Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

banka ve sanal kart için hangi banka? (garanti harici)

Saeros

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

yarın tüm paramı çekip garanti hesabımı kapattırıyorum
internet bankacılığı, sanal kart vs gibi hizmetler sunan başka bir bankada hesap açtırmak istiyorum, hangi bankayı tavsiye edersiniz?

ypk iyi, hesap ücreti alırlar ama otomatik odemeyle gıdebilio o.
bide eft ucretı var ama benden almıolar nedense ( 2 sene öcneki bi kampanyadan sanırım )
onun harici iyi gayet.
bi tek bazı operatorlere kontor alamıosn okadar
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

CthuLhu said:

ama sanal kart sadece kredi kartı varsa oluyor

bu sakatmış be, kredi kartı işlerine girmek istemiyorum pek
bende bir kredi kartı var. 300tl limitli. senin okul devam ediyordu sanırım. öğrenci kartı al işte yıllık aidatı da yok. limit arttırımını da kabul etme. ha 300 tl yetmez bana sanal kartta dersen limiti ona göre ayarlatabiliyorsun 2 3 ay sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

İnternetten, hiçbir şeyden ücret almayan bir tek enpara var. Ben internetten alışveriş, havale vs için kullanıyorum memnunum. Finansbank olması düşündürücü tabii.. Bunun dışında da ing var bildiğim benzer avantajları olan. Bunlar dışında aylık hesap işletim ücreti alan bankaların fiyatları da şöyleymiş.

http://www.kredibulteni.com/mevduat/yillik-hesap-isletim-ucretleri-karsilastirma-tablosu
Sosyal ağlarda paylaş

Garanti Bankasi ile tum ilisigimizi keselim diyoruz biz de ama onaylanmis 30lirarik kredi duruyor. %1 faiz ile benzer miktarda kredi verebilecek banka nedir acep ?

Para bizim icin de degil, yakin arkadasimi zor durumda birakmak ile tepkimi gostermek arasinda gidip geliyorum resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...