Bright Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Aynen iste, ilk ayi buglarin fixiyle gecer 2-3 ay eglenceli olur, ondan sonraki 2 ay da olur iste inceden oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 arkadaslar hangi mmo'yu sadece 3 ay oynayarak begendiginizi soyler misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 abi boşa kasıyosunuz, oyun çıkmaya yaklaşsın biraz sistemler açıklansın falan devloglar düşmeye başlasın hype'ın intergalaktik olanını basacam buralarda asdasdasd http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/28784064.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Post apo konsept en sevdigim sey. Ama beni tek dusunduren sey Ubisoft. Watch Dogs before/after'dan sonra aynı sey bu oyunun basına da gelirse cok uzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 U-play olcak mı acaba ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 4 ay SWTOR oynadim ben gayet eglendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 toggie said: Post apo konsept en sevdigim sey. Ama beni tek dusunduren sey Ubisoft. Watch Dogs before/after'dan sonra aynı sey bu oyunun basına da gelirse cok uzer. hiç bi postun her bir kelimesine katıldığım olmamıştı. özellikle ubisoft kısmının altını çizip büyük ve kalın harflerle yazıp üzerine sıçmak istiyorum. http://www.baneclene.com/images/feces.gif UBISOFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Watch dogs demeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2014 GokTuRK said: +1 xaenin bende bunu demeye çalıştım da diyemedim ne mmosu geçiniz. coop shooter bu. Yahu coop shooter Left 4 Dead ve variant lari degil mi? Oyun baslar, oyun biter, no persistency. Iste az bucuk bir persistence eklenince MMO tag ini yapistiriyoruz. Random pvp encounter (random olmak zorunda degil) da oldumu, ts3 de cigliklar adrenalin vs. Standart bir MMO yu 3 ile 6 ay da tuketen bir community Paticik, kotu anlamda demiyorum, dedicated oyun oynayan insanlariz. Bunun da omru varsin 3 ay olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Q&A'yi dinledim simdi Secondary weapon confirmed High lvl char + low lvl char story co-op confirmed Melee attack confirmed Anladigim bir tek combat/talent/skill/engine olayi bitmis. Harita/crafting/co-op gibi geri kalan olaylara yeni girmisler gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 http://image.noelshack.com/fichiers/2014/24/1402456824-td-qa-e3.jpg - http://image.noelshack.com/fichiers/2014/24/1402456694-td-fs-e3.jpg tl;dr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 pivipi yok anladığım kadarıyla? yani pvp ile ilgili bir nokta göremedim? ayrıca mmo değilmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 mmo coop open world instanced pvp pve herseyden biraz biraz var suana kadar okuduklarımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 tek derdim pisiye mi alsak, pesedorde mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Tablete al sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Controller in ustunu de kulaklik mikrofon muhabbetide oldugu icin, ps4 de olur gibi, koltuktan oynanacak oyun bu rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 cho choo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Leaked bir video'dan alinmis screenshotlari yorumluyor burda eleman. Inventory ve equipment slotlari gozukuyor bir miktar. Bunun harici bir reportajda consolelarda 30 fps olacak oyun diye aciklamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bi de snowdrop pic'i ilistiriyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bu oyun çıkana kadar eskiyecek ya kesin, heyecanlanıyoruz falan ama. bir de watch dogs'taki gibi kademe kademe düşürürlerse grafikleri tamam. zört diye 2015'e ertelenmesi de bu endişeyi arttırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konsollarda 30 fps'de calisacak olmasi tam tersine beni umitlendirdi aslinda grafik konusunda. Roportaj'da yeni konsollara 60 fps'de yapsaydik grafik kalitesinden cok odun vermemiz gerekirdi gibi bir cumle mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 yeni konsol değil mi bunlar nasıl beceremiyorlarmış 60fps yapmayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 yeni konsol dediğin hallice 2012 pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Becermekten ote muhtemelen yeni konsollar kaldirmiyor motoru. Donanimlari gene oyunlarin grafiklerinin gelismesine engel olacak gibi gozukuyor yogun sekilde onumuzdeki senelerde. Biraz daha reportaj dinledim. Adamlar 3.5 sene once motoru yapmaya baslamislar, 2 senede bitmis motor. Son 1.5 senedir oyunu yapiyorlarmis. Ilk basta 20 kisi baslamislar ise, su an yaklasik 300 kisilik kadrolari varmis. Nvidia gameworks'ten de elemanlar eklenmis bir noktada kadrolarina, bu nvidia sahiblerine guzel haber. Oyun PVE zone'larinda solo/co-op, sehir(social hub)/dark zone'larda(pvp zone) mmo seklinde gececek. Co-op icin level kisitlamasi yok(her leveldan insanla party kurabiliyorsunuz, scaling ekleyecekler gibi duruyor), muhtemelen bir kisinin story moduna girilip takilinicak party seklinde ancak ortak kisimlar/questler varsa, baskasinin story'sine giren kisinin de campaign'i ilerliyecek anladigim. Bunun harici sehrin birden fazla starting zone'u olmasi muhtemel, itibariyle birden fazla campaign olabilir. Solo oynayanlar icin "the cleaners" (bir cins patrol) gibi bazi tur moblari indirmenin imkansiz olacagindan bahsetti dev'ler, co-op'u promote etme amacli muhtemelen. Skill mod'lardan bahsettiler. Skill'lerin radius/range/damage gibi basit ozelliklerini degistiren modlari oldugu gibi Automatic Turret'i mermi atarken flamethrower'a donusturebilen modlar da mevcut. Bir de duvara yapisma mod'u gibi bisi oldugu gevelendi, muhtemelen gene auto-turret'i duvara yapistirabilecez gibi. Armor jacket, gas mask, weapon, weapon mod, skill mod, go bag derken crafting sistemi de ortaya cikiyor gibi yavastan. Hafif Firefall'i andiracak gibi bu konularda, bunlar tabi guzel haber. Bir noktada "endgame player retention a onem veriyoruz ve oyunu basindan itibaren bu sekilde dizayn ettik" gibi bir cumle gecti, detaya pek inilmedi. Bu da guzel bir haber ama tabi ne kadar basarili olacaklarini gorecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=x-jcGcNXoxM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar