Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2013 / 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

lig böyle bitse ç.rize ş.ligi'ne direk gidiyor, elazığ ön eleme oynuyor, karabük ve akhisar avrupa ligi'nde mücadele ediyor olacak. asdafadas

edit: lan bizim cezamız bitti de mi... ulan hala ceza gelecekmiş gibi geliyor.
Mesaj tarihi:
serjuhan said:

Bu arada Eskişehir maçında Erkan Zengin bir kırmızı kart görmüş ki evlere şenlik. O sahtekarlığı yapan Cicinho'ya vermek lazım iki maçlık cezayı.

Ayrıca Kuddusi Müftüoğlu denen adam bu ülkede hala hakemlik yapabiliyor cidden inanılmaz.

O maç rezaletti ya, 90 dk izledim ama yok olamaz bu kadar diyorsun. Erkan'ın sarı gördüğü pozisyonda düşen eleman kimdi bilmiyorum da 3.'ye oluyor yeter artık dedi herif, ben dedim ne ara 3. oldu hiç hatırlamıyorum falan, hakem direk sarı çıkardı, Erken da daha 2 bile olmadı bu ne diye isyan etti.

Onun dışında Eskişehir'in golü verdi, sonra iptal etti, sonra geri verdi. Kime neye göre gol verdi, iptal etti, geri verdi anlamak zor.

Başka da bir sürü pozisyon oldu Kuddusi'nin yetemediği, eline yüzüne bulaştırdığı. Şu maçla ilgili bişey gördükçe sinirim bozuluyor.
Mesaj tarihi:
Recep Mamur istifa etmiş.

said:
Değerli Kayserisporlular;

05.10.2013 tarihi itibariyle olağanüstü Genel Kurul kararı alarak; onurla taşıdığım Kayserispor Başkanlığı görevini, üzülerek, bırakıyorum.

Sevgili Kayserisporlular;

Bilmenizi isterim ki; bu kararımın, takımın aldığı sonuçlarla ilgisi yok…

Sizin de bildiğiniz gibi; sahip olduğumuz takım kadrosu, bu lig standartlarının çok üzerindedir.

Ancak; en değerli 6 oyuncumuz sezon başından beri sakat…

Gayet tabii ki; oyuncularımız düzelip, sizleri mutlu edecek sonuçları alacaktır.

Kulübümüz tesisleri; idari ve mali yapısı, kadro kalitesiyle Anadolu’nun en prestijli takımı olmuştur.

Daha 2 ay önce, oyuncularımızın birkaçına gelen resmi teklif; 20.000.000-EURO’nun üzerindedir… Bu parayı, hiç düşünmeden; sizlere, iyi bir takım izletme adına reddettik.

Geçen sezon, ligi 5. bitirmiş kadromuz, 3 yıldır göğüs reklamı alamamıştır. Kombine kartı sayısı açıklanamayacak kadar az, localarımız şehrimiz tarafından keyfe keder kullanılma arzusundadır. İlk 500’de ve 2. 500’de onlarca firması bulunan Kayseri şehri; kendi adını taşıyan takıma reklam verme cömertliğinden kaçmanın yüz çeşit yolunu bulmuştur.

Kupa kazanmış, Avrupa Kupaları’na katılmış, tüm milli takımlara oyuncu vermiş Kayserispor’un; hiçbir hamlesine katkı sağlamayanların tavrı; tribünlerin de boşalmasına, ortaya çıkan hiçbir sonuçtan memnun olunmamasına neden olmuştur.

Ben ve yönetici arkadaşlarım; ülkemizde örnek gösterilen, UEFA ve FIFA yetkililerinin teşekkürler yağdırdığı Kayserispor’un; hiç kimseyi memnun edememesini, içimize sindiremedik.

Kayserispor’a hiçbir şey vermeden (sevgi dahil), çok şey istenmesini de anlayamamanın üzüntüsünü sizlerle paylaşmak istiyorum…

Ömrünün önemli bir kısmını Kayserispor’la geçirmiş birisi olarak; sizlere veda etmenin tarifsiz üzüntüsünü yaşamama rağmen; sizlere bıraktığımız olağanüstü Kayserispor mirası vardır…

Bu miras; yeni gelecek ve yalnızlaştırılmayacak yönetimlerle, sizlere şampiyonluklar yaşatacak kadar güçlüdür…

Hepinize hakkımı helal ediyor; sizlerden de haklarınızı helal etmenizi diliyorum…

Saygılarımla,

Recep MAMUR

BAŞKAN

Şu adamlara hem saygım, hemde aşırı nefretim vardı tok satıcılıkları yüzünden de şu istifa mektubunda o kadar haklı ki atarında, söylemlerinde ...

Kayserispor gibi hiçbir boku olmayan ve olamayacak bir takımı resmen Türkiye'nin Hannover'i, Mainz'i falan yaptılar ama yok yaranamıyorlar. Elazığlılar bir stad için 10 yıldır ağlıyor, bunlara ülkenin o dönem ki en iyi stadı hediye edildi ve taraftara onla bile yaranamadılar...

Yazık günah, cidden yazık günah
Mesaj tarihi:
3 buyukler disinda bic bir klubun seyircisi yok. oyle buyuk takim gelince 10 liralik yeri 100 yaparakolmaz da zaten.

kandirmayalim kendmizi futbolu falan sevdigimiz yok. avrupda 2. 3.ligler kapali gise oynaniyor
Mesaj tarihi:
Ya stada gelsinler diye bilet parasını 1TL yaptılar, baktılar yine dolmuyor stad kapılarını açtılar her maç. Dolmayı bırak çeyreği geçmedi kalabalık...

3 büyük gidince full doluyor, birde işte Bursa, TS falan gidince yarılıyor o kadar...

O şehir hiçbir boku hak etmiyor. Kayserispor konumunda olmak isteyen onlarca kulüp var. Çok çalışıp, çabalayan ve aynı yolu izleyipte sahip olamayan... Yazık lan yazık
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

3 buyukler disinda bic bir klubun seyircisi yok. oyle buyuk takim gelince 10 liralik yeri 100 yaparakolmaz da zaten.

kandirmayalim kendmizi futbolu falan sevdigimiz yok. avrupda 2. 3.ligler kapali gise oynaniyor

Valla Elazığ'ın var asfsdfasd

Geçen yıl ortalama %50 doluluk oranını geçen 5. takımdı, zaten 5 takım vardı.

FB>GS>BJK>Bursa>Elazığ>Trabzon diye gidiyordu sanırım.

Tabii 14k kişilik stadımız var, onu hesap etmek gerek ama asdfsad

Elazığ'da her zaman deplasman seyircisi üstünlük kurar. Ben geçen kış değil de ondan önceki iki kış oradaydım. Maçlara da gittim ve kışık -10 derecede ikinci lig Kartalspor maçında 8k'ya oynadığını gördüm bu takımın.

İyi bir stad gelse, her tarafı kapatmalı ısıtmalı vs. Elazığ'lılar mesela stadı komple doldurur.

Ama Konya'ya bile plaka kodu x K kapasiteli boktan stadlar yapıyorlar bize yok...

AKP'ye vermeye devam etsinler soktuğumun kafatasçı milliyetçileri...
  • Yeni Oluştur...