-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 benim de maaş hesabı hsbc, orası ne alemde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Ingiliz bankasi abi HSBC. Yani cok ak pak degiller ama digerlerinden cok daha iyiler su durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Yok. Turkiye'deki Ingiliz degil, daha farkli bir statude, Turk sirketi yani, adi ayni sadece. Yabanci firmanin ayni isimle kurdugu farkli bir Turk tuzel kisisi gibi. Citibank adam gibi yabanci banka tek. Yabanci tuzel kisi yani. Citibank kullanin yabanci banka istiyorsaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 kredi kartimda taksitli borcum var garantide onuda alipta gecebilir miyimm baska bankaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 bende tüm paramı çekiyorum, arkadaşlara da söyledim bundan sonra garanti'ye sıfır destek. Mümkün mertebe herkes paralarını çeksin, başka bankalara transfer olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 SenariouS said: kredi kartimda taksitli borcum var garantide onuda alipta gecebilir miyimm baska bankaya çok büyük bir para değilse hepsini bi anda ödeyip kapatabilirsin kartını benim bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 taksitli borc varsa pesin parayi yuzlerini vurdukca kapatirirlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 garanti bankasindan ben de cekiliyorum.. is bankasi internet subesi daha kullanisli benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 İş bankası nasıl arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Hesaba bagli sanal kart olmamasi sikinti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Soris said: İş bankası nasıl arkadaşlar? iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 is bankası'nın internet bankacılığından memnun musunuz ? kredi kartı ücreti nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 memnunum, istediğim işlemi internet şubesi ve mobil işcep üzerinden sorunsuz yapabiliyorum. karta 2-3 tane otomatik ödeme bağlarsan, kart ücreti alınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2013 coh iyi, bi de mil hedesine bakiyim cok güzel olsun cok da güzel olsun, tamam mı ? garanti hesabımı kapatamayacağım (maaş hesabı), ama her ayın 15'inde maaşı geldiği gibi taşırım iş'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Litminov said: İnternetten, hiçbir şeyden ücret almayan bir tek enpara var. Ben internetten alışveriş, havale vs için kullanıyorum memnunum. Finansbank olması düşündürücü tabii.. Bunun dışında da ing var bildiğim benzer avantajları olan. Bunlar dışında aylık hesap işletim ücreti alan bankaların fiyatları da şöyleymiş. http://www.kredibulteni.com/mevduat/yillik-hesap-isletim-ucretleri-karsilastirma-tablosu Ziraat 3 aylık 20 lira alıyor eğer bahsettiğim ile linkteki aynı şeyler se Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 en az işlem ücreit alan zirraaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Linke göre Albaraka Ziraat vadesiz hesabın varsa ve maaş müşterisi değilsen, 2 otomatik ödeme vs yoksa 3 ayda 20 tl alıyor. Birde vadesiz hesabında ortalama 800 tl den yukarda paran varsa almıyorlar sanırım. Ben banka müdüresi ile konuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar