Czentovic Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 applev0dka said: -Kask numaraları neden silindi? +Faruk Eczanesiii,faruk eczanesiii ahahahaaha barbara heralde barbara manken olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 "Poliste sopa ne arar la?" demiyo mu amirleri? TVde öyle oluyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi polisin evlere attığı gaz bombalarının videolarını atın, ben de siliyodum ama bikaç tane kalmış onlara laf anlattım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 inyormaynd said: 50 milyon pokemonu, poketopunda zor tutuyoruz. Diye paylaşım var sosyal medyada. ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 MÜLER ntv'de konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sequo görseli ne abi biri paylaşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 muhammer güler çok mu güzel saçmalıyor bana mı öle geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 chp niye susmuyor arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bence de silme, öyle ya da böyle beraber yaşayacağız. bu arada ota boka konuşan Orhan Pamuk'a noldu? İşine gelmedi galiba bu sefer :). Adam Esad'a bile mektup yazmıştı. haha tam bir karaktersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 sequo sosyal medyayı salladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kurtiz baba https://www.facebook.com/photo.php?v=482070201876873 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 abi müler hala taunt atıyor asdasdasdadssadadsadsadsads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 BabacumMostors said: sequo görseli ne abi biri paylaşabilir mi? http://i.imgur.com/Sly7b3x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Seru said: sequo sosyal medyayı salladı. ohanes sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 BabacumMostors said: sequo görseli ne abi biri paylaşabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 VALİ TOPRAK NE DEMİŞTİ? İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir'de Gezi Parkı eylemine destek veren protestoculara, eli sopalı bur grubun müdahale etmesiyle ilgili olarak, "Olaylar devam ederken, polis birimlerimizin arkasında sivil görünümlü kişilerin müdahalede bulunduğu konusunda gerçek olmayan unsurlar var. Bu mümkün değil. Sivil görevlilerimiz varsa, polise ait yelek giydirilmesi talimatı verdik. Artık yelek giyiyorlar." demişti. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 -Kask numaraları neden silindi? +overlok makinesi ayağınıza geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 BlackRose said: KESK'ten sonra DİSK üyeleri de iş bırakıyor http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/23433102.asp (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 (tu) Xenocide said: Killer said: 2 akpli sildim facebooktan o iyi geldi bu arada. duyarsız tipleri de silmeyi planlıyorum şu vakte kadar kimesnin dini siyasi görüşü zikimde değildi de şu olaylara göz kapatan bide hükümete haklı dienin TAA... abi işte şunu yapmayın gözünüzü seveyim. herkes akp'lileri siliyor, sonra bu adamlar gidip olayları tgrt'den, İHA'dan falan takip ediyor sonra da gelip kızıyoruz "HİÇBİŞEY BİLMİYOJNUZ ÇOK RERÖRESİNİZ" diye. Silmeyeceksin abicim, senin paylaştığın herşeyi görecek o adam. Bunun başka yolu yok. Muhalefet ettiğin adamı ignore ettikten sonra ettiğin muhalefet kime? Kahvede toplanıp "abi ülkeyi bok götürüyo ya" "evet abi ya" diye kendi kendine gelin güvey olmaktan farkı kalmıyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 http://cm.ntvmsnbc.com/ServerSite/wui/NTVCanliYayin/default.aspx sıvamayaa devam ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 lan arınç sooru cevap diye topic açmıştım şmidi buraya paylaşıyo hereks =8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 adamlar yine halkı suçladı, polisi haklı çıkardı ve gittiler. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 BlackRose said: Xenocide said: Killer said: 2 akpli sildim facebooktan o iyi geldi bu arada. duyarsız tipleri de silmeyi planlıyorum şu vakte kadar kimesnin dini siyasi görüşü zikimde değildi de şu olaylara göz kapatan bide hükümete haklı dienin TAA... abi işte şunu yapmayın gözünüzü seveyim. herkes akp'lileri siliyor, sonra bu adamlar gidip olayları tgrt'den, İHA'dan falan takip ediyor sonra da gelip kızıyoruz "HİÇBİŞEY BİLMİYOJNUZ ÇOK RERÖRESİNİZ" diye. Silmeyeceksin abicim, senin paylaştığın herşeyi görecek o adam. Bunun başka yolu yok. Muhalefet ettiğin adamı ignore ettikten sonra ettiğin muhalefet kime? Kahvede toplanıp "abi ülkeyi bok götürüyo ya" "evet abi ya" diye kendi kendine gelin güvey olmaktan farkı kalmıyor o zaman. Yahu ama nasıl bir eziyettir onlara katlanmak da... Az önce biri geldi bana yiğit bulut jölelisinin 24 (!) kanalına yaptığı değerlendirmeyi koydu. Bilemedim ne yapsam. abi katlanacaksın. Katlanmazsan, silersen o adam sadece yiğit bulutu takip etmeye başlayacak işte. ama aksi durumda istese de istemese de senin paylaşımlarını bir şekilde görecek. belki sana küfredecek o paylaşımlar yüzünden ama görecek en neticede. En kötü ihtimalle karşı olduğu şeyi bilecek, bilinçli olarak karşı duracak. tekrar söylüyorum, listenizdeki AKP'lileri silmeyin. Bende de var bir kaç kişi, İHA haberlerini falan paylaşıyorlar ama rage'e girmiyorum, gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Çıkıcam birazdan ihtiyacı olan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 arkadaşlar bir akpli arkadaş var sabahtan beri ibnesinden alkoliğine saydırmadığı kalmadı. sinirlerim alt üst oldu. spam mi yapıomuşuz napıomuşuz. yok mu bir yolu hadi patlatalım şunu gidip dövücem adamı şimdi evinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar