Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı

Killer

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

şu an inanamıyorum ya bir tane kanalın bunları göstermediğine.

show tv ve flash tv'de uzun uzun gösterildi
stv'de de var bişeyler
trt,atv,star,kanald,ntv,cnntürk hiç bişey göstermiyor ya da ben sabahtan beri hiç denk gelemedim.aklımda şimdilik bu kanallar kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

öyle bir şey olursa haklıyken haksız görülür toplumda. insanlar savaş istemiyorlar barış istiyorlar. savaş isteyen polis orada. illa ki kaybedecekler bir şekilde.

zaten haksiz gorulecek endisen olmasin. deneyin inanmiyorsaniz 1-2 gun sonra taksimde cuma ne oldu diye sorun sokaktan rastgele insanlara.

polisin kaybedecek hicbiseyi yok ki. ne kadar ileri giderse gitsin arka cikilacak nasilsa yaptiklarina., her turlu hakli konuma gelecek isin sonunda.

hic bosa umitlenmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

an itibariyle benden 7 yaş büyük abimden ağır veto yedim. gidersen s*** git bidaha gelme diye resti çekti. ki ağzından bana karşı kullandığı ilk küfürdür heralde.

şu an ciddi anlamda kendimden utanıyorum orada olamadığım için ama halkın nası polisi geri püskürttüğüne internetten tanık oluyorum. az önce babam da geldi niştantaşında dükkanı var durum gerçekten kötü diyor. kalbim direnen arkadaşlarla onlarla olmayı çok isterdim :/
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...