kizillelma Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 .. endgame i pvp olacak bir TPS .. Yok böyle bir şey. Yapımcılara video tanıtımda soruldu. DZ yapmadan sonuna kadar oynamak mümkün dedi. PVE kısmında zorluk seviyesi ve ana üste üretebileceklerimiz yeterli olacakmış. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Su moron cevabı da bekliyordum. Oyunu sonsuza dek coop AI a karsı oynayacaksan seni hack ilgilendirmiyor zaten. Oyunda baska oyuncuya sıkmayı dusunen herkes icin endgame DZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Hileyi önlemek için çalışıyoruz diye mesaj geçti adamlar. Gene daha ortada fol yok yumurta yok naysayer'lığa başladınız. Beta'dan önce de grafik downgrade qq'ları vardı, şimdi sıra hack muhabbetine geldi herhalde. Tamam Ubi'yi ben de sevmiyorum da oyunu Massive yapıyor. Her stüdyo, her oyun kendi bacağından asılır, anlayın artık. Ne kadar EA ve Ubi gibi firmalar oyunların içine etmek için herşeyi yapsa da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 hahaha http://gifsec.com/wp-content/uploads/2015/08/Nicolas-Cage-Facepalm1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 bingildak in ismi neydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Zaten tamam da problem bu degil mi? Ubi bugune kadar hic bir oyununda bununla mucadele etmemis adam gibi. Bingildak da bunu soyluyor. Bekleyin hackle mucadele etmek icin napmıslar bakın diyor alabiliyorsanız konsola alın orda hack olmuyor diyor. Sen de buna cevap olarak 'hack problem degil nasılsa' ve 'zaten her oyunda hack var' diyip duruyorsun. Bunlar nasıl argumanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Kanuni said: Hanginiz oynayip hanginiz videolardan izleyip yaziyor kafam karisti :) Bright vs bingildak btw.. Glad hangisi hakli anlat bro. Valla hakli olacak bir durum yok esasinda ama yine shit projection a dondu topak. Ben ciktim aradan, genelde taraflar birlesip bana daliyor boyle durumlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 çok basit bir şey söyledim aslında ama insanlar çok garip gerçekten. yani hep böyleydi de bana mı artık garip geliyor yoksa ben mi garipleştim emin değilim. diyorum ki: ubisoft bu konuda ünlü, hack konularında önlem almıyorlar. hep oyuncu mağdur oluyor, can sıkıyor. bu oyunda da daha beta başında çok temel sorunlardan (her şeyin client tarafında tutulması vs.) bu konu patlak vermiş. 60 dolar, 100 dolar verip satın almadan önce en azından hack konusunda söylediklerini yapıyorlar mı open betada gözlemleyin diyorum. adam diyor ki nasıl haterlık yapacağınızı şaşırdınız oyunda bir skill var, wall hackten daha kullanışlı. strawmanlik yaparak, saçma sapan konuyla alakası olmayan şeyleri dizerek "argüman" inşa etmeye çalışıyor. argümanın temelinde "online oyunda hack olur" ve "hack olmazsa eğlencesi yok". yani şimdi bu adama yanıt vermemek gerek aslında ama ben anlamıyor zannettim, ondan anneye anlatır gibi tekrar anlatma gereği duydum. meğersem anlayan hali buymuş. her online oyunda hack olduğunu herkes biliyor. önemli olan hacklemenin ne kadar zor olduğu, ne kadarlık bir oyuncunun kullanabildiği ve o kesimin ne kadar monitor edilerek cezalandırılabildiği. bu online gaming 101 yani. şuradaki komün 10 yıldan fazladır online oyun oynuyor. hala şunu anneye anlatır gibi anlatmak mı gerek? "oyunu desteklemeden önce, anti-hack konusunda gerekli önlemleri alıyorlar mı gözlemleyin" cümlesine adamın yanıtı "hacksiz oyun yok". iyi o zaman, anti-hack için en ufak efor sarf etmeyen adamların yaptığı oyunları deluxe pack satın alın. en üst seviyede desteğinizi eksik etmeyin. oyuncunun derdi ya oyunda hack olması, pulse ile engellersiniz asdasd. koyundan ses çıkmadıkça büyükler hoplatıyor da hoplatıyor işte. tldr; olay direkt "benim aldığım oyunla ilgili kötü bir şey söylemiş/eleştiri, ben karşı savunayım" söylenen şeyi anlamak, karşı argüman üretmek falan hak getire. sanki kendi para verdi diye forumda oyunu savunsa oyunda eleştirilen şeyler düzelecek. sıkılmadınız mı arkadaş şu kafa yapısından. 22 yaşında tamam neyse de, 30 a geldiniz birazcık mı gelişmiyor düşünce yapısı. eleştirilen şey de oyunun mekaniği, temel eksikleri falan değil ha. ubisoft'un her bokunda olduğu kanıtlanmış bir şey ve buna karşı sadece uyarı. oyunu almadan önce buna dikkat edin, satın alarak neyi desteklediğinizi bilin mesajı sadece. stüdyo şanını yürütüyorsa betada görürsün hack olayını engellediklerini veya çok azalttıkları/aktif avladıklarını. gönül rahatlığı ile oyununu alırsın. kimsenin oyuna karşı olan bir kini nefreti yok. eğer sözlerini yerine getirirlerse ben de alıp oynayacağım sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Hala wot yazıyo ya, la bi sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 open betada ak göt kara göt ortaya çıkar uzatmaya gerek yok cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 aquila said: Hala wot yazıyo ya, la bi sus. sen hangi platforma alıyorsun bakayım şeker çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Hiçbi plarformda beraber oynicak kimse olmicak o yüzden farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 ne division mış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Boş konuşuyorsunuz ya. Ubisoft != Massive. Farklı stüdyo, yeni oyun, ne olacağı belli değil. Steam'den aldım oyunu, istediğim zaman da geri iade edebiliyorum ki sevmediğim zaman da iade edip söylemekten hiç çekinen biri değilim(bkz.Battlefront). Hile olayına da net şekilde yabancı kalmışsınız. PC'deki her multiplayer oyunda oluyor hile. Sub'la hile satılıyor PC oyunlarına günümüzde ama oyunun yapısı itibariyle bazı oyunlar çok daha az etkileniyor. CS:GO'da 1 kişinin hile yapması dünyaları değiştirebiliyor çünkü 1 kişi takımın %20sini oluşturuyor, 1 round 2 round'a bedel olabiliyor ve maçtan çıkma şansın yok. Battlefield'da etkilemiyor çünkü 1 kişi takımın %3'ünü oluşturuyor ve her an server değiştirebiliyorsun birşey kaybetmeden. DZ'da da 16 kişi var, squad'lar 4 kişilik, 1 kişi çok etkilemez ki zaten respawn 30 sn., sıkılırsan gene server değiştirirsin veya PvE'ye dönersin. Ha olay kontrolden çıkarsa, adam haritanın öbür ucunda tuşa basıp server'daki herkesi instagib'lemeye başlarsa sorun olur tabi. Yoksa en kral auto-aim'i bile açsa duvarları delemediği veya invulnerable olmadığı sürece sorun yaratmaz, report'layıp server değiştirirsin olur biter. 30 sn'lik iş bütün squad'ın server değiştirmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Pc varken konsolumda var nah alirim konsola.. M/k, 2k cozunurluk vs vs.. konsola alinda tam cozum degil pek.. Pvp ciler dusunsun kiskiskis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 aquila said: Hiçbi plarformda beraber oynicak kimse olmicak o yüzden farketmez. amerikanyaya pingim 100, ben oynarım sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Ya herşeyi geçtim, tek kişi, oyun kurallarını ihlal edebilen bir hile açmassa koşarak kaçabilirsin yani adamdan kafasındaki Rogue'u görüp, sabaha kadar kovalasada yakalayamaz seni, herkes aynı hızda koşuyor. Bizim bile Closed Beta'da DZ'de koşarak kaçan Rogue'ları yakalamak için önlerini kesmemiz gerekiyordu kısayoldan ki öleni bırakıp kaçmaya devam ederlerse gene yakalayamıyordun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Hileden kosarak kacan adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 oysaki biz Hilecilerle challange yapıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Gayet kaçarsın ya, hatta organize kaçarsın trollemek için 3-4 kişi, kafayı yer sdsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 hile den birsey olmaz diyen adam hile yapiyordur kesin :D ps: eve online da hile yok, buradan buyurun arkadaslar B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Hile yuzunden bence cikarmasinlar bu oyunu.. Once hilecileri yakalasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 cmrownz said: http://blog.ubi.com/announcing-the-division-open-beta/ The development team has resolved most of the PC cheating issues tracked during the closed beta, and all of them will be resolved by launch on March 8. The developers will continue to closely monitor the open beta for any new issues, and address them accordingly. umarım içi dolu bir açıklamadır bu. şöyle bir açıklamaları vardı postlamıştım arka sayfalarda. ancak ps4 ve pc arasında şu an için tercihini pc'den yana kullanmış ve oyunu preorderlamış biri olarak hack hikayesinin minimum seviyeye indirilmediği takdirde ciddi problem olacağını düşünüyorum gene de. ben bu handikapı bile bile aldım oyunu ps4 yerine pc'ye, ancak böyle infinite ammolar, wall'lar (ki binbir çeşit farklı hack daha çıkacaktır, bununla sınırlı kalmaz ipin ucu kaçarsa) falan cirit atar vaziyete gelirse kesinlikle -analogla shooter konsepti baştan aşağı eksik ve boktan bir tecrübe olsa da- ps4'te oynamaya devam ederim oyunu. performans ve oyun tecrübesi olarak pc her şekilde çok daha iyi olsa da işin içine hile girdiği zaman konsol hemen bi adım öne çıkıyor bu tip oyunlarda işte. en azından umarım minimum seviyeye çekmek için ekstra bişeyler yapıyor olurlar launch ve devamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Neden yapmasinlar ya da yapmaya calismasinlar ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 abi iste sayfalardir o tartisiliyor zaten. rainbow six neden hack kayniyor hala mesela? üstelik hileden bu oyuna nazaran cok daha fazla etkilenen bi genre olmasina ragmen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar