cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 abi bright düzen olarak betayla alakası olmayacak release'de oynayacağın şeyin. adamlar gameplay'i gör dz'ye de ucundan bi bak diye yapmış oldukları test düzeninde oynadın oyunu. lütfen beta'da görmedim, beta'da yoktu, beta'da öyle olmuyordu, beta öyle değildi gibi cevaplar verme artık herşeye kizillelma said: aente den alıntı To those worried the DZ is the only viable way to get the best gear, equivalent and better gear can also be earned through PvE activities such as missions, encounters, events, etc. And some of the best gear in the game will only be acquired through the crafting system. :D evet, carebear olarak, pvp zone'da gear farmlarken elli bin tane riski göze alan adamla aynı gear'a sahip olursan bayağı eğlenceli olur oyun, doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Oyunun 2 farklı Beta'sının Release'iyle alakası olmayacak, yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=-VAlM3kUvj4 lmg'nin esprisi ilginç olmuş, o yüzden işe yaramaz hissettim betada demek ki. ilginç ama iyi diyemeyeceğim, pve-only silah gibi olmuş. çantada taşınabilen mermi sayısı olarak da ar'lardan fazla değildi, öyle takır takır sıkılacak durumu yok geniş geniş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Bright said: Oyunun 2 farklı Beta'sının Release'iyle alakası olmayacak, yav he he ya abi hiçbir fikrin yok, betada oynadığın şeyin tamamıyla oyunda varolacağını zannediyosun. arka sayfa'da dz'de moblardan item düşse iyi olur falan da yazdın. bi oku araştır da öyle yaz. beta sen oynanışı gör adamlar da yapay bi düzende sistemlerinin bi kısmını denesin diye vardı, content'i gör diye değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 yav he he LMG öyle ya, PvE-only demek bile zor çünkü saçma sapan fazla recoil'leri var, en başarısız silah klasmanı oyundaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 bingildak sana falan laf anlatmaya sayfalarca nası uğraştı acaba, büyük başarı hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Anlatıcak bir lafın mı vardı, pardon, boş boş konuşuyorsun sanmıştım ben, o wait, evet, boş konuşuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Bright said: Anlatıcak bir lafın mı vardı, pardon, boş boş konuşuyorsun sanmıştım ben, o wait, evet, boş konuşuyorsun. yazık ya hileden deparla kaçmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Hileciler sorun olmuyor kardeş, şükür pleb diiliz, o hileler çıktığından beri hilecilere karşı oynamaktan alıştı elimiz kolumuz artık, farketmeden geçiyoruz üstlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 aferin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Herşeyi geçtim, oyun içi troll'leme konseptini anlamayacak kadar andavalsan sana diyecek birşey yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 tamam susabilirsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Hayır onu da geçtim, koşarak kaçmak oyundaki en üstün Rogue taktiği, koşarak/çatışarak kaçma olayını çözememişsen squad'ınla bence hiç PvP'ye girme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Ne zaman konuşup ne zaman susacağımı senin gibi andavala sormayacağımdan sorun yok. PvP Tank spec verelim o zaman: 2x Skill: Ballistic Shield - kalkanı hafifleten ve attack verenlere pulse'layan mod(bunun adını girmemişler şu calc'e) First Aid - Overdose Signature Skill - Survivor Link 4x Talent: Adrenaline On the Move Evasive Action Critical Save Silah: SMG - Tercihen Converted SMG9 veya Beta'da olmayan iyi hipfire'lı/hipfire mod'lanmış bir SMG. +Crit, +Crit damage, +%Damage mod'lanabilir Hipfire'ın yanında. Shotgun - M870 veya benzer pump-action, yüksek base damage'lı ama reload etmeden 2 adam öldürmeye yetecek kadar mermisi olan shotty. Accuracy, Mag Size, Weapon damage mod'lanabilir. AR/BA&DMR - Bunlar sadece açık alanda kullanılacağı için Beta'daki testler sonucu M1A gibi fire rate'i çok düşük olmayan ve 2 merminin kısa sürede ardı ardına ateşlenebildiği bir DMR, M44 gibi en yüksek base dmg'lı BA veya yüksek damage/düşük fire rate/az recoil'li bir AR tercih edilebilir en az bir adet initial bullet stability mod'uyla. Hem AR hem BA/DMR Crit Damage, Headshot Damage, Weapon Damage mod'lanabilir. Armor- Hepsi primary stat olarak Stamina'lı olacak health regen açısından. Buna karşın secondary stat olarak Skill Power en iyi seçim herhalde skill'lerin etkisini arttırabilmek için Electronics düşükken. Secondary stat olarak +Health baya kötüydü, oranları değişmesse onun yerine Armor, Exotic Damage Resistance tercih edilebilir. Burn/Blind/Deaf/Disorient... Resistance'lıları pek incelemedim, end-game item'lardakilerin miktarına ve PvP metasına göre tercih edilebilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 The Division Meta-Novel https://www.youtube.com/watch?v=9EQyuj70b9I http://www.amazon.com/Tom-Clancys-The-Division-Collapse/dp/1452148279 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Merak eden varsa eger; You will need to download again, yes. The beta files will NOT update to retail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Bright said: Ne zaman konuşup ne zaman susacağımı senin gibi andavala sormayacağımdan sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 O download'ın kaçışı yoktu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 sakin çucuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Bright 13ünde benim ekran kartıyla geliyo oyun. Sam'le ve Phyx'le atıcaz, katıl bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Katılırık, ben Catze'nin mumble'da oluyorum genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 discorda girsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Pati discord'u açtık gelin adam gibi oturun burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Discord dan daha samimi kavgalar edebiliyorsunuz :) Edit: Ha bir de alti ustu oyun yav, yakismiyor koca koca adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar