Pascha Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 dat necro .. ne ugrastım sunu deniim diye capatchalar bunyemi altust etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Japon serverında ping ne alemde ? IP block varmış diye okudum, o yüzden denemedim. VPN'lerimin çoğu Japonya'ya 350pingden başlıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Rus serverlarında Beta başladı, founders pack alanlar 4-5 gündür oynuyor. 12'sinde OBT çıkıyor, herkes oynayabilecek. Oynamayı düşünenler buraya yazarsa beraber birşeyler yapabiliriz, ben dayanamadım orta seviye bir founders pack aldım ama ingilizce patchden hiç memnun değilim, google translate direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Abi yeni sayılan oyunların İngilizce patch'leri yalan direk. Dediğin gibi google translate'e basıp geçiyorlar, sonra İngilizce Patch yaptık diyorlar. Blade & Soul oynuyordum ben öyle, şaka gibi. 10. seviyeden sonra quest metinleri şuna döndü. "Ben kalem gibi saldırmak kılıç ve geri dön malzemeler. İmparator şafak gibi geldi savaş korsan için bilmem." Bir kaç level daha dişimi sıkıp, dayandım ama en sonunda yeter deyip bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Ya bu patchi direk googletransle ile çeviriyorlarmış zaten, elle değil otomatik olarak. Oyun şu anda OBT ve baya eglenceli, archeage oynayanlar varsa onun 3-5 kalem üstü bir oyun olmuş. İlerde ne olur bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 http://www.blackdesertonline.com/ http://www.mmorpg.com/newsroom.cfm/read/36704/Black-Desert-BREAKING-European-North-American-Alpha-Test-to-Begin-Soon.html EU/NA serverları F2P olmayacak. B2P olarak çıkacakmış. Sevindim şahsen doğru bir karar vermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 pre-order açıldığı gibi cüzdanı fırlatıcam ekrana f2p olmasından 10 kat iyi gene. archeage de alpha bitince pic olmuştu zaten. yine cash shop olacak ama p2w olmasın yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Kozmetik olacakmış tamamen cash shop ya. Kostüm, pet, binek vs. gibi. Bu arada oyun 2016 başında çıkacakmış. Alpha 2-3 hafta içinde başlayacak diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 aşırı grinde dayalı asya oyunlarına benzer olacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2015 Olacak gibi duruyor derken oyun çıkalı 1 sene oldu sanırım, kore/jp/ru bölgelerinde oynanıyor. Ve tabiki her mmo gibi grinde dayalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 guzel duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 eu founders pack i varmı bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2015 said: Folks looking to get into the EU-NA version of Black Desert Online will want to check out Daum's Reddit stream for a listing of sites that will be giving out alpha keys in the near future. At the moment all BDO's social sites will be giving out keys as well as several BDO fan sites. Others will be added as the date for alpha testing nears. Not all of the keys will be given away via social media. That's one way. Fan sites and later full game sites will also be giving some away as well. Lan ne oluyor bu oyuna anlayamıyorum. O kadar sözde kaliteli yayıncı böyle adam akıllı iş yapmayı beceremedi (evet Trion sana bakıyorum). Founders pack saçmalığı falan olmayacak sanırım oyunda. Ulan inşallah cash shop mantığında da sapıtmazlarda Gw2 seviyesinde kalır oyun o konuda. Yemin ediyorum bu gidişle oyun satışa çıkar çıkmaz alacam bende sanırım. Bu sırada Trion... lan asdgdsgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 http://black-desert.com/alpha/ Fansitesinde alpha test kaydı başladı. hurrraaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 application boşluğu niye var. niyet mektubu mu yazıyoruz lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 alpha keyi dağıtıyorlar üye değilim. aktivasyonu maili de gelmedi, serverları öldü herhalde http://www.mmogames.com/giveaways/black-desert-online-alpha-key-giveaway/ Unfortunately, there are no free keys left! FUU 15dk'da nasıl biter keyler yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 http://www.blackdesert-online.de/2015/10/19/giveaway-die-alpha-keys-sind-da/ Diğer bir giveaway. http://www.mmorpg.com/ da vermeye başlayacakmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 mmorpg.com vermeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 0 Keys Left ahah bu ne la 1500 key dağıtılmış. 15 dk'da nasıl biter ya sanırım botlar kapıyor başka açıklaması yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 hadi ya reddit de vardı bir forum 8 10 tane site vermişti key verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 buralar veriyormuş burada 10 dolara satıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 al işte, botla kapıp satıyorlar. neyse alpha websitesinden ilk başvurulardan birini yapmıştım. olmadı pre-orderla access gelir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 hayret bunda Alpha Founders nasıl yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 işte trion'ın yaptığı gibi yeni akıma uymayıp, populistlik yapıyorlar. oyuncunun yanındayız ayağına founder's pack olmayacak. oyunu test etmek için para almak istemiyoruz falan diyorlar işte. ama oyun zaten b2p. pre-ordera access açsınlar oldu bitti. bu şekilde zaten fahiş fiyat çekmedikten sonra kabul edilebilir bi parayı vermede sıkıntı yok bence. önemli olan parayı verdikten sonra pişman etmemek, cash shopla, p2w ile vs. böyle yapınca botlara key kaptırmalarından iyidir. insanların işi gücü var, 7/24 key peşinde koşamam. 10-15 dk ile yakaladığım iki çekilişten bile eli boş döndüm. işte yukarıda var mesajım, arkadaş yazmış 2 dk sonra bana 0 key left verdi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2015 175 dolar değilse hayatta almam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar