DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Bir daha açıkladıkları bir beta yok, zaten Mart'da çıkıyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Dün gece 1 grup bir binanın çatısını tutup fazla PK yaptılar sanırım DZ dakilerin tümüne görev çıktı bu ....ları öldürün diye. Herkes toplantı dayıları öldürmeye baya zevkliydi. Şu contaminated zone ları anlamadım ben var mı bile ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Maskenin sağladığı bir contamination koruması var. Ondan yüksek contaminated bölgelere giremiyorsun. Beta'da 1'den yüksek filter bulamıyorsun sanırım. Hospital görevinde bar gibi yerden hemen önce 2. seviye bir contaminated area var mesela, girersen bir kaç saniye sonra ölüyorsun. Bir nevi level/item gate. Tahminimce görevler yüksek seviye contaminated area'lar koyup, level atlayınca göreve geri dönüp orayı lootlamanı sağlayacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 g2a, cdkeys gibi yerlerden alanlar steam'den oynayabilecek mi? yoksa uplay mi sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 DeviantSun said: Maskenin sağladığı bir contamination koruması var. Ondan yüksek contaminated bölgelere giremiyorsun. Beta'da 1'den yüksek filter bulamıyorsun sanırım. Hospital görevinde bar gibi yerden hemen önce 2. seviye bir contaminated area var mesela, girersen bir kaç saniye sonra ölüyorsun. Bir nevi level/item gate. Tahminimce görevler yüksek seviye contaminated area'lar koyup, level atlayınca göreve geri dönüp orayı lootlamanı sağlayacaklar. yok düşüyor. bana yüksek düştü ama extract edemedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 DeviantSun said: Editor said: Mesela para + xp Locked itemler Skiller hepsini açabiliyorum. Hatta Beta dışı haritaya bile çıktım izin vermediği halde hehe :D Talent ve Perk'leri açabildiysen ss koyar mısın, neler varmış inceleyelim. Nerede screenshot? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Screenshot istemeyin sizi de hekler. Adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 DZ de Rogue olmak icin galiba %10-20 gibi bir dmg vermek gerekiyor, ondan once sadece uyari gibi healthbari kirmizi yapiyor, sari falan yapsalardi bari..dun baya bir kisi yemlendi karistirip heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Rogue mekaniginde sacmaliklar var. Karsidaki agression i gostermesine ragmen adami oldurunce ben rouge durumuna dustum kac defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Sapphire R9 280X VAPOR GDDR5 3GB ile nasıl çalışırki acep?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Oltaya gelmissin sanirim :), karsindakine 2-3 el ates edince Rogue olmuyorsun..kirmizi oluyor healthbarin herkeze sadece, ama atis serbest demek degil. Biraz daha hasar verince rogue oluyorsun. Haliyle yolda gordugune azicik ates edip (uzerine 1 el, ayaklarinin dibine 1 sarjor falan), paniklettirip sana karsi ates acmasini saglamak, rogue haline getirmek gayet mumkun, cunku Rogue status ile bir once ki uyari durumu neredeyse ayni gozukuyor. Ikiside kirmizi healthbar oluyor ama Rogue da kurukafa geliyor sadece. Kurukafa yoksa Rogue degil demek su hali ile. Rogue oncesinde ki o statusu (agression diyelim) sari renk falan olsa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Bir de, DZ de zaten diken ustundesin. Karsimdaki adam silah i aim mode a aldiginda bile sarjor bosaltmaya hazir hale geliyorum, rouge mekanigini en azindan daha basit olacak sekilde degistirmeleri gerekiyor. Kim ilk mermiyi sikarsa o rouge flaglenir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 O zaman yanlışlıkla sıkan yada bilerek yakınına sıkıp seni vurmayan adama ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Gözünün üstünde kaşı vardı diye savaş çıkıyo zaten dzde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Factionsuz zor abi zaten. Direk ffa. Adam selam verip arkandan ..sonra 80 saniye rogue. Oldu Pk ligin uzamasi lazim, boyle cok sacma. Ote yandan pk liga daha cok kazanc verilmeli ki milleti tesvik etsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Factionla hiç tadı kalmaz dznin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Faction la olmaz abi zaten max 24 kişi yamulmuyorsam dz ler factionla olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Serverlar 50-100 kişi arası olacak diye yazıyordu internette. 24 kişi çok az olma öyle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 DZ da Oyuncu sayısı çok düşük tutulacak dedi işin başında olan delikanlı, DZ da iki oyuncu grubunun karşılaşmasını bir etkinlik olarak düşünüyoruz diye ekledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Bitti mi beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Monday 1 February At 12 pm CET kadar devam.. 14:00 TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Beta için ke gelmiş şimdi de, bu başka mı bitiş tarihi yazmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 tek beta olacak atla gel atalim beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Ben eve dönene kadar biter beta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Keyifli bişeye benziyor ama öle aylarca ekrana kilitleyecek content yok gibi..oynatacağı kısa sürede çok keyif de verir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar