Valvyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 wow paket gelince millet buna devam edecekse oynanırda legion dan sonra millet uğramicaksa sıkıntı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 legiona kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Valvyn said: wow paket gelince millet buna devam edecekse oynanırda legion dan sonra millet uğramicaksa sıkıntı :/ 2si tamamen ayrı seyler wowu zaten raidi dungeonı hikayesi için oynuyorsun bu oyunda ıse raıd dungeon ve hikaye yok sandbox temaları ıcın ve pvpsı ıcın oynuyorsun yanı wowcu tayfaya cok hıtap eden bır oyun degıl bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=wUJ8ubCJ478 kore'deki horse racing sistemi, gelince baya eğlenceli olacak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 http://puu.sh/ocm3Q/aa3b411904.jpg daum son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 daum stahp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 haftaya samurai ile dişi samurai classları geliyormuş https://www.youtube.com/watch?v=RwSkD7q8DdA https://www.youtube.com/watch?v=79iyR7Yl3L0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1o-7VsgrofTxF4-gXc5CpcDsSHYr9zUbrq5d6Fzgp3Hk/htmlview?sle=true herşey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Classin disisi erkegi mi olurmus :) Bu oyunla ogrendim oluyormus. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 tam bir trigger oyun ya adsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 verilmez bu oyuna para ya asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 oyun ilk çıktığında genderlock classlar olarak başladığı için böyle. artık yeni classları counter-part şeklinde çıkartıyorlar, gender sorunu hallolsun diye. aslında birebir aynılar, tek class yani. sizin kaybınız yani. öküz gibi content var. sonra gidip bir ay oynayacağınız divizyona 60 oyro vermeyin ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 benim pisi kaldırmaz ki bunu asdf. E8400 XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 oyunun ticaret konusunda biraz archage e benziyor diye hatirliyorum, yoksa sallayiro muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 fazladan guest key i olan kalmadi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 bu oyun ne zaman sıkmaya başlıyor ? lvl kasarken mi endgame de mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Bu oyun hiçbir şekilde sıkmıyor.hayırlı forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 oyunu satin alirken Turkiye'yi secersek euro odetiyor, ABD secsek problem olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Oce4n said: bu oyun ne zaman sıkmaya başlıyor ? lvl kasarken mi endgame de mi? end game diye bısey yok oyunda oyunda ne yapacagına kendın karar verıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 bu oyun türkiyeye yasaklı mı? nasıl oynuyorsunuz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 yasaklar yıkılmak için ocean, BÜYÜK DÜŞÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 her oyuna girişte vpn açmakla uğraşmaya değer mi o kadar. baydım şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 combat bana cok karisik geldi, benim yas artik kaldirmiyor sanirim yenilikleri, satin almak isteyen olursa pm lesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2016 abi combat'ın nesi karışık gözünü seveyim. :D third person diablo grinder gibi işte. oyunda softcore eve online gibi bir şey ağır timesink var, öyle 1 ay oynadım max'a geldim content'i bitirdim gibi bi olay yok. content baya bol yani, her şeyi yapabilen yok yani. vpn ile girilir zaten online kalmak için bir sürü bonus var. minimize modu var, oyunu icon tray'e atıyor energy saver modunda çalışıyor çok az kaynak harcayarak süper bi özellik. başka oyunları falan oynayabiliyorsunuz rahatça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 aslinda evet, biraz daha sans verince gozumde buyutmusum combat'i. warrior ve ardindan vengeance deneyince daha rahat oynandigini gordum, ve oyun gittikce sardi, combat i gercekten cok eglenceli ama dedigim gibi bana ilk basta bayagi karisik , detayli gelmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar