aente Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 alt karakter açmanın başka bir tricki daha var craft için, bulmacayı kendiniz çözün fsdgf. L86 A2 ile 60k hp'ye tek kurşun atan biri var, aynı şeyi 3 kez yaptı, anasının dininden fıtı diye attı döndü gitti, release'de ilk kez hileciye denk geldim çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 dz1 demiydin sende? demin benide yoketti bi hileci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 dz6'daydık. 3 kez geldi adam 2 kişiydik, hepsinde 1-2 kurşun attı yattık. trgggyv gibi uydurma bir nicki vardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Neymiş ki craft için trick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Gençler, 23 gibi oyunda oluyorum PC'de. Hızlı 2x Daily Mission sonrası grup varsa Challenging, yoksa DZ farm yapıyorum. İsteyen varsa Discord veya ingame /w Gangren ile bana ulaşsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 galiba ben de gtx970 alınca beleş geliyomuş öle bi kampanya şeyetmiş nvidia. bu aralar upgrade yapasım vardı, bahane olacak gibi görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ee olmadı o zaman ocak ayında aldıysak ekran kartını ve hiçbişey vermediyse yanında ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Dz'da hem normal lvl hem Dz lvl kasılabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 hayır sadece dz levelı, dz parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 level kasan varsa bingildeck pm atsın birine invite attım lvl 7 ama afkdı sanırım. lvl 8'im, yavaş yavaş ilerliyorum. tv e bağlı pc discord fln uğraşmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ingame chat iyi zahmetsiz , proximity chat acikken hic kasmadan konusuyorsun civarinla iste discorda cok gerek yok yani, tak kulakligi yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ingame chat menulerdeyken filan gozukmuyo galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 bu skill, cephane vsnin gozuktugu floating menuyu crosshairin dibinde olmak yerine normal menu seklinde asagida bir yerde yapabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 PC'de interface ayarları var, oraya bir bak. Diğer platformlarda var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Instancelar neden bu kadar boş ya? Görev yaparken etrafta hiç player yok. Regional konumlandırmadan mı acaba? 30 dk side ve gather yaptım. 1 oyuncu görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 bingildak said: Instancelar neden bu kadar boş ya? Görev yaparken etrafta hiç player yok. Regional konumlandırmadan mı acaba? 30 dk side ve gather yaptım. 1 oyuncu görmedim. darkzone dışında co-op olmadıkça single değil mi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 evet single ya da coop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 ben betada adam görüyordum sokaklarda, yanlış mı hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Matchmaking ayarlarını public yaparsan oyuncular senin sessionına (grup degil) girebiliyor sanırım. Ama emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 dusuk level side missionlardan cikan blueprintler scale up oluyor mu yuksek levela? donup yapmak lazim mi yani onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 photographer said: ee olmadı o zaman ocak ayında aldıysak ekran kartını ve hiçbişey vermediyse yanında ne olacak? 18-21 mart arasında mı ne geçerliymiş öle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 group olayini acik yapmayin, gorevin ortasinda +5 lvl adam giriyo, enanizi belliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Ayrıntıların güzelliği.. Karga ile farenin kavgası. Oyunda görev alan insanların özel bir yaklaşımı var. Estetik kaygı ve özen her yerde. ve Division ilk haftasında rekorlar kırmaya devam ediyor. 1.200.000 oyuncu 330 milyon dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 cok patates cikti bu oyun, hayal kirikligi. level 20 den bildiriyorum, bosuna vakit kaybetmeyin. oyunda hic content yok, level 5 de ne yapiyorsan tum oyun boyunca ayni gorev, ayni moblar repeat ediyor. anlicaginiz ubisoft tum parayi new york'u birebir tasarlamak icin akitmis sadece. dznin esprisi pek yok, belli bir seviyeden sonra rogue olmanin hic bir anlami kalmamis, cebinde 100k DZ Credits var ise rogue olmanin bir risk/reward kismi kalmiyor, kaybedicegin dz ye oranla cikicak cop drop karsilastirildiginda. ozellikle high end gear dizmis adamlarin rogue olmasinin hic bir esprisi yok. neyse rant yaptim 2 dk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 oyun hiç content vaat etmedi. open beta yapıp herkese de gösterdiler olanı. tüm mmo, h&s vs türü için geçerli bu dediklerin. arkadaşlarınla giriyorsan eğleniyorsun tek giriyorsan sıkıcı. bana göre şehir çok özenli, gameplay iyi. bunlar yeter. content isteyince witcher vs oynuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar