Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ya şu olayları kullanıp birileri ÇOK kötüye sürebilir durumu. yani cidden tek mermiye bakar ortalığın karışması inşallah bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 istanbul'daki kardeşlerim, yarın izmir'de sizin için yürüyecegiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Patiler ne tarafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 kız arkadaşımın kanı kaynıyor, orada olsam bizde katılacaktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Patiler buluşma alanı seçmediler mi daha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bingildak said: şu an inanamıyorum ya bir tane kanalın bunları göstermediğine. show tv ve flash tv'de uzun uzun gösterildi stv'de de var bişeyler trt,atv,star,kanald,ntv,cnntürk hiç bişey göstermiyor ya da ben sabahtan beri hiç denk gelemedim.aklımda şimdilik bu kanallar kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ahmedinejad said: öyle bir şey olursa haklıyken haksız görülür toplumda. insanlar savaş istemiyorlar barış istiyorlar. savaş isteyen polis orada. illa ki kaybedecekler bir şekilde. zaten haksiz gorulecek endisen olmasin. deneyin inanmiyorsaniz 1-2 gun sonra taksimde cuma ne oldu diye sorun sokaktan rastgele insanlara. polisin kaybedecek hicbiseyi yok ki. ne kadar ileri giderse gitsin arka cikilacak nasilsa yaptiklarina., her turlu hakli konuma gelecek isin sonunda. hic bosa umitlenmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tek mermi ve kopar abi ora aynen. kimin attığı önemli değil polis atarsa rush attack olur, bizimkiler atarsa adamlar da direk gerçek mermiyle katliam yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Avrupa Birliğinden KINAMA gelmiş. http://www.haberturk.com/gundem/haber/849200-ab-kinadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bşka bişey olmasını beklemek mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 guernica said: kermit said: bu kız cidden öldümü ? kan içerir bakmayın isterseniz https://pbs.twimg.com/media/BLmgsC9CEAAyY2q.jpg ölmemiş, yoğun bakımdaymış. 2 gün uyutulacak falan diye bi haber geçti cnntürkte. abi demin nette öldü haberini gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Çıkıyorum ben de evden. Nişantaşı'ndayım ama deniycem gitmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://www.facebook.com/events/656723644354138/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Kadının kafada patlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Gjchjvcd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Kaede said: ya şu olayları kullanıp birileri ÇOK kötüye sürebilir durumu. yani cidden tek mermiye bakar ortalığın karışması inşallah bişey olmaz 77deki kanlı 1 mayıs öyle oldu mesela, şu ihtimali recep bile kullanabilir sırf dedik olacak demek ve mazlumu oynayabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Taraftar gruplarının nerde oldugunu söleyebilicek varmı şuan.. mesafe olarak.. içinde olan üyeler var mı burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Evden çektim, böyle ibnelik olmaz https://www.facebook.com/photo.php?v=10151523209123052 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 denefhuvaj @denefhuvaj 18m Polis acile götürülmek için bindirildiğim taksinin şoföründen beni aşağı atmasını istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Gangren said: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151523209123052 açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 biri öldürse şu polisleri ya, rampage e baglıyacam sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 souldarkorn said: Gangren said: https://www.facebook.com/photo.php?v=10151523209123052 açılmıyor. Açtım herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 an itibariyle benden 7 yaş büyük abimden ağır veto yedim. gidersen s*** git bidaha gelme diye resti çekti. ki ağzından bana karşı kullandığı ilk küfürdür heralde. şu an ciddi anlamda kendimden utanıyorum orada olamadığım için ama halkın nası polisi geri püskürttüğüne internetten tanık oluyorum. az önce babam da geldi niştantaşında dükkanı var durum gerçekten kötü diyor. kalbim direnen arkadaşlarla onlarla olmayı çok isterdim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 şimdi oldu saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar