xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 daha çok ikisi arasında kalmışa benziyor http://haber.eskisehirliyiz.biz/haber/resim/20130731eskisehir_30072013183743-111821.jpg
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 neyse, civelli dokundu gol oldu :) 2 de oldu, penaltı da kaçırdılar.. 93'lü 94'lüler oynuyor ya, kaç yaşında oluyor bunlar şimdi
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Gekas Akhisar maçında neden oynamadı?
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Daum'a haftaya olacak GS maçını sordular. Güçlü bir rakip, kimse bizden galibiyet beklemiyor dedi herif Bursa iyi bi ilk yarı çıkarmazsa Daum zor kalır bu kafayla
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Daum Bursa'nın en iyi torbacılarıyla kanka olmuş sfgsdfdgsgf
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Eskişehir maçından önce de beraberliği kabullenmiş bi konuşma yapmıştı beraberlik bizim için yeterli bir sonuç gibi, sanki düşmemeye oynuyor takım
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 fenn said: Gekas Akhisar maçında neden oynamadı? serbest şuan, ayrıldı akhisar'dan
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ben bu haberden uzak kalmışım. Gekas gibi bir adamı nasıl serbest kalır eğer kendisi istemediyse
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Akhisar şampi... http://o1308.hizliresim.com/1d/n/rppj5.jpg
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Şöyle bir şey okudum bir forumda, direk paylaşıyorum. said: Bugün Lig Radyoda TFF'nin rezil durumunu göz önüne seren bir haber dinledim. Roberto Carlos olayını duymuşsunuzdur. Bilmeyenler için kısaca özetleyeyim. TFF yabancı uyruklu teknik direktör'ün statüsünü belirleyen talimatnameye göre Türkiye'de çalışacak yabancı TD en az UEFA Pro lisansına sahip olması gerekiyormuş. Bu belgeyi sahip olmayan yabancı kimseler Türkiye'de TD olarak takımın başında sahaya çıkamıyor. Sivas'ın başına geçen Roberto Carlos'un sahip olduğu belge bu şarta uymuyormuş. Bu nedenle geçen hafta takımın başında sahaya çıkamadı. Asıl bomba şimdi geliyor. Bugün bu talimatnamede apar topar bir değişiklik yapılıyor ve bir istisna getiriliyor. Teknik Adamların Eğitimi ve Sınıflandırılması Talimatı'nda yapılan değişiklikler şöyle: "(4) Sözleşmenin imzalandığı tarihte FIFA Dünya Sıralaması'nda 1 ila 25. sıralarda yer alan bir ülkenin "A" Milli Takımı'nın en az 75 müsabakasında oynamış olmak kaydıyla, Türkiye'de bir kulüpte toplam en az 2 sezon futbolcu olarak tescil edilmiş yabancı kişiler ile ilgili olarak işbu maddenin 1., 2. ve 3. fıkraları ile Teknik Adamların Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı'nın 5. maddesinin son fıkrası hükümleri uygulanmaz. Bu kişilerin aktif futbol hayatını sona erdirmiş olmaları ve en üst profesyonel ligde mücadele eden kulüplerle sözleşme imzalamış olmaları zorunludur" http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=200&ftxtId=18756 Linkte de okuyabileceğiniz gibi buna sebep olarak Türk futboluna katkı sağlamak amacıyla düzenlendiği yazıyor. Şimdi soruyorum, kalın olarak işaretlediğim şartlara kaç kişi uymaktadır ? Bu resmen Roberto Carlos için özel hazırlanmış bir değişiklik. Bir tek "Kendi Milli takımnda solbek oynamış, Çok iyi frikik atan, en fazla 1,68 boyunda, siyahi kimseler" demedikleri eksik kalmış. Tek kelimeyle rezalet, ne yapacaklarına şaşırdılar. Ya cidden oha ya muz cumhuriyeti vol.656421
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 oha kayserispor maxi lopez i almış :D http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=66787
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Hayirli olsun bu sene 3buyuk imaji zayif kalabilir
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Katılmıyorum ona. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadroları hala fersah fersah ötede Anadolu'dan, Beşiktaş'ın da keza daha iyi geçen seneden. Trabzon-Bursa-Kasımpaşa-Eskişehir-Kayseri bir grup, deplasmanda zor puan alınacak rakipler bunlar.O kadar. İlk 3 belli
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 fb 2-3 maç daha kaybederse kıçı hayatta toparlayamaz.bjk ne olcağı belli değil saatli bomba gibi afksanfs.şampiyon bellide ikincilik ve üçüncülük yarışı baya çekişmeli olacak gibi :D
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 bursa ve es es deplasmanları sıkıntı. eğer burdan 6 puan alırsak hakkaten ligde kendimizle yarışır hale geliriz. arka arkaya oynayacaz. bu deplasmanlarda genelde eziliyoruz ve berbaerliği zor kurtarıyoruz.
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 fenn said: Ben bu haberden uzak kalmışım. Gekas gibi bir adamı nasıl serbest kalır eğer kendisi istemediyse gekas diyor ki akhisar başkanı yalan konuşuyor ben o kadar paralar istemedim, ben akhisarda mutluydum vs. vs. benimle görüşmüyorlar bile vs. akhisar başkanı diyor ki, gekas nerdeyse klübü üstüme yapın diyecekti. dünya paralar istedi (2-3 milyon dolardan bahsediliyor.)
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Akıl var mantık var. Gekas o klübün o kadar para veremeyeceğini heralde kendisi de tahmin edebilir. Öyle bir şey istediğini sanmıyorum. Adamın bir şekilde kuyusunu kazdılar gibi geliyor.
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 vay gekas vay.iyi oynayan adamı neden kessinler bence kulüp doğru söylüyor
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Her yerde biraz biraz oynayıp ayrıldığına göre sorun Gekasta olmalı
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Morten Gamst Pedersen ->>>> Karabük. İyi transfer Karabük'ten
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 imzayı atmış bugün. Çok iyi transfer.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 şehri beğenmeyip geri döndü habersiz diyorları geçen, nasıl dönüp atmış lan asfasd
Öne çıkan mesajlar