Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı - 9

inyormaynd

Öne çıkan mesajlar

VALİ TOPRAK NE DEMİŞTİ?

İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir'de Gezi Parkı eylemine destek veren protestoculara, eli sopalı bur grubun müdahale etmesiyle ilgili olarak, "Olaylar devam ederken, polis birimlerimizin arkasında sivil görünümlü kişilerin müdahalede bulunduğu konusunda gerçek olmayan unsurlar var. Bu mümkün değil. Sivil görevlilerimiz varsa, polise ait yelek giydirilmesi talimatı verdik. Artık yelek giyiyorlar." demişti.

X(

Sosyal ağlarda paylaş

(tu)
Xenocide said:

Killer said:

2 akpli sildim facebooktan o iyi geldi bu arada. duyarsız tipleri de silmeyi planlıyorum

şu vakte kadar kimesnin dini siyasi görüşü zikimde değildi de şu olaylara göz kapatan bide hükümete haklı dienin TAA...

abi işte şunu yapmayın gözünüzü seveyim. herkes akp'lileri siliyor, sonra bu adamlar gidip olayları tgrt'den, İHA'dan falan takip ediyor sonra da gelip kızıyoruz "HİÇBİŞEY BİLMİYOJNUZ ÇOK RERÖRESİNİZ" diye. Silmeyeceksin abicim, senin paylaştığın herşeyi görecek o adam. Bunun başka yolu yok. Muhalefet ettiğin adamı ignore ettikten sonra ettiğin muhalefet kime? Kahvede toplanıp "abi ülkeyi bok götürüyo ya" "evet abi ya" diye kendi kendine gelin güvey olmaktan farkı kalmıyor o zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Xenocide said:

Killer said:

2 akpli sildim facebooktan o iyi geldi bu arada. duyarsız tipleri de silmeyi planlıyorum

şu vakte kadar kimesnin dini siyasi görüşü zikimde değildi de şu olaylara göz kapatan bide hükümete haklı dienin TAA...

abi işte şunu yapmayın gözünüzü seveyim. herkes akp'lileri siliyor, sonra bu adamlar gidip olayları tgrt'den, İHA'dan falan takip ediyor sonra da gelip kızıyoruz "HİÇBİŞEY BİLMİYOJNUZ ÇOK RERÖRESİNİZ" diye. Silmeyeceksin abicim, senin paylaştığın herşeyi görecek o adam. Bunun başka yolu yok. Muhalefet ettiğin adamı ignore ettikten sonra ettiğin muhalefet kime? Kahvede toplanıp "abi ülkeyi bok götürüyo ya" "evet abi ya" diye kendi kendine gelin güvey olmaktan farkı kalmıyor o zaman.

Yahu ama nasıl bir eziyettir onlara katlanmak da... Az önce biri geldi bana yiğit bulut jölelisinin 24 (!) kanalına yaptığı değerlendirmeyi koydu. Bilemedim ne yapsam.

abi katlanacaksın. Katlanmazsan, silersen o adam sadece yiğit bulutu takip etmeye başlayacak işte. ama aksi durumda istese de istemese de senin paylaşımlarını bir şekilde görecek. belki sana küfredecek o paylaşımlar yüzünden ama görecek en neticede. En kötü ihtimalle karşı olduğu şeyi bilecek, bilinçli olarak karşı duracak.

tekrar söylüyorum, listenizdeki AKP'lileri silmeyin. Bende de var bir kaç kişi, İHA haberlerini falan paylaşıyorlar ama rage'e girmiyorum, gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...