Bright Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Esh said: Dun 4lu pk grubu klasik cati taktigini turretlarla birlestirince alamadik adamlari. Catiya bi cikiyosun 4 turret var sdfg 3-5 kere aldık biz ya farklı farklı 3'lü 4'lü grupları. Ben önden ballistic shield'la çıktım, yukarda bi self-heal bi medkit zaten adamlar bana ateş edene kadar arkamdakiler çıkıp bombayı basıyorlar, ben yere yatsam da ölüyor Rogue'lar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Goering said: NY gormemis adam tabi fantastik bir oge arar... yanlis yerdesiniz. ny görmemiş ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 bingildak said: Goering said: NY gormemis adam tabi fantastik bir oge arar... yanlis yerdesiniz. ny görmemiş ne demek? oyun birebir NY'da geçiyor? NY'da yaşamış biri için bambaşka bir tecrübe. cümlesi garip geliyor soruyorsan, OHOOOOO.. fakir misin fakır mısın onu söyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Skill olarak bir tek mod'suz turret geldi, bir de security wing'i açan bir mission vardı Madison Hospital'ın denginde, ki onun da nedense hard modu kapalıydı. Çok bir şey kaçırmadın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 yine anlamadım. oyun new york'ta geçiyor, new york'u bilen adam oynarken ona eskiden gördüklerini görmek haz veriyor, fantastik öğeler aramaya gerek duymuyor mu demek istiyorsun. yoksa new york görmüş adam fantastik bir şeyler arar çünkü zaten new york'u bildiği için aynı şeyleri görüyor, farklı bir şeyler mi arıyor diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 daha önce başkaları karşılaştırma videoları vs koydu. ne dediğim anlaşılıyor... fantastik bir şey olmayacağı da çok belli, expansion'da bile uzaylı/zombi beklememek lazım. oyun tarihinin en büyük release'lerinden biri. * büyük patlayan başka bir şehir oyunu: Hellgate: London Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Konuyu saptırmayayım ama Hellgate'de ben çok eğlenmiştim. Keşke patlamasaydı. Division ise işte oyun belli, çok yapacak bir şey yok. Benzer oyunların olmadığı PC sektöründe yokluktan gideri var gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Raid vs. diyorlar, endgame PvE'yi görmeden yorum yapmak hata olur. Ha hiçbir şeye benzemese de PvP yeterince eğlenceli, squad olarak Rogue'luğun keyfi başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Blizzard / Aktivision zihniyeti her zaman yaptığı kirliliği bu başlıkta yine yapıyor. Her oyun onların oynadığı oyun gibi 3-5 poligonlu ve 10 yıllık ilkelliğe sahip olmazsa o oyuna saldırmak onlar için faz. Yazık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 eeee hileden ne naber DZ kuslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 kizillelma said: Blizzard / Aktivision zihniyeti her zaman yaptığı kirliliği bu başlıkta yine yapıyor. Her oyun onların oynadığı oyun gibi 3-5 poligonlu ve 10 yıllık ilkelliğe sahip olmazsa o oyuna saldırmak onlar için faz. Yazık .. ya bırak abi ne blizzardı. 15 yıldır ejderha öldürtüyorlar millete wowda başka bişey yok. 5man dungeonda küçük ejderha, raidde büyük ejderha. bi de yapılacak herşey bitmiş gibi farmville eklediler asdjlkajd. diablo desen release'den 2 sene sonra anca adam oldu. overwatch zaten geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Ben valla sirf atmosfer, ve mekan detaylarini guzelligine verdim parayi aldim. Bu kadar ince detayli, high-res, copy paste'den uzak yapilmis sehir gormedim hic bir oyunda. O sanat ekibi hala yasiyor ise odul falan alsin lutfen. PvE kismi shooting gallery gibi cok aham saham beklentim yok, ama ekiple eglenceli gayet. Gameplay 10/10 olabilir imis, ama olmamis. Inventory sistemi cok bas agritacak mesela belli. Dark Zone da "simdi napsak?" sorusunu tahminen betada sordugum kadar sormam release'de. Zombi falan olacagini sanmiyorum, ama hafif futuristik silahlar cikarsa sasirmam. Merak ettim birde, crafting ve virus research falan var onlar nasil olacak acaba.. Build olayini sanirim bekleyip gorecem, betada super kisitli hersey, ama mesela Electronics skilline abaninca Sticky Launcher 6-7k falan cakiyor critsiz..veya dps'i dusuk ama headshot dmg bonuslu sniper rifle 14k critleyebiliyor Dps'e abaninca..bilemedim endgame'de build spec olayi ne kadar olur gorecez. Low lvl pvp de gordugum Health Pool + Magazine Size her turlu ustun idi. Benim sallamasyon tahminim build olaylari Expansion oncesinde ki Diablo3 e benzer, class basina silah specli 1-2 endgame build falan. Bekledigim kadar kotu cikmadi, ama tarih yazabilirlermis oyunun gameplayi, Ai'si daha ozenli olsaymis. Edit: Birde kisisel "meh" dedigim birsey, E3 de yuruyerek boyle ooo atmosfer gerilimli falan bir hava vardi, burada nonstop, stamina derdi yok kosarak oyun run'n gun havasinda geldi, keske stamina bar falan olsaydi dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 AI kısmını çok da iyi bilmiyoruz, endgame tarafında. 30+ moblar olabilir farklı scriptle çalışan, hiçbir yerde gösterilmedi sanırım L20'den yüksek mob. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Yep, umarim guzel scriptli elite'ler, bosslar vardir. Bu arada hakkini vereyim, gayet iyi bir party sistemi var, Diablo 3 gibi aninda gir cik seklinde hic sorun yasamadim..hatta party'nde olmayan ama friend listinde ki herkezi haritada gorebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 IGN'e özel end-game high level instance paylaşmışlar 3 kişinin perspektifinden ayrı ayrı 3 video olarak. başlığa koymuşlardı sanırım. https://www.youtube.com/watch?v=Ped2_TtCQBA biri bu, diğerleri de benzer isimlerle support vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 "Captain Logar" said: eeee hileden ne naber DZ kuslar :) Valla hileciye denk gelmedik, geldiysek de çok yaşamadı da oyunu oynamayıp şuraya bakan heryer hileci sanar sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 yolladığın videoda gayet güzel ve oynaması keyifli görünüyor. betada çok dar bi content olmasına rağmen çok eğlendim ben. oyun gayet iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 bu betada ben de hileyle karşılaşmadım. belki şans eseri belki bi kaç hileciyi banlayınca herifler scriptleri esas oyuna sakladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 oyunda guild var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Ben iki kere denk geldim tahminimce. Adamın teki extraction'da inventory'de takılıyordu rogue olarak. Sanırım takım arkadaşı rogue olduğu için arada kaynamış farketmemiş. Ben taradım, yere düştü. Bir anda speedhack gibi kaya kaya gitmeye başladı. Vurdum ama çok uzaklaşamadan. Lag/bug benzeri bir şey olabilir. Diğerinde de 10 saniye boyunca tarayan birini gördüm. Ama uzaktaydı, muhattap olmadan uzadım. Reddit'de account ban resimleri dolaşmaya başladı. Beta'da ban'lenenleri release'de bir sefere mahsus açacaklarmış. Ondan sonra kalıcı. Bakalım, tahminimce acemi hackerlar ilk başta bir ban'lenir. Sonra daha pro cheat engine satıcıları farkedilmeyen bir şey üretmeye kasarlar. Böyle gelir gider :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Iyi hatirlattin, bunun gibi sacmaliklar olmamasi gerekiyor boyle bir oyunda. Oyunu adi Division, ama release'de guild/clan sistemi yok. (son 1 haftada yeni aciklama verip eklemedilerse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 ben havada asılı pkya denk geldim. adam tepkisizdi. vuruyosun güya ama içinden geçiyo. o matriksteki bi hatadan kaynaklanıyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 oha guild-clan sistemi nasıl yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 onu mike mike getireceklerdir ya, pvplerin daha bi esaslı olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 O yerden kayarak gitme hikayesi bug muhtemelen, çeşitli model bug'ları mevcut oyunda, bir kişinin ekranında bug'lı olan adam aynı squad'daki diğer bir kişinin ekranında düzgün gözüküyor vs. IGN video'ları da konsol footage, baya rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar