Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 izmir asansörün orda oturuyorum. çok sessizce heralde bi 60-70 kişi falan geçti evimin önünden. ölüm sessizliğinde. alsancağa yürüme mesafesindeyim yarım saat kadar gibi. o kadar sessizce geçildi ki kanım dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 1-2 saate denizin altında ki fiber kablolarımızı balinalar yerse hiç şaşırmam. tepki sosyal medya da çok büyük, muhtemelen balina arıyorlardır kabloları yedirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: izmir asansörün orda oturuyorum. çok sessizce heralde bi 60-70 kişi falan geçti evimin önünden. ölüm sessizliğinde. alsancağa yürüme mesafesindeyim yarım saat kadar gibi. o kadar sessizce geçildi ki kanım dondu. o nasıl bişey yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: inyormaynd said: DRaGoN_SLaYeR said: twitter engellenrse diye tunnelbear diye bi program paylaşıyorlar, nedir nasıl kullanılır bilen varsa yazsın acele Engellenmez twitter. hmm peki tamam, sen öyle diyorsan. Benim dememle alakası yok abartmayın şöyle engelleme olaylarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 karşıyaka göztepe bir araya geliyormuş.benim asıl korkum alakasız bi yere bağlanmasın olay amacından şaşıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=bIvjXLOmx4c&feature=youtube_gdata_player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.starhawk.org/activism/trainer-resources/teargas.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 izmirde bugün ve yarın gerçekleşecek eylemlere katılacağım, keşke haftasonu sınavlarım olmasaydı bu akşamdan çıkıp istanbula giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 turkcell 3g ne yavaşladı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Tükürdüğünü yalamak gibi olacak ama hükümet geri adım atmak zorunda kalacak. Olay çok büyüdü çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 zipzip said: karşıyaka göztepe bir araya geliyormuş.benim asıl korkum alakasız bi yere bağlanmasın olay amacından şaşıp tüm taraftar grupları birleşiyor, gs bjk fener vs. orda holiganlık yapıcak kadar aptal değillerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 inyourmind adanmlar memeleketın ınternetını kestı acıklama yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Llama said: Finklorpeyniri said: izmir asansörün orda oturuyorum. çok sessizce heralde bi 60-70 kişi falan geçti evimin önünden. ölüm sessizliğinde. alsancağa yürüme mesafesindeyim yarım saat kadar gibi. o kadar sessizce geçildi ki kanım dondu. o nasıl bişey yahu herhalde bir taraftar grubu gibi destek verecek olanlar. alsancağa yürüyolar yavaştan. var mı izmirde bilgisi olan? demin biri güvenlik önlemleri alınıyor falan yazmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ya şuan gezi parkı ne durumda eylamcılar varmı yoksa polis herkesi yolladı mı sağa sola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 gezi parkı etrafına barikatlar cekildi, insanlar suan meydanda, osmanbey tarafında dagılmışlardı en son. ama 7 gibi asıl darbe gelecek sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 gidecek arkadaşlar yanlarına kitap mitap bişey alsalar güzel olur bence. hatta taraftar grupları vs de keşke çatışmasa. gidip hep birlikte diğerleri ile otursalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: herhalde bir taraftar grubu gibi destek verecek olanlar. alsancağa yürüyolar yavaştan. var mı izmirde bilgisi olan? demin biri güvenlik önlemleri alınıyor falan yazmıştı https://twitter.com/canbuyukkalkan/status/340442283264581632/photo/1 bu var bildiğim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 millet dinleniyo soluklanıyo 7yi bekliyo herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hükümet şuan geri adım atsa zafer olur iyi olur ama bi yandan da bu işin daha büyümesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Cuce said: inyourmind adanmlar memeleketın ınternetını kestı acıklama yaparken Doğrudur ne zaman oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tayyip asla geri adım atmaz. çünkü atarsa biliyor ki bundan sonra her muhalefet te böyle geri adım atmak zorunda kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Akşam eger taraftarlar taksim gezi parkına yürümeye kalkarlarsa polis müdahale edecek büyük ihtimalle ve o zaman taraftar grublarıda polise saldıracak. Vatandaşın zaten ne zamandır canı burnunda bu bir nevi patlama noktası artık son direniş olayı oldu. İçki yasagı- reyhanlı olayı - silivri mahkemeleri vss. derken ya hep ya hiçe gidiyor vatandaş. İki ihtimal var akp dedigini yapar ve avm yi diker. Digeri de akp nin çöküş süreci başlamış olur. Ama akp kazanırsa artık durdurulamaz olur. onlarda olayın farkında o opark bir simge oldu direnişin. Burada kazanırlarsa her şeyi alacaklar bu yüzden acımasızca bastırıyorlr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 applev0dka said: gezi parkı etrafına barikatlar cekildi, insanlar suan meydanda, osmanbey tarafında dagılmışlardı en son. ama 7 gibi asıl darbe gelecek sanırm gezi alınır yani geri öyle mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Yarın Londra Hyde Park'da geniş kapsamlı bir protesto düzenleyeceğiz. İngiltere'de bulunup katılmak isteyen olursa https://www.facebook.com/events/597999976911525/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi ben çıkıyom taksime ya. Bir yerde buluşulacaksa mekan falan pmleyin gelim. Yoksa bir iki ark. buldum onlarla mecidiyeköyden gitcez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar