Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 sırrı bazıtaya kimlik soruyo izn soruyo isim numara souyo adamlar cevap vermiyo. istediklerine zabına uniforması iydirip iş yaptırıyoalr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 inyormaynd said: cempostaci said: savaşlar genelde sabaha karşı başlar -Fransız ihtilali neye karşı yapılmıştır ? +Neye karşı ? -Sabaha karşı. Geldi aklıma nedense. http://i.qkme.me/3rbrd3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Evet yıkım kararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 adamlar çadırları yakıyor ya ahaha. yangın çıkaracaklar iyice , bir bok olacak. kafası bukadar çalışıyor işte polisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Tarumar said: akp ye kıl oluyorum ya. YOKMU LAN ŞUNLARI DURDURACAK BİR BABAYİĞİT? Ben varım. akp ve ortadoğuda arap tanrılarının etkisini azaltıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 çıkıp halam büyücü demicen aga o zaman. e ama büyücü cevabını verme lütfen. nasıl ortada gülünen bir 'e kuranda yaziyir' var buda aynı. hiçbir farkı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 böyle bir cümle mi sarfedildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yok finko bu kadar sığ bir denkleştirmeyi kabul edemiyorum. tamam bilime sıkı sıkıya tutunuyorsun ki benimde bilime saygın ve ilgim büyük ama bilim üzerinden allahçılık yaptığınız da "tek doğru bilimdir ve bilimin kanıtladıklarıdır" denildiğinde yobazlık yapmaktan pek bir fark kalmıyor durumun. herkesi öss galibi , üniversite mezunu , kariyer peşinde standartlarında kabul edip bu çizginin dışındaki hayatlara saçmalık denmesi ise ayrı bir konu. şimdi böyle bir cevap üzerine troll akınları başlayabilir ama hayatta bilinmeyen denklemleri hiçe saymadan yaşamayın. bilinmeyene bir şanş tanıyın içinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben senin dediğin inandığın şeye bişey demedim noyan yav. 'halam büyücü' deme aga dedim. anlatma yani niye anlatıyosun dedim. sal yeaea (ama halam büyücü inanılmaz bir laftı herkese söylüyorum benim lugatıma girdi. okulda falan niye bilmemneyi bilmemne yapmadın diyolar çünkü halam büyücü falan diyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 halası büyücü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 noyzura bu konuyu sulandırma bari ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 şu adamlar ve destek verenlerin hepsini böyle sürünerek öldüklerini görsem oturur sakince izlerim. hatta zevk bile alabilirim belki. o derece nefret ediyorum bu akp kafalarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 ben sulandırmıyorum her konuda personel trollerime söyle. Ciddiye aldığım bir konu. istanbulda olsam protestolara da katılırdım. sadece hükümetten ve hükümet gibi dini sömürü ile göz göre göre bunca insanın manipüle edilmesinden rahatsızlığımı dile getirdim. @ finko : sen diyorsun her yerde. ben alakadar bir yerde dedim sadece. alakadar , alakasız her konuya taşımana gerek yok. istediğimi de derim. seni ciddiye almak isterim bilgilerin konusunda ama insanlara yaklaşımın ve heyecanlı dışavurumların konusunda kesinlikle değil. sen kafana göre takıl, ben de öyle yapıyorum ve kim ne derse desin pek ciddiye alabileceğim şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 scorch said: şu adamlar ve destek verenlerin hepsini böyle sürünerek öldüklerini görsem oturur sakince izlerim. hatta zevk bile alabilirim belki. o derece nefret ediyorum bu akp kafalarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 şu fotoğraftaki kız: "mesele ağaç değil" - http://www.radikal.com.tr/turkiye/gezi_parkindan_mesaj_mesele_sadece_agac_degil-1135478 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BLgoM5lCcAAPCii.jpg:large Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=suEVcTIpzxA https://www.facebook.com/photo.php?v=592257980807331 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 yetersiz diktatörlerle yönetilen 2134213. afrika ülkeleri bile bizdekinden iyidir şuan. harbi yaşanılcak biyer değil burası artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 artik mi? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 biz kararı verdik sizin yaptıklarınız bunu değiştiremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 http://www.liveleak.com/view?i=383_1369791909 kufurler yetersiz kaliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 o dangalak bunny jump yaparak dolaşırken çotaaa diye ağzının ortasına oturtup yere yığan da çıkmamış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 kimse iskenceye o kadar hevesli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar