Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taksim Gezi Parkı Yıkımı

Killer

Öne çıkan mesajlar

yok finko bu kadar sığ bir denkleştirmeyi kabul edemiyorum. tamam bilime sıkı sıkıya tutunuyorsun ki benimde bilime saygın ve ilgim büyük ama bilim üzerinden allahçılık yaptığınız da "tek doğru bilimdir ve bilimin kanıtladıklarıdır" denildiğinde yobazlık yapmaktan pek bir fark kalmıyor durumun.

herkesi öss galibi , üniversite mezunu , kariyer peşinde standartlarında kabul edip bu çizginin dışındaki hayatlara saçmalık denmesi ise ayrı bir konu.

şimdi böyle bir cevap üzerine troll akınları başlayabilir ama hayatta bilinmeyen denklemleri hiçe saymadan yaşamayın. bilinmeyene bir şanş tanıyın içinizde.
Sosyal ağlarda paylaş

ben senin dediğin inandığın şeye bişey demedim noyan yav.
'halam büyücü' deme aga dedim. anlatma yani niye anlatıyosun dedim.

sal yeaea

(ama halam büyücü inanılmaz bir laftı herkese söylüyorum benim lugatıma girdi. okulda falan niye bilmemneyi bilmemne yapmadın diyolar çünkü halam büyücü falan diyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

ben sulandırmıyorum her konuda personel trollerime söyle.

Ciddiye aldığım bir konu. istanbulda olsam protestolara da katılırdım. sadece hükümetten ve hükümet gibi dini sömürü ile göz göre göre bunca insanın manipüle edilmesinden rahatsızlığımı dile getirdim.

@ finko : sen diyorsun her yerde. ben alakadar bir yerde dedim sadece. alakadar , alakasız her konuya taşımana gerek yok. istediğimi de derim. seni ciddiye almak isterim bilgilerin konusunda ama insanlara yaklaşımın ve heyecanlı dışavurumların konusunda kesinlikle değil. sen kafana göre takıl, ben de öyle yapıyorum ve kim ne derse desin pek ciddiye alabileceğim şeyler değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...