Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yarın tüm paramı çekip garanti hesabımı kapattırıyorum internet bankacılığı, sanal kart vs gibi hizmetler sunan başka bir bankada hesap açtırmak istiyorum, hangi bankayı tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 İŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 iş. garantiden daha güzel zaten internet şubesi ama sanal kart sadece kredi kartı varsa oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 CthuLhu said: ama sanal kart sadece kredi kartı varsa oluyor bu sakatmış be, kredi kartı işlerine girmek istemiyorum pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 is bankası'nda yıllık ücret ne kadar ? mil açısından en avantajlı hangisi ? garanti'yi ben de terk edeceğim, fakat maaş hesabı olduğu için kredi kartıma para ödemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 uzak kaldım okuyamadıgım i,çin soruyorum garantiye bu tepkinin nedeni nedir bi açıklama fln mı yaptılaryoksa doğus holdinge olan tepkinin uzantısı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 bende işi bırakıp garantiye geçicektim vazcaydım. sanal kart kullanamama olayı çok kötü evet ben sadece onun için geçicektim ama onu yapan başka bir banka yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 dogus holding = garanti oldugundan tepki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 İŞ iyi. Sadece "banka hesabına bağlı sanal kart" yok o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Saeros said: yarın tüm paramı çekip garanti hesabımı kapattırıyorum internet bankacılığı, sanal kart vs gibi hizmetler sunan başka bir bankada hesap açtırmak istiyorum, hangi bankayı tavsiye edersiniz? ypk iyi, hesap ücreti alırlar ama otomatik odemeyle gıdebilio o. bide eft ucretı var ama benden almıolar nedense ( 2 sene öcneki bi kampanyadan sanırım ) onun harici iyi gayet. bi tek bazı operatorlere kontor alamıosn okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 yeni tip çipli atm kartlarıda sanal kart gibi kullanılıyor 3d secure detekli yerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Saeros said: CthuLhu said: ama sanal kart sadece kredi kartı varsa oluyor bu sakatmış be, kredi kartı işlerine girmek istemiyorum pekbende bir kredi kartı var. 300tl limitli. senin okul devam ediyordu sanırım. öğrenci kartı al işte yıllık aidatı da yok. limit arttırımını da kabul etme. ha 300 tl yetmez bana sanal kartta dersen limiti ona göre ayarlatabiliyorsun 2 3 ay sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 çiftçinin dostu ziraat bankası düşük bankacılık hizmet ücretleri ve dah afazlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Garanti'yi mevduat uzerinde sanal kart icin kullaniyorum. C"nde alisverislerde ise yariyor, bir de yatirilmasi gereken bir yer olmayan paralar oraya yatiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 ben bu garanti olayini kacirdim neydi sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 garantini sahibi şahenk ntv'nin sahibi şahenk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Edit: peff yanlış yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BL1rPFUCMAIars9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 İnternetten, hiçbir şeyden ücret almayan bir tek enpara var. Ben internetten alışveriş, havale vs için kullanıyorum memnunum. Finansbank olması düşündürücü tabii.. Bunun dışında da ing var bildiğim benzer avantajları olan. Bunlar dışında aylık hesap işletim ücreti alan bankaların fiyatları da şöyleymiş. http://www.kredibulteni.com/mevduat/yillik-hesap-isletim-ucretleri-karsilastirma-tablosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 teb tavsiye ederim. internet alisverislerinde her seyi 4 taksite de boluyor(yalniz opsiyonel degil, istesen de istemesen de boluyor fdjskfjs). onun disinda minimum sorun cikaran bir banka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Tamamen kapattırıcam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Theridone said: İŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Garanti Bankasi ile tum ilisigimizi keselim diyoruz biz de ama onaylanmis 30lirarik kredi duruyor. %1 faiz ile benzer miktarda kredi verebilecek banka nedir acep ? Para bizim icin de degil, yakin arkadasimi zor durumda birakmak ile tepkimi gostermek arasinda gidip geliyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 ben de hesabımı acık tutmak zorundayım maas hesabı orası cunku ama baska bi banka varsa banka hesabı ile sanal kart acılan islemlerimi o bankadan yapıyım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 sanal alemden yapılan islemleri takip etme konusunda isbankasi su an en iyi sanırım kievde bi atm de kopyalanan kartımdan taylanddan pespese yapılmaya calisilan cekimleri ısık hızında fark edip kartı iptal edip 10gun icinde de parami iade ettiler saolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar