Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 bingildak said: Xaenin said: Saçma sapan konuşma. mouse inceliğinde aim almıyorsun ama alıştığında son derece eğlenceli oluyor. hani competitive pvp pc'de varken konsolda yapmazsın ama mesela coop noktasında raidler falan çok eğlenceli. silahların geri bildirimi falan çok daha iyi controller üstünde. ben ps4'u ilk destiny için almıştım, ilk 1-2 gün baya sinirlendim falan beceremeyip. iki stiği aynı anda kullanmak k/m'dan sonra inanılmaz zor geliyor. 1 hafta geçtikten sonra destiny e öyle bir sardım ki sanırım 2 ay falan başka oyun açmadım. destiny'den sonra da coop fps oynamadım zaten. hepsi inanılmaz sönük kalıyor. hani pc'e gelirse çok daha güzel olur ama tv/köşe takımında raid keyfi farklı. Ben PC'yi de köşe takımından oynuyom controllerlık bişi varsa şahsen. İmkanı olmayanlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 pc+controller =/= konsol+controller istersen duvara yansıt, istersen gökyüzüne. pc'nin controller inputu ile konsolun controller inputu arasında dağlar kadar fark var. en fazla yapacağın köylü gibi kucağına keyboard koymak, yanına wireless mouse takıp, dirsek desteğine koymaktır. forumda bazı "master race" arkadaşlarımızın özenerek yaptığı gibi hahaha. konsolu pc'e çevirmeye çalışmak veya pc'i konsola çevirmeye çalışmak baya fakir işi şeyler. pc'i konsola çevirmeye çalıştığın süreçte zaten pc pc'liğini yitiriyor. vice versa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 axedice said: Kanuni gabepad almadın mı sen hala? Yok bi ara orderladiydim sonra iptal ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Sen iyice ibne olmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Sana demedim Kanuni, diğerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ps4 alacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Kanuni vucutcu abi, baskasina kufret zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 bana küfret, push to talksuz konuş benimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Eve gideyim de oynayayım ya bugün başlıyormuş zaten Alpha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 haberlerini bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Video kaydet, unlisted/password protected youtube'a yükle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Parası olana çözüm çok, yeter ki vizyon fakir olmasın http://i.picpar.com/2trb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 şunun ismi nedir arkadaş ya? alcam şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Couchmaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 bingildak said: pc+controller =/= konsol+controller istersen duvara yansıt, istersen gökyüzüne. pc'nin controller inputu ile konsolun controller inputu arasında dağlar kadar fark var. en fazla yapacağın köylü gibi kucağına keyboard koymak, yanına wireless mouse takıp, dirsek desteğine koymaktır. forumda bazı "master race" arkadaşlarımızın özenerek yaptığı gibi hahaha. konsolu pc'e çevirmeye çalışmak veya pc'i konsola çevirmeye çalışmak baya fakir işi şeyler. pc'i konsola çevirmeye çalıştığın süreçte zaten pc pc'liğini yitiriyor. vice versa. xbox controller kullanınca sorun yok konsoldaki ayarlar oluyor oyunda. pc pc'liği yitiriyor derken de naruto, fifa vs gibi oyunlarda kullanıyorum gidip gta'da kullanmıyorum heralde. ama logitech, snoopy fln alırsan dediğin gibi sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 sadece controller ile alakalı değil abi, oyunun yazılımından da fark ediyor. ben iki platformda da batman denedim mesela. pc'deki baya komikti ps4'e kıyasla. xbox controlleri ile denedim. ikisini kullanan adam farkı hemen anlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Ne gibi fark oluyor mesela? merakımdan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ps4'deki controller çok daha responsive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Hangi controller, ne şekilde bağlıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 bingildak said: ps4 aldığında köpek gibi destiny oynarız rahat ol oski mortitse de aldıracak ADAM GOOGLE CEOSU OLDU HALA PİNTİ ;( yo ben geri dondum destiny ye. fo4 o kadar bayik ki araya baska oyun sokmadan oynanmiyor NF falan atiyorum reddit gruplariyla. gelin pati raid yapalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Ee nerede betaya katılanlar? Ortamlarda nda'i bozmadım dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Xbox'da Alpha açık daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 beta ertelendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 alpha beta gamma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Yarım saat oynadım dün akşam, verebileceğim bilgi bununla kısıtlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar