PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 dünyada yaklaşık 400 milyar ağaç olduğu tahmin ediliyor diye biliyorum, 2.5'unu tayyip dikmiş yani he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Fistan said: kesin sen o bahsettigin orc! larin disinda kaliyorsundur? Doğaya karşı değilim, ona eminim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 türkiye'de ormanlık alanlar genişliyor bu gerçek. 2,5 milyar ağaç ektik demek biraz üfürük gibi geliyor bana, bu da başka bir gerçek. milyar ağızdan kolay çıkan bir kelime ama uygulaması zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ikibuçukbinmilyar tane dikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 PrudenT said: dünyada yaklaşık 400 milyar ağaç olduğu tahmin ediliyor diye biliyorum, 2.5'unu tayyip dikmiş yani he mi? BAŞBANAKBUNUZ TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖSTERMİLŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Genwa said: ikibuçukbinmilyar tane dikmiş Azından mı öpmüş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thuncomb Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Agaç filan gormedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Bu ne demek lan? " Orayı tamamiyle yayalaştırarak insanoğlunun emeğine sunacağız" Emege sunmak nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Myshkin said: Şehirler bok gibi abi. Şehircilik anlayışı bakımından yerlerde bir ülkeyiz. Adamların büyük şehirden anladığı her tarafı binalarla dolu geniş topraklar. Şehirin ortasındaki 50 yıllık 1 ağacın değeri insanlar açısından dağdaki 1000 taneye bedel. İnsanların zaman geçirip rahatlayabilecekleri alanlar olmalı ancak özellikle İstanbul ve Ankarada şehir merkezlerinde böyle yerler çok az ve olanı da sürekli küçültüyorlar. İnsanlar bu yüzden şehir merkezlerinden uzaktaki sitelere kaçıyor yıllardır. paran olcak acarkentte yaşıycan e yeni büyük site ve imar planlarının hepsi ağaçlı falan ya. en son katlarda ağaç olan bi yapılanma vardı. hatırlaayan varsa söylesin adını. katlarda ağaç ve çiçekler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sitelerde olması önemli değil, kaldı ki oraları da tahrip etmeye çalışıyorlar. Bahçeşehir Gölet bölgesi Bahçeşehir'i Bahçeşehir yapan yer, yürüyüş yolları, koşu parkurları, kafe, restoranlar, barlar, gölet, ağaçlıklar falan var. Herifler oraya bile göz dikmiş; imara açacağız diyorlar. Güzel olan olan, hayatı yaşanabilir kılan her şeye düşman herifler. Undead'ler gibi ziggurat dikip plague yaya yaya her yeri ele geçiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bahçeşehir in bokunu çıkardılar zaten.boş buldukları her yere tepe,bayır,çayır hatta gölet demeden her yere bina dikiyolar asjflhasfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bahçeşehire son gittiğimde gri ruhsuz binalarla dolu bi orman vardı, daha kotu ne hale gelebilir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 2.5 milyar ağaç diktik, dötünü mü miktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Bu adamlar anca sıçtıkları şeyin üstüne tüy diker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 peki izin verdim iki milyar kadarını sökebilir geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 şehirdekileri fütursuzca söktükten sonra, istediğin kadar dik. pek manası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar