Grimnax Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 lan ne abarttınız adamların dedigi tek sey ayda 2 kere evente katılın ve 1 haftadan fazla afk olucaksanız bi post atın foruma hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 harbi ha her gün oyundasınız zaten haha ayda 2 evente katılın dio ama siz zaten fazlasına katılacaksınız farketmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Hayır abi, ben mülakat kafasına gıcığım lan. Yoksa event falan filan boş işler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 az buçuk ciddi olması iyi bu işlerde. yoksa cılkı çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 kim mülakat yapıyormuş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Ya salak salak konuşuyolar bakma sen bunlara. Kamil tam kamil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 sıs lan. yapmıyorlarsa problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 gleoddyn said: sıs lan. yapmıyorlarsa problem yok. Biri şunu pıçaklasın ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 quote Mortis said: yunusemre said: Lux iyi gibi duruyor da girişte mülakat filan yapmıycaklar dimi? Öyle bir muhabbet dönmüştü TS'de zamanında.. Adamların abiidk gubidik abartı sorularına zaman ayırmak da zor geldi açıkcası.. Biri konuşsun mesela sonra hepimizi Lux'a alsalar ne temiz olur abi mülakat falan olmaz ya giriosun induction kısmı olur, sana anlatır adam böle böle böle böle kurallarımız var ıvır zıvr sen de "yes, okay, " arada hangi classın diye sorar, I am a warrior dersin. thank you dersin. bye dersin biter öle 5 sene sonra kendini nerde görüosun, LA başvurma nedenlerini uzunca anlat gibi sorular olmaz. There are elves There are balls They bounce YES SEX? YES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2013 ay basvuru denince aklıma geldi 3 sayfa wow guildi basvurusu doldurmaca. acayip acayip Amacın ne? gibi sorular, WOW OYNUYORUZ NE AMACI. Hayır bizim de vardı oyle bi 3 sayfalık basvuru formumuz sadece spec, gear, kill history ve ekran goruntusune bakıyoduk. Ne gerek var hangi guildlerden neden ayrıldın, nerde ne gorev yaptın. Sanki gidip sorucaz referans alıcaz. Of icim daraldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Annenize bunu yapmayın ve içinden çıkmayın,çok güzel bir oluşum olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2013 bu arada clan'dan çıkmak 45 dk sürüyor. İnvite gelmesini beklememek lazım Annen'den çıkmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 e tamam napılıyor şimdi çıkılıyormu nedir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 cıkıldı luxarcanaya basvuru yapıldı kabul edilindi fekat olaylar patlak verdiginden beri kimsenin oyunda gözü yok yani askıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 aynen realde pvp yapıyoruz şu an darkfallu bi süreliğine kenara koyduk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 lan allahin pis nerdleri siz hala oyun mu düsünüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 +1 neler oluyor hala salak bir oyunun başındasınız. hiç sanmazdım böyle yazacağımı ama artık dayanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Mortis said: aynen realde pvp yapıyoruz şu an darkfallu bi süreliğine kenara koyduk ^^ süper.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 3 mesaj atılmış abartmayın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2013 Mortis said: aynen realde pvp yapıyoruz şu an darkfallu bi süreliğine kenara koyduk ^^ realde pvp tabirini beğendim asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 izmir de eylemede gidiyoruz. lakin insan bünyesi 4 saat gaza dayanamadığı için gece gelince oyunuda oynuyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denalir Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2013 Ah yazılarda üstüne gelmiş, oyunu bırakıyorum arkadaşlar izmirdeki olaylar, yaşadıklarımız bana bu kararı aldırdı, ts ve mumble muabbetleri çok keyifliydi. ANNEN INC. bana göre oldukça başarılı bi oluşumdu, mortis olsun kaptan ( grim ) olsun keldon kunk hai, karght, anron, killer xen olsun imam olsun ismini hatırlayamadığım diğer savaş kardeşlerim hepiniz süperdiniz. Neden bilmiyorum ama azıcık suçlu hissediyorum size karşı. gitmeden önce RTE ' ye yazdığım yazıyı paylaşıyım sizinle; Sevgili Tayyipciğim, Bugün arkadaşımla birlikte Alsancak'ta dün gecenin yorgunluğunu ( ? ) ve neredeyse ağzımızın içine giren biber gazlarının etkisini gidermek için kahve içiyorduk, yanımızdan yaşlı bir teyze geçti yaşlı köpeğiyle birlikte sonra efendim gençler vardı şarkılar söylüyorlardı, kapalı hanımlarımız vardı, her kesimden yurdumun insanı vardı gerçekten görmeni isterdim, aramızda olmanı isterdim ama sen yoktun Tayyipciğim. Saat 4 gibiydi Tayyipciğim, limonlu cheesecake'imi yerken ve sütlü nescafemi yudumlarken yaşlı teyzeciğimin bağırışını duydum, minik yaşlı köpeği de acıyla havlamaya başladı. Şaşırmıştım çünkü ortada gerçekten hiçbirşey yoktu, 30 saniye geçmeden insanların koşuştuğunu gördüm Tayyipciğim, birde baktım o da ne? bir beyaz araç su sıkıyordu insanların üzerine ve suyu yiyen gözlerini kapatmaya çalışıyordu. Aramızda değildin ama o su sıkan araçta senden birşeyler vardı sevgili Tayyipçiğim, burham burham sen kokuyordun, gerçekten bak inanmazsan oradaki yüzlerce hatta binlerce kişiye sorabilirsin, aynı cevabı vereceklerine eminim. Neyse fazla uzatmayayım aramızda olmayıp kendini su ve çeşitli göz yaşartan baloncuklarla hatırlatmana azıcık kızdık biz. Belki sen ve arkadaşların bunu unutabilir ama şunu bilmende fayda var; İZMİR UNUTMAZ !!! -Elan Thetall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 1 hafta önce oyundan application yapmıştım almamışlar hala, mumble da konuşmak mı gerekiyor ingame'de alınmak için? Siteden başvuru onaylanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 evet snap ile recruit induction yapiyosun invite ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 snap`e forumdan mesaj at zaten senin basvuru basligina mesaj atmistir, mumble info verecek, haftasonu induction olacak, induction olmasa bile snap i gorursen soylersin mumble`da invite atar sıkıntı yok o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar