Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 güneş fazla yukarda değil mi o vidyoda ben mi yanılıorm yanılıorm evet yukarda deıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 twitter kısıtlandı gibi birşey okudum. var mıdır bi temeli? tunnelbear kullanın falan yazılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi eski görüntü onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 tünel tarafında bi' şey yok di mi, karaköy'den yürüyerek gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ibb kamerası real time görüntü vermiyor onu anladım şu anda. 1sn gitti geldi bir anda polis aracı ışınlandı görüntünün ortasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 facebook u da engelleyecekler filan deniliyor da abartı da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Tarumar said: ibb kamerası real time görüntü vermiyor onu anladım şu anda. 1sn gitti geldi bir anda polis aracı ışınlandı görüntünün ortasına. onu diyorum işte garip garip işler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Cnn bile haber yapmış. CnnTürk tabii ki yatışlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 twitter durdu benim.kıllanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 arakdaslar her tarafta direnişci gruplar var. siz gelip yürüyün meydana doğru katılırsınız bı gruba merak etmeyın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://newmedia.pivol.com/dhafeed.htm hiç loop gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://www.facebook.com/photo.php?v=10151606714993851 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Şişhaneden çıkmak mantıklı olabılırr orası ne durumda acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ertuğrul Günay polise tepki göstermiş. Ntv gösteriyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23408682.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bi zahmet göstersinler artık. bu kadar da olmaz yahu. zaten tv falan izlemiyordum da, anneme, babama da açtırmıycam artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 #direngeziparki , twitterda sadece turkiyede degil dunyada 1 numarali baslik su an! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Fistan said: #direngeziparki , twitterda sadece turkiyede degil dunyada 1 numarali baslik su an! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Tüm suç muhalefette, Provakasyon, Türkiyenin güçlenmesini istemeyen odaklar Basın kışkırtıyor... Bunları duyucaz az sonra. İç işleri açıklama yapmaya hazırlanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 o zaten bayadır world trend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 twitter engellenrse diye tunnelbear diye bi program paylaşıyorlar, nedir nasıl kullanılır bilen varsa yazsın acele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starscream Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 3 günde sermaye tırstı 1 haftaya neler olur kim bilir düşmesin gezi parkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 DRaGoN_SLaYeR said: twitter engellenrse diye tunnelbear diye bi program paylaşıyorlar, nedir nasıl kullanılır bilen varsa yazsın acele Engellenmez twitter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bi kaç gün önce GERGE önermişti burada kurmuştum ben. iyi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 inyormaynd said: DRaGoN_SLaYeR said: twitter engellenrse diye tunnelbear diye bi program paylaşıyorlar, nedir nasıl kullanılır bilen varsa yazsın acele Engellenmez twitter. hmm peki tamam, sen öyle diyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar