Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

banka ve sanal kart için hangi banka? (garanti harici)

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Yok. Turkiye'deki Ingiliz degil, daha farkli bir statude, Turk sirketi yani, adi ayni sadece. Yabanci firmanin ayni isimle kurdugu farkli bir Turk tuzel kisisi gibi. Citibank adam gibi yabanci banka tek. Yabanci tuzel kisi yani.

Citibank kullanin yabanci banka istiyorsaniz.
Mesaj tarihi:
bende tüm paramı çekiyorum, arkadaşlara da söyledim bundan sonra garanti'ye sıfır destek. Mümkün mertebe herkes paralarını çeksin, başka bankalara transfer olsunlar.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

kredi kartimda taksitli borcum var garantide onuda alipta gecebilir miyimm baska bankaya

çok büyük bir para değilse hepsini bi anda ödeyip kapatabilirsin kartını benim bildiğim
Mesaj tarihi:
memnunum, istediğim işlemi internet şubesi ve mobil işcep üzerinden sorunsuz yapabiliyorum.

karta 2-3 tane otomatik ödeme bağlarsan, kart ücreti alınmıyor.
Mesaj tarihi:
coh iyi, bi de mil hedesine bakiyim cok güzel olsun cok da güzel olsun, tamam mı ?

garanti hesabımı kapatamayacağım (maaş hesabı), ama her ayın 15'inde maaşı geldiği gibi taşırım iş'e.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Litminov said:

İnternetten, hiçbir şeyden ücret almayan bir tek enpara var. Ben internetten alışveriş, havale vs için kullanıyorum memnunum. Finansbank olması düşündürücü tabii.. Bunun dışında da ing var bildiğim benzer avantajları olan. Bunlar dışında aylık hesap işletim ücreti alan bankaların fiyatları da şöyleymiş.

http://www.kredibulteni.com/mevduat/yillik-hesap-isletim-ucretleri-karsilastirma-tablosu

Ziraat 3 aylık 20 lira alıyor eğer bahsettiğim ile linkteki aynı şeyler se
Mesaj tarihi:
Linke göre Albaraka

Ziraat vadesiz hesabın varsa ve maaş müşterisi değilsen, 2 otomatik ödeme vs yoksa 3 ayda 20 tl alıyor. Birde vadesiz hesabında ortalama 800 tl den yukarda paran varsa almıyorlar sanırım. Ben banka müdüresi ile konuştum.
  • Yeni Oluştur...