Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tiLi said: moriarty nin her bilgisi elimde mevcut. 65 sayfa ne yazdınız lol Paylas bilgileri olum dovusu baslasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biyazipgidicem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bu konuya sessiz kalmak mümkün değildi gerçekten. Açtım bir bakayım dedim forum ne halde diye ve cidden üzüldüm. Bu çeto denen dangozu ciddiye alıp cevap verdiğiniz ve 65 sayfa konuştuğunuz için gerçekten hayal kırıklığı yaşadım. Adamın 10 yaşında kızı var internette adres istiyor. Bu kadar low tier bir şahıs. Resmen birkaç ayda forumun kalitesini düşürdü adam. İnsanların giresi gelmiyor herhalde, güncelde hep bunun ağlama ya da propaganda başlıkları. Ciddi anlamda forumun tadını tek başına kaçırdığın için seni de tebrik ediyorum çetotaş. Artı finklor, şunu bir tekmede öldürsene abi. Diğer göttaşlara gerek yok, cidden yani. Sanıyorum bu kadar humanist ve iyi bir adam olmasan çoktan şu çetonun ağzını yüzünü kırıp rezil etmiştin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 al işte, balonu kapıp gelmiş biri yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mery Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 nienna said: eş ya da kız karıştırmak kim kime ne için yaparsa yapsın terbiyesizlik. birbirine istediğin kadar saydırırsın. hani öyle "açık açık küfür etmedim ki" diye kıvırılacak ve hukuk cambazlığı yapılacak bir konu da değil bence. konuya yorum bu, yapılmış ya da yapılmamış da olabilir. Eşi yada kızı fiziksel bir tehdit altında olsa ok. Eşini yada kızını tanıyan kişi belirli bir özelliğe hakaret etse ok Bunlara sinirlenebilir, koruma iç güdüsünü anlarim. Ama, seviyesi tartisilir olan şakalaşmalara bu tepki fazla. Burada maskulinite yarışına girmek yerine, kızını maddi manevi destek ile kndini koruyabilecek bir BİREY olmasi icin yetistirsin. Burada caba harcamak niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tiLi said: moriarty nin her bilgisi elimde mevcut. 65 sayfa ne yazdınız lol Ödül senin olabilir, iyi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hah yetkimm olucak koyucam kafasına ya aslında pati moderasyonu demir yumrutktu yani önceden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biyazipgidicem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 fink kutun dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biyazipgidicem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bingildak said: al işte, balonu kapıp gelmiş biri yine. Evet bunun engellenmesi lazım, katılıyorum. Durum o kadar kötü ki bu konuya yorum yapmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 GwindonSurion said: http://i.imgur.com/PY9jEon.jpg çetintaşın kızı bu muymuş lan vahşşş neyse tartışma boşa değilmiş en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 off paticikten tiksindim gerçekten ya, benim neyime başka başlıklara girmek falan, gir oyun bölümüne kal orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi çetintaş dediğiniz adam forumda olduğunu hiçbir zaman idrak edememiş biri yörünge sınırları içinde hakaret edince kendini kahvehanede sanıp, herkesin anon olduğu bir internet forumunda HÖYT SEN KİMSİN BEN BABAN YAŞINDAYIM diye atar yapabilen bir adam. ben ki o kadar ayar olmazdım herkes kadar ama şu topic internetin belli bir jenerasyona yasaklanması gerektiğini kanıtlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ugurz said: GwindonSurion said: http://i.imgur.com/PY9jEon.jpg çetintaşın kızı bu muymuş lan vahşşş neyse tartışma boşa değilmiş en azından. abi şu ne kadar iğrenç bi muhabbettir ya. şu yapılan resmen pislik lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ben onu random foto sandım. bildiğin iğrençlik olmuş. allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 random fotograf degil mi o zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yok abi foto random galiba çünkü kızı 9 yaşında adamın öyle diyo daha doğrusu da. yani onun kızıymış gibi muhabbet yapmak bile berbat abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ne bileyim ya değil gibi bi hava oluştu. linçe kalkıyoruz sandım. değil mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 oha böyle bi konuyu görmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 imamizer said: ne bileyim ya değil gibi bi hava oluştu. linçe kalkıyoruz sandım. değil mi şimdi? ahahahahah yok abi değil değil. o muhtemelen şu garbıçta halen başlığı bulunan ve tartışılan kız hazal mıydı neydi o bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 random foto ya, karaktersiz heriflerin tutumu iğrenç. "kızı bu muymuş oghhhşşş" falan ne oluyoruz hayvan herifler, kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 çetintaşa karşı çıkana karşı çıkmayı benim aklım alamıyor. gerçekten inanılmazsınız arkadaşlar. üslubun zaman içerisinde sertleştiğinin farkında değilsiniz. ben açıkçası daha önceden çetintaşla 'düzgün' konuşuyordum forumda. ne zaman hakaret etmeye, saçma sapan sinirlenmeye bilmemneye başladı o zaman eeeeeeh çekip anladığı dilden yazmaya başladım açıkçası. hayır bide eminim yani adamın kendisine aslında karşı olduğunuzdan bir çoğunuzun. ama gitmiyor adam. bununla karşılık veriyoruz bizde. yani böle olayı yeren birçok adamın faşist bir adamı korumayacağını biliyorum. yani nasıl söyliym 'look at the bigger picture' tam lafı olayın. azıcık common sense azıcık farkındalık ya. 45 yaşında adama saldırıyorsunuz utanmadan falan gibi laflar yani. abi absoluta neden saldırmıyoruz? ben absoluta birşey yazarken abi diye sesleniyorum mesela neden peki çetintaş'a ÇETTTOOO deniyor? insan eleştirdiği şeyin biraz farkında olur hürriyet.com'da haber altına yapılan yorumlar gibi yorumlar yapmayın gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 troll mroll bokunu cikaranlar ohoo .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yazılı forum kurallarının uygulanması yeterli forumun düzene girmesi içim, sırf bu bile çetoşu 22 yere banlatır zaten ki bu bile %78 oranında düzeltir forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ugurz said: GwindonSurion said: http://i.imgur.com/PY9jEon.jpg çetintaşın kızı bu muymuş lan vahşşş neyse tartışma boşa değilmiş en azından. Şu bildiğin herhangi bir forumda okunabilecek en aşağılık muhabbettir. Resim legit olsun veya olmasın. Troll yapmaya kasacağınıza biraz karakter sahibi olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 fikirlerine değil davranışlarına karşı çıkıldığını anlayamadınız. van depreminde 'iyi öldü itler' diyen şu anki taksim olaylarında 'saldırmasınlar o zaman polise' diyen adamlardan biraz farkınız olsun. okuduğunuz yazdığınız forumda bile ne olduğundan habersizseniz gelip saçma sapan eleştri yapmayın arkadaş. hele ki 'hiç okumadım ama bence böyle' falan yazan insanlar lütfen üzerlerine tuz dökülmek suretiyle acı çekerek toprağa karışsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 olm noluyor lan sabahtan beri birbirinize sövüyorsunuz tehdit ediyorsunuz. birden bana yüklendiniz. fotoğrafı da ben çıkartmadım ki. baktım kız güzelmiş işte. kötü bir şey mi dedim ? benim böyle kızım olsa ben de laf etmelerine kızarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar