Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 lacivert kepliler sivil polismiş dikkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 izmirde de yoğun güvenlik hazırlığı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 şöyle bir şey paylaşmış arkadaş. said: DIKKAT DIKKAT!!! Arkadaslar plastik kursuna baslayan polisin diger hamlesi koridor olacakmis etrafiniz sarilip uzunca bir yoldan gazla suruldukten sonra o polisten koridordan gecerken sonunda araclar sizleri bekleyecek ve gayrettepe terorle mucadele birimine aktarilacaksiniz suan pusu kuruyorlar mumkun oldugunca dagıtin lutfen bu iletiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 bugünküne gidemem de yarınkine gidicem izmirde büyük ihtimal bakalım neler olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 toma'dan su yiyen vatandaş ölmüş diyorlar twiterda çok bilgi kirliliği var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 zipzip said: izmirde de yoğun güvenlik hazırlığı varmış. konaktan geliyorum az önce her yer polisti ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Suark said: karaköy açıkmış bu arada biz ordan giricez şişliden osmanbeyden yürüyün abi. 1 Mayıs gibi olursa izin vermezler, Harbiye'de tıkanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 o adam kafayı fena çarptı ve gayet delikanlıydı. umarım sağlamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Plastik mermi kullanımına geçmiş polis. Gümüşsuyu Askeri Hastanesi'ne konuşlanmak istemiş, asker hayır demiş. Yüm yüzsüzlüğüyle "O zaman zorla el koyarız" diyen polis askerin "Bu durumda ateş açmak zorunda kalırız" cevabıyla bu plandan vazgeçmiş. Gözaltılar başladı meydanda. Bu arada bizim lise mezunlarından 3-4 dönem büyüğümüz bir arkadaşımız olaylar sırasında polis müdahalesiyle hayatını kaybetmiş, onun haberi geldi şimdi lise mezunlar grubundan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 abi mesajlar gitmiyor turkcellde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 gaz maskesini arıolarmış cantalar falan almayın yanınza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 zipzip said: izmirde de yoğun güvenlik hazırlığı varmış. yrramın başını yesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Suark said: gaz maskesini arıolarmış cantalar falan almayın yanınza bez bişey zaten arasalar da bulamazlar şu beyaz olanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://twitter.com/TT_Besiktas1903/status/340456677000228866/photo/1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ahahaha. ulan bu kadar olmaz ama şanstır kesin artık ama yani ne diyim. arkadaşa konuyla alakalı mesajım ısrarla gitmiyor. deneme yazdım o gitti. yani kim ne yapsın benim telefonu ama şansın da bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 kan içerir +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Ben duşa girip çıkıyorum, bizim ekipten gidenler bana tel atsınlar, yolda ararım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Rewendor said: Plastik mermi kullanımına geçmiş polis. Gümüşsuyu Askeri Hastanesi'ne konuşlanmak istemiş, asker hayır demiş. Yüm yüzsüzlüğüyle "O zaman zorla el koyarız" diyen polis askerin "Bu durumda ateş açmak zorunda kalırız" cevabıyla bu plandan vazgeçmiş. Gözaltılar başladı meydanda. Bu arada bizim lise mezunlarından 3-4 dönem büyüğümüz bir arkadaşımız olaylar sırasında polis müdahalesiyle hayatını kaybetmiş, onun haberi geldi şimdi lise mezunlar grubundan.. Taksim meydan diil Balmumcu civarında kalp krizi geçirmiş. Kerem Can Karakaş. Doğru bilgi burada sanırım. https://twitter.com/gizemakbulut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://tks.ibb.gov.tr/noc-player.php?id=17 http://www.dha.com.tr/canli-yayin/ Dha olan olayları yakın çekim canlı yayından veriyor ibb ise taksim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Jim_E_Rustler said: Ben duşa girip çıkıyorum, bizim ekipten gidenler bana tel atsınlar, yolda ararım. zor ararsınız. bence anlaşıp buluşun bir yerde. tek kalırsın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 nerden gidiyosunuz la hisarüstü çevresinden giden var mı nası gidicez metro kapalı falan otobüsle beşiktaşa gelsem ordan çıkış var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Tarumar said: kan içerir +18 Oha lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 barbu said: abi mesajlar gitmiyor turkcellde? Jammer+ metro durmus + mobesa kameralarini kapatmislar diyee duydum. Mobesa'yi niye kapatirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Tarumar said: kan içerir +18 öeh yani, plastik mermi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Masticore said: barbu said: abi mesajlar gitmiyor turkcellde? Jammer+ metro durmus + mobesa kameralarini kapatmislar diyee duydum. Mobesa'yi niye kapatirsin ? İnternete açık çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar