Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Desert

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

yarın official twitterdan alpha key dağıtılacakmış tsi 17:00'da

https://twitter.com/BDO_News

inşallah keyleri imaj olarak koyarlar da botlar 5 dk'da hiç etmez

şurada 30$'a key lel. akirafes'in koyduğu linkte de 20$ olmuş..

http://www.mmoplaystore.com/#!black-desert-closed-alpha-key-/yhxrd
Sosyal ağlarda paylaş

Black Desert Batı Sürümü Ücretsiz Olmayacak

Daum Games tarafından geliştirilen ve bir süredir Kore’de piyasadaki çıkışını gerçekleştirmiş olan Black Desert’ın Avrupa ve Amerika sürümlerinden yeni haberler var.

Farklı dövüş mekanikleri, grafikleri ve detaylarıyla dikkat çeken yapım, 2016 yılında Avrupa ve Amerika’da yaşayan Devasa Online Oyun meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Lakin burada üzücü (duruma göre değişebilir) olan şey ise yapımın bu bölgelerde F2P (Oynaması Ücretsiz) bir sisteme sahip olamayacağının açıklanması oldu.

Daum Games yetkililerinin bugün yapmış olduğu açıklama ile birlikte yapımın bu sürümlerini oynamak isteyen kullanıcıların öncelikle oyunu satın almaları gerekeceği belirtildi. Daha sonrasında ise tüm yeni gelecek ve ekstra içeriklere sahip olabilmek için aylık ödeme yapmaları da gerekecek. Ayrıca yapımda bulunacak olan mağazadan da çeşitli görsel değişikliklere yine ufak ödemelerle sahip olabileceksiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

akirafes said:

Black Desert Batı Sürümü Ücretsiz Olmayacak

Daum Games tarafından geliştirilen ve bir süredir Kore’de piyasadaki çıkışını gerçekleştirmiş olan Black Desert’ın Avrupa ve Amerika sürümlerinden yeni haberler var.

Farklı dövüş mekanikleri, grafikleri ve detaylarıyla dikkat çeken yapım, 2016 yılında Avrupa ve Amerika’da yaşayan Devasa Online Oyun meraklılarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Lakin burada üzücü (duruma göre değişebilir) olan şey ise yapımın bu bölgelerde F2P (Oynaması Ücretsiz) bir sisteme sahip olamayacağının açıklanması oldu.

Daum Games yetkililerinin bugün yapmış olduğu açıklama ile birlikte yapımın bu sürümlerini oynamak isteyen kullanıcıların öncelikle oyunu satın almaları gerekeceği belirtildi. Daha sonrasında ise tüm yeni gelecek ve ekstra içeriklere sahip olabilmek için aylık ödeme yapmaları da gerekecek. Ayrıca yapımda bulunacak olan mağazadan da çeşitli görsel değişikliklere yine ufak ödemelerle sahip olabileceksiniz.

Bu haberi kim yapmışsa istifaya davet ediyorum, sadece bilgi kirliliği. Oyun NA/EU'a buy2play olarak gelecek yani sadece oyunu satın alacaksınız. Herhangi bir aylık ücretlendirme olmayacak. Oyun içerisinde tabi ki shop mevcut ama içeriğinin ne olacağı şu an için belli değil. Daha sonra gelecek olan yenilik ve extra içerikler hiç bir kore oyununda paket olarak satılmadığı ve patch olarak geldiği için de tabi ki para vermeyeceksiniz.

NOT: hardcore oynuyorum, oynayacak varsa beraber pls
Sosyal ağlarda paylaş

orijinal sitesine bakınca
Black Desert Online will be released in early 2016 and will not be free to play or use a subscription model. Instead players will buy the game once and can purchase vanity and convenience items.
yalnız makyaj malzemesi ve oyunu kolaylaştıracak itemlerin satın alınacağı yazıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

demek ki çözememişsin,

IT COULD BE ME, BUT I THINK YOU MIGHT WANT TO WIN A BETA KEY! THERE IS NO DEAL IF YOU DECIDE TO REVEAL BLACK DESERT ONLINE IS A DANGEROUS PLACE TO VENTURE ALONE GO SOLO IF YOU DARE, BUT PERHAPS IT IS BETTER TO SHARE

No Deal if you decide to reveal diyor, it is better to share
Sosyal ağlarda paylaş

oyunun skill sistemi gerçekten rezalet yok shift sag tus ileri yapınca su skıll yok sunu yapınca bu skıll atarimi oynuyoruz mmomu oynuyoruz arkadaş street fighter sanki oyun ileri assağı ileri yumruk yıllardır wow oynuyorum gram sarmadı oyun hıcbir wowcuyuda sarıcagını sanmam
Sosyal ağlarda paylaş

wowla aynı kesıme hıtap etmemesi hıc onemli degil oyun acık dunya mmo acık dunya mmoda oyle bir skill sistemi olmaz atari oynamıyoruz burda zaten oynayan cogu kısının fıkrıde gamepad olmadan oynamanın cok zor oldugu dolayısı ıle pc kullanan bir mmo oyuncusu için çok sıkıntılı bir oyun
Sosyal ağlarda paylaş

Kötüyüm beceremiyorum tab > 123 basmak istiyorum demiyorsun da sisteme mi bok atiyorsun :) WoW'un olayını bitirmiş bir oyuncu olarak bu oyun beni çok feci sardi, skill sistemi de tam aradığım gibi, çok hızlı oynanması gereken ve reflex gerektiren bir oyun.

17 senedir mmo oynuyorum, hardcore nolifer olarak hem de. Hayatımda bukadar güzel ve detaylı bir mmo oynamadım. Bok atmadan önce bir adam gibi oynayın, ögrenin öyle yorum yapın bence. Hepsini geçtim oyun şu anda Kore'de yıkılıyor, Avrupa/NA'da millet cüzdanını fırlatıyor senin yaptığın yoruma bak :)
Sosyal ağlarda paylaş

Albion da güzel ama bu oyunun grafikleri ve ince detayları beni oyuna bağladı. Mesela oyunun çok ufak bir parçasını açayim, binek olayı;

* At/Eşek/Fil/Deve gibi tame ettiğiniz hayvanlar var
* Bu hayvanları level atlatıp random yetenekler açıyorsunuz
* Bu hayvanlarinizi çiftleştirip hem görsel hem de yetenek açısından yeni hayvanlar elde ediyorsunuz (tier sistemi var)
* Dilerseniz auction houseda hayvaninizi satiyorsunuz yada çiftleştirmek için kiralıyorsunuz. At hiç ölmüş mü ölmemişmi, ne kadar iyi çiftleşebiliyor falan filan detayları var
* Binek üzerinde combat yapıyorsunuz, haliyle binek skilleri çok önemli oluyor.Binek üzerinde özel skilleriniz oluyor.
* At yarışları var, binip belirli waypointler arasında en hızlı şekilde giden kazanıyor. Her at, kenti tierindeki atlarla yarışıyor
* Hayvanlara kargo yükleyip yada at arabası takıp ticaret yapıyorsunuz.
* Bineklerin itemları var, hem bu itemlari hem de at arabası parcalarını (tekerlek,gövde,bagaj vs) tek tek üzerinizdeki itema upgrade (+) basar gibi geliştiriyorsunuz ve her bir malzeme ayrı özellik veriyor

Bu oyunun çok ama çok ufak bir kismi öyle düsünün.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...