Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Black Desert

sanssizsansli

Öne çıkan mesajlar

Beyler arkadaş çevrem çok ısrar ediyor, mecburen oynayacağım. Küsme ayağı bile yaptılar illa oynattıracaklar. Satın alımı falan da yapmışlar key verdiler... Neyse.

Ancak vpn falan kullanmam lazım sanırım? Böyle gizlilik haklarını ihlal etmeyen abidik gubidik olmayan ne önerirsiniz? Olaya gel ya oyuna girmek için 3. parti programlar kullanıyoruz. Hayatımda kullanmadım :/
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
community baya thriving şuanda ya. üst üste gelen indirimlerden sanırım. gece saatlerinde bile oyuncu sayısı epey fazla. 36 kanal resmen yetmiyor. bosslara gelen oyuncu sayısı da çoğaldı. fan-made eu boss hunting discord'u 5k concurrent user cap'ine ulaştığı için discord serverları upgrade edecekmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben beğendim ama gayet laubali, Conan gibi ciddi ve combolar buradaki gibi olsa idi harbi "wow killer" olurdu.

Asya meşeili oyunların içerisinde illa küçük çocuk karakter, sağda solda gezinen sevimli yaratıklar, petler, seksist tasarım falan... Harbi nefret ediyorum.

Arkadaşların ricası, kaliteli grafik, devasa harita (Valencia özellikle), içeriklerdeki detaylar ve Berserker Raging Thunder skill'i olmasa sanırım oynamazdım :D hardcore değil de singleplayer oyun gibi ilerliyorum. 40 olmak üzereyim.
Sosyal ağlarda paylaş

http://redditmetrics.com/r/blackdesertonline

patlama durumu söz konusu hiç olmadı. ilk hypetan sonra şöyle toparlayan MMO sayısı sınırlı. bi de ESO var işte ama konsol destekli o. klasik MMO hopperlar bıraktı. micro transactionlar yapılan bir goygoydu. bu değirmenin suyu nasıl dönecek? adamların getirdiği sistem gayet adil piyasaya göre. ha tepkiler yüzünden daha boka batıracak bi p2w getirmemelerine neden olmuş olabilir. 29$'lık kostümleri herkese accessible yapmaları oyunu kurtardı. en büyük bırakma sebebiydi şu mesela benim için. benim gibi bırakanları geri kazanmaya başladılar, çünkü piyasada bu özellikleri veren daha iyisi yok. 36 kanallı mega world olmasına rağmen komün dopdolu. pati yaş ortalaması orta yaşa yaklaştığından burada mmolara uzun vakit ayırabilen zaten yok o da ayrı.
Sosyal ağlarda paylaş

Asian oyunlarını grind fest oldukları için çok sevmiyorum ama şu oyuna bir şans verip bir iki ay oynadım, başta gayette eğlendim ancak orta levellere geldiğimde oyun ağır grindfest e sardı. Nerdeyse 10 level aynı bölgede aynı dungeonda dönüp durmaktan gına geldi bıraktım. Tek hedefim denize açılıp korsanlık yapmaktı ki şu update'de bir şans daha vereceğim bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

grind'e alternatif yok dediğim gibi baya time commitment istiyor level grind, eğer top tier pvp yapıcaksanız da gerekli. ama casual bir guilde girerseniz 2-3 haftaya low tier guildler ile pvp yapma durumunuz oluyor. yine baya eğleniyorsunuz pek bir farkı yok. hatta pvp, grind yapmadan sadece professionlarla oyunu oynayanlar var baya. oyunda yapıcak çok şey var zaten. bu yeni expansion ile underwater gathering, treasure hunting falan gelicek. deniz altında extreme detay var. yani oyunu kısa kısa oynayacaksanız da oluyor, sadece bir guilde girmeniz lazım yoksa bir süre sonra baymaya başlar yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
vpn siz giriş yok zaten.
ücretsiz güvenilir vpn de bulursun zaten.

olmadı antivirüs "avira" nın içinde vpn var. 500mb kotan var.. sadece login için kullanacağın hiç bitmez. Hemde bağlanırken sıra vs. bekletmiyor. 15sn de bağlanıyor, 15sn de bağlantıyı koparıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Hm.. Nasıl bir yazı yazmışım? Türkçemin bittiği bir ana denk gelmişim :P

Bu arada bu oyun nasıl bir sistem istiyor? faq da min var. o da baya düşük.

Benim ekran kartı baya tırt. diğer herşey iyide.. (7800HD var. kaldırmaz diye hiç indirmedim)

ek: Gerçi maildeki closed beta davetine tıkladığımda "403" sayfası açıyor. Süresi doldu galiba.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
2-3 gün önce oynamaya başladım.
Launcher açıkken tunnelbear vpn aktive edip login oluyorum, login sonrası vpn'i kapatıp devam ediyorum.
İlk gün bir problem yaşamadım, fakat son 2 gündür bir süre sonra sürekli oyundayken bağlantı kopuyor "Connection to the Server has been lost" uyarısı verip desktopa atıyor.

Googleladığımda birçok kişide aynı problem var. Burada bu problemi yaşayan oldu mu? VPN falan yapıyorum o yüzden mi patlıyor acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
bu aralar fazla girmiyorum. gvg'den gvg'e moba gibi oynuyorum oyunu ama adamlar piyasada iyi tutundu valla. sürekli content getiriyorlar, güzel şeyler var.

http://dulfy.net/2017/04/08/black-desert-new-content-announcement-for-2017/

https://www.youtube.com/watch?v=OBYFFj1KFq4

grafikler daha da geliştiriliyormuş.
https://www.youtube.com/watch?v=-nkWBSXA7TQ

monk tarzı yeni bi class geliyormuş birde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...