Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Olm dediklerinin yarısı kadarsa durum, ordan telefonla falan buluşma işi yalan olur. Ben söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Buradan haberleşilip gidilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yok ya benim başka yerdeki arkadaşıma konuyla alakalı mesajım ısrarla gitmiyor. diğerleri gidiyor. hayır ciddi anlamda inanmıyorum bilincli bir sekilde benim mesajımın engellendigine de denk gelmesi manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 inyormaynd said: Masticore said: barbu said: abi mesajlar gitmiyor turkcellde? Jammer+ metro durmus + mobesa kameralarini kapatmislar diyee duydum. Mobesa'yi niye kapatirsin ? İnternete açık çünkü. ^ | This + Çünkü baro açıklaması var. Polis suç işliyor, amirler suç işliyor dava açacaz diye. Berserkerlerini korumaya çalışıyor olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Somon said: http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=17 http://www.dha.com.tr/canli-yayin/ Dha olan olayları yakın çekim canlı yayından veriyor ibb ise taksim işte id=14 Taksim merkez sanırım ama çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 dha çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 esad olsam "türkiyedeki kardeşlerimizin böylesi zülme maruz kalmalarına komşu ülke olarak sessiz kalamayız." diye bir açıklama yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://twitter.com/HalisEda/status/340457887124049921/photo/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 gidecek olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin dikkat edin gaza maruz kalmamaya çalışın çok fena birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=17 bu ne abi hiç bişey yokmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 TC Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu; "Hem polise, devlete karşı geleceksin, hem de ambulans bekleyeceksin." Yorumsuz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 hürriyet oO yarın BOZKURTLAR geliyoor.... yukarıda ki yorum gerçekse allah belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 arkadaşlarla kabataş tarafından çıkmayı düşünüyoruz o yol hakkında bilgisi olan var mı? Yollar müsait mi? Meydana ne taraftan gelelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi hiç aklımın ucundan geçirmeyeceğim insanlar kalkıp gidiolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 istiklal orası dimi ya başka yerlerde var harbiyeden gelmeyin diyorlar. millet dinleniyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 nordlydian said: hürriyet oO yarın BOZKURTLAR geliyoor.... hah ben de bunlar nerde diyodum. arıcaktım bi ülkücü abimi telefonu kapalı. gitti mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Killer said: http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=17 bu ne abi hiç bişey yokmuş gibi millet gezintiye çıkmış gibi abi bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 reampage said: abi hiç aklımın ucundan geçirmeyeceğim insanlar kalkıp gidiolar. Çünkü olay parktan avmden çıktı artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 eski görüntü mü veriyolar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 xieon said: arkadaşlarla kabataş tarafından çıkmayı düşünüyoruz o yol hakkında bilgisi olan var mı? Yollar müsait mi? Meydana ne taraftan gelelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 astımım olmasaydı da basıp gitseydim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 istiklal i bok götürüyor, her taraf çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Millet sinemasına starbucksına gitmeye başlamış bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 reampage said: abi hiç aklımın ucundan geçirmeyeceğim insanlar kalkıp gidiolar. çünkü bu tip durumlarda insan farkı diye birşey yok. insan var polis var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 barbu said: Killer said: http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=17 bu ne abi hiç bişey yokmuş gibi millet gezintiye çıkmış gibi abi bu ne. 2 saat önce de aynı görüntü vardı. loop a almış pezolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar