Bright Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Xbox Alpha var sanırım şu an. PC Beta Ocak falan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 NDA vardir kesin, ama bilgi yada stream duser gun icinde kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Editor said: Bende var daha yeni yüklüyorum Editor said: ohoo daha xbox içinmiş yav daha pc ye veya ps4 e çıkmamış beta Neyi yüklüyordun o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 çabuk division Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Xbox alpha gelmiş bize ZUHAUAHU Ama NDA var, etik bir insan olduğumdan hiç bir bilgi vermeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Senin 24 fps bilgilerini kim ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 xbox'ı olanlar varmış ya forumda, ne kadar üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Ps4 neden alayım abi Uncharted çıkmadan. Xbox mükemmel bir multimedia platformu, hem de Division alphası geldi işte. OYON OYNORKON SPOTOFOY AÇOYOROZ, o kadar Ps4. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 yoo netflix fln kullanıyorum ps4 ile. en azından 720p oyun oynamıyorum. HAYATININ BİR NOKTASINDA SEÇİM YAPMAN GEREKMİŞ VE O SEÇİMİ XBOXDAN YANA KULLANMIŞSIN BENCE UTANMAK İÇİN BU YETERLİ OLMALI. http://4.bp.blogspot.com/-hVrqqD7MnPs/Uv0Jdsnn8hI/AAAAAAAADtY/h7cDZuKzcsE/s1600/Mic+drop.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Oyun oynamıyorum pek artık zaten, bana çok farketmiyor ondan. Hulu, Netflix, HBO hızlı açılsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 hepsi ps4'de var bu arada asdasdasd https://www.playstation.com/en-us/explore/playstationnetwork/entertainment/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Adam konsol seçerken bile hata yapmış... ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Ya ofiste falan herkes Xbox oynuyo diye aldım bi de açıkçası. Kaç kere beraber oynadınız dersen tam olarak sıfır. Ama işte oyun oynarken applicationa, oradan televizyona falan tek sistem üzerinden geçmek büyük rahatlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Bi de The Division alpha işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 ps4 aldığında köpek gibi destiny oynarız rahat ol oski mortitse de aldıracak ADAM GOOGLE CEOSU OLDU HALA PİNTİ ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Halo denedim abi Xbox'da, bi daha FPS oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 alışınca k/m gibi oynuyorsun. 1 hafta falan sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Saçma sapan konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 oo hypemı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Abi hic alisacak gibi degil benim icin, hatta sen kontrollerla gel ben m/k ile hic beceremedigim fps de yenerim seni bingildak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Xaenin said: Saçma sapan konuşma. mouse inceliğinde aim almıyorsun ama alıştığında son derece eğlenceli oluyor. hani competitive pvp pc'de varken konsolda yapmazsın ama mesela coop noktasında raidler falan çok eğlenceli. silahların geri bildirimi falan çok daha iyi controller üstünde. ben ps4'u ilk destiny için almıştım, ilk 1-2 gün baya sinirlendim falan beceremeyip. iki stiği aynı anda kullanmak k/m'dan sonra inanılmaz zor geliyor. 1 hafta geçtikten sonra destiny e öyle bir sardım ki sanırım 2 ay falan başka oyun açmadım. destiny'den sonra da coop fps oynamadım zaten. hepsi inanılmaz sönük kalıyor. hani pc'e gelirse çok daha güzel olur ama tv/köşe takımında raid keyfi farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Kanuni said: Abi hic alisacak gibi degil benim icin, hatta sen kontrollerla gel ben m/k ile hic beceremedigim fps de yenerim seni bingildak :) ee öyle olması gerek zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Hmmm okey:) Ben hic alisamadim destinye baktim siz oynuyorsunuz 2-3 hafta debelendim olmadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Kanuni gabepad almadın mı sen hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 alıştıktan sonra km ne kadar native oynuyorsan, pad ile de aynı şekilde oynuyorsun. pvp'de falan ben öküz gibi geliştirdim kendimi zamanla. bana baya keyifli geldi süreç, yeniden yürümeyi öğreniyormuşsun gibi asdasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar