DeviantSun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Preload açılır 1-2 gün önceden mutlaka, sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 cmrownz said: standard edition preorderlamıştım pc'ye steamden. gold'a upgrade etmeye niyetlendim ama bulamadım. var mı gören böyle bi seçenek steamden aldıysan, refund edip, gold edition alabilirsin.hatta refundlarken gold edition alacağım için refund ediyorum diyip, refundlayanlar var redditte. 3gün önceden pre-load açılacak diye biliyorum. bu arada şöle bişi var eğer steamden alırsanız uplayde install etmiş olsan bile oyunu, steam kendisi ayrıca dl etmeye kalkıo oyunu play yaptırmıyor. openbetada başıma geldi open beta hediyesinde problem çıkmasın die 2 kere dl etmek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2016 division konseptli kısa film, fena sahneler yok değil. https://www.youtube.com/watch?v=zkdBmOSJMwo&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 df said: oyunun kendisi pahalı zaten steam de. 180 e alana kadar 207 gold alınır. steam den almayacaksan düzü 100 civarı bulunur. 100 e bulucak yer lazim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Kalmadı, launch öncesi bulunmaz artık. Open betadan sonra yükseldi hızla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 evet en ucuz 120 olmuş kinguin'de fln. önceden daha uygunlar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Adamlar az daha abartsa BİM bile hype yaptırıp, havlusunu sattıracak oyunun. Ne marketing yaptılar kardeşim. Fanlar bir yandan, firma bir yandan. Monitörü değiştirebilseydim PC ye dönecektim, ama şu an monitör kasamam TV ye devam. PS4 orderı iptal etmeyecem. Umarım patlamaz oyun, vidyolar çokgzel çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 büyük firmalar oyun boktan olsa inceleme bile yaptırmıyorlar. open beta yapıyolarsa oyun iyi oluyor. o yüzden kafam rahat aldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 backdoor @ closedbeta çok daha smooth bitirebilirdi işi eğer önce el bombası sonra sticky kullansaydı, ama 5v1 heyecanı da vardır kesin. https://www.youtube.com/watch?v=5Iv_MjdpY0Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 ahah videoya helal ama son kalan adam uyumuş resmen, afk mıdır nedir. yeni pvp modu söylentisi MASAKA?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Gold edition alınır mı acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Season pass içeriyor sadece anladığım, national guard seti oyun içinde kazanılabilecekmiş diye okudum yanlış anlamadıysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 yok season pass alman gerek national suit kazanmak için, yada ayrıca satılabilir ama öyle birşey teyit edilmed ve hemen yapacaklarını zannetmiyorum. xboxda gold edition aldığında toplam 6 ya da 7 suit geliyor, pc'de de öyle olduğu teyit edilmedi ama öyle umuyorum asıl onlar güzel aslında. gold edition'nın asıl olayı DLC'leri içermesi ve sonradan season pass aldığına göre 10€/$ daha ucuza gelecek olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 daha ucuza gelmez, toplami ayni fiyat olur oyun+season passle. nationa guard seti de exclusive degilmis, sadece early accessmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 hmm evt yanlış olmuş galiba dlc'leri ayrı ayrı almaktan daha ucuza gelecek season pass almak. herkes gold edition almasın zaten abi tüm agentlar komando kamuflajı ile gezecek böyle giderse ilk günden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 5 kişilik manhunt grubundan kalan son 2 kişi server transfer sayesinde paçayı kurtarıyorlar, adamları sıkıştırdıklarını düşünenlerin suratını görmek lazım: https://www.youtube.com/watch?v=_tES3-AcqP0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=jB8nbxJo1tk&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Daha ucuza geliyo istisnasız. En azındn PS4 için böyle. PC de düşünürsek 3 DLC geldiği gibi indirime girmez, her türlü kazançlısın sadece suit vs meselesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2016 New York lu forumdaşlara https://www.facebook.com/events/832062766917215/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=6NDAEapSGes amdli oyuncular kızgın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Bu arada gold edition ttnet playstore da 189 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Kimliklerinizi yenilemeyi unutmayin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 dreagloth said: Bu arada gold edition ttnet playstore da 189 tl Playstorela ilgili cok problem gordum forumlarda sikauetler fln. Fiyat baya iyi.Birebir kullanip tecrube eden var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 key veriyo zaten. kendi dl sistemini fln kullanman gerekmez. yaşayabileceğin en büyük sıkıntı preload süresi değil de çıkışta verebilirler keyi ama benim aldığım oyunlarda sıkıntı olmadı hiç. preload fln yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 ben de 3 oyun aldım daha önce, sorun olmadı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar