah sanıyorlar kendilierini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 arınçın konuşmasının kaydı yada tekrarı var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Aluriel said: Quadrophenia said: Gene illegal dedi ordan malın biri, arkadaş şu tür keyword leri kullanmayın soru sorarken yahu. Kusucam artık illegal, marjinal, şiddet yanlısı vs. marjinal gruplar diyenlere bunlar mı marjinal diye soruyorum http://i.imgur.com/lXhwHsE.jpg onlar özel kuvvetler. immune to bibergazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 şunu yayalım arkadaşlar güzel hazırlanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arkimod Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bombilo said: souldarkorn said: abi iç işleri bakanının konuşmasını anlamak için tercüman lazım. abi efsaneymiş ahah aha gollum çıktı hüssek bakanımısss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 iş çıkış saatlerinde çalışıyomuş metro ama sonra kapatıyolardır belki diye sordum. daha erken gidemiyorum çalışıyorum. bi de gaz maskesi, havuz gözlüğüm falan ankarada kaldı. onları almam lazım. bulursam bahçe eldiveni de. hatta bunları nerden bulayım? koç üni deyim şu an sdf. istanbullular yardım etsin angaralıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 xaty said: tiLi said: istanbula geldim de saat 8de falan taksime nasıl gidecez? avrupadayım ben boğaziçin üni, veya maslak levent civarlarında olcam. metro taksime kadar götürüyo mu o saatlerde? dün biz metrodan osmanbey'de inip yürüdük, pangaltı çıkışından çıkıp yokuş aşağı salıyosun kendini.. en kötü ihtimal öyle gidebilirsin evet en kötü öyle o zaman saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 koç üni hangisi ? sarıyerse, istinyeye direkt servisiniz var sanırm. carrefour var istinyede oranın bahçe bölümünde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 souldarkorn said: imamizer said: olm bu ülkede iç işleri bakanı yok mu? o nerede? alsın istanbul emniyet müdürüyle valisini görevden. abi iç işleri bakanının konuşmasını anlamak için tercüman lazım. ahahah inanılmazmış. baştaki di do di yazısına koptum. bi de sayın validem ne lan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sana yıllardır ben kürdüm eziliyorum diyen kürt haklı çıktı sana yıllardır askere gitme kardeş kanı dökme diyen vicdani redci haklı çıktı sana yıllarıdr televizyonu kapat diyen anarşist haklı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 arabam var. sarıyerdeyim evet. istinye carrefourda bahçe yeri varsa iyi. havuz gözlüğü istinye parkta olabilir. gaz maskesini de birileri sağlar belki tanıdıklardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar