Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 esprisi bir kenara hakikaten V for Vendetta filmi geliyor aklima sabahtan beri. inceldigi yerden kopsa keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 samanyolu terörist lafını kullandı az önce hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: Suark said: bitane polis istifa etmiş diyorlar kalbi olan insan dayanamaz yapılan muameleye ama tabi şöyle bir durum vardı Bilebileceğimiz bir şey var ki, o da cellatların bize dost olamayacağıdır. Bunların hepsi fena, vicdansız insanlardır demek istemiyorum. Ne gezer, onların arasında da ne müşfik aile babaları, ne vefalı arkadaşlar, ne hassas yürekli tabiat aşıkları vardır. Ama karşınızda düşman olarak vazife aldıkları andan itibaren, onlar, iradelerinin dışında bir kuvvetin oyuncağıdırlar. Cemiyet içinde aldıkları mevki ve vazifenin onlara verdiği şahsiyet, tabiatın şekil verdiği asıl benliklerini o kadar gölgelemiş, seneler geçtikçe o kadar gerilere itmiş, boğmuştur ki, kendileri bile bu asil benliklerini aramaya kalksalar, herhalde içlerinde karanlık bir boşluk, bir kargaşalıktan başka birşey bulamayacaklardır. sabahattin aliden bana daha çok matrixte mörfıs neoyu gezdirirkenki konuşma gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/50093/23407684/1/titreyerek-kurtarilmayi-bekledi.aspx rahatsız olanlar olabilir görüntülerden. ona göre o riskle girin linke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 100 sayfa olursa konu kurtarıcaz memleketi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 [alakasız] goldbären said: bana daha çok matrixte mörfıs neoyu gezdirirkenki konuşma gibi geldi. look again. [/alakasız] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 elbette viktorun daha önce değindiği gibi (aynı zamanda malesef ki doğru ve üzücü) tepki veren grup olarak sayımız az olaiblir ama hiç tepki vermememizden iyidir sayımız az sesimiz gür, kazancı yokuşunda buluşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 repost olabilir. feyz alınsın ltfn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 http://videogaleri.gazetevatan.com/20956_9_Vatandasin-isyani.html ağlattı lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riza_calimbay Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 koduğumun medyası bi İbrahim Kutluay kadar olamadı https://twitter.com/Kutluayibo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Abi tomayı 20 kişi deviremez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 goldbären said: Finklorpeyniri said: Suark said: bitane polis istifa etmiş diyorlar kalbi olan insan dayanamaz yapılan muameleye ama tabi şöyle bir durum vardı Bilebileceğimiz bir şey var ki, o da cellatların bize dost olamayacağıdır. Bunların hepsi fena, vicdansız insanlardır demek istemiyorum. Ne gezer, onların arasında da ne müşfik aile babaları, ne vefalı arkadaşlar, ne hassas yürekli tabiat aşıkları vardır. Ama karşınızda düşman olarak vazife aldıkları andan itibaren, onlar, iradelerinin dışında bir kuvvetin oyuncağıdırlar. Cemiyet içinde aldıkları mevki ve vazifenin onlara verdiği şahsiyet, tabiatın şekil verdiği asıl benliklerini o kadar gölgelemiş, seneler geçtikçe o kadar gerilere itmiş, boğmuştur ki, kendileri bile bu asil benliklerini aramaya kalksalar, herhalde içlerinde karanlık bir boşluk, bir kargaşalıktan başka birşey bulamayacaklardır. sabahattin aliden bana daha çok matrixte mörfıs neoyu gezdirirkenki konuşma gibi geldi. şu anda yaşanan birşey varken bunlar komik olmuyor ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 DynamicK said: esprisi bir kenara hakikaten V for Vendetta filmi geliyor aklima sabahtan beri. inceldigi yerden kopsa keske. Abi aynı şeyi düşündüm rbende şu polisin yaptıklarını gördükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 mani said: http://webtv.hurriyet.com.tr/2/50093/23407684/1/titreyerek-kurtarilmayi-bekledi.aspx rahatsız olanlar olabilir görüntülerden. ona göre o riskle girin linke. Yalnız o bacak kısmının blurlanması nedir arkadaş ya bir şey gözükmüyor ki neyin amacı bu ?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 cacodemon said: repost olabilir. feyz alınsın ltfn. offf nasıl yeşil ve değerli bi arazi, dozeri kapıp giresim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Akhlaur said: Abi tomayı 20 kişi deviremez mi ? imkanı yok. durmuyor boş boş araç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Akhlaur said: Abi tomayı 20 kişi deviremez mi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Toma'nın lastiklerini yarıcaksın en kesin çözümü o.. kimyasal olaylar bulunur aslında o lastikleri eritmeye vs vs .. breaking bad'de koca cesedi ortadan kaldırıyodu herifler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Viktor said: cacodemon said: repost olabilir. feyz alınsın ltfn. offf nasıl yeşil ve değerli bi arazi, dozeri kapıp giresim geldi tam toplukonutluk yer böyle kat kat bina yapıp her kata yeşil alan yapmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Akhlaur said: Abi tomayı 20 kişi deviremez mi ? fenerbahçeliler istese yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Sparkcaster said: doğuş dünyanın ihalesini aldı kat kat zenginleşti 10 senede, ntvnin falan haber yapmasını mı bekliyosunuz konuyla ilgili ya aghdsgdsfdsg http://www.ntvmsnbc.com/id/25446372 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Somon said: 100 sayfa olursa konu kurtarıcaz memleketi hadi ya abi bu ne ya yazılan içerik bilgilendirici olduktan sonra ha üç ha beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 öfke kusmuşsunuz benim üstümden iyide olmuş en azından rayı değişmiş sohbetin. orada yapılan eğlemi destekliyorum orada ki karşı duruşu destekliyorum bu konuda bende sizinle aynı fikirdeyim farklı değil. ama bu benim dediğimi değiştirmiyor. sığırlık olarak adlettiğiniz durum benim dediğimi şuanda bile değiştirmiyor değiştirmeyecek. iki ağaç kesilirken gösterilen bu duruşu zamanında sergilememiş insanlara... duruş olarak destek veriyor olmam ağlanıp sızlanmalarına birşeyler söylemeyeceğim anlamını taşımaz. siz beğenin yada beğenmeyin, diğer konularda gösterdiğimiz kakalak tutumu bu konuda göstermiyorsak bir noktada öz eleştirinin yapılması lazım. bunuda ben yaptıysam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Finklorpeyniri said: şu anda yaşanan birşey varken bunlar komik olmuyor ayı. yok baabi olanları küçümsemiyorum, bende o göt olmadığı için giden herkesi de gönülden tebrik ediyorum. hani orada neo soruyodu, abi normal garibanları mı öldürcez sistemin esiri ama bunlar da kurban aslında diyince, kardeş acıma yetime döner koyar götüne, look again diyordu hani. onu şeyettim. bir de viktorun AHAHAH ÇOKKOMIKSINIZ HALA IHTILAL BEKLIYOSUNUZ yaklaşımı hoş değil. yani tamam birader sen de sevmiyosun ben de sevmiyorum var olan durumu, ama adam değişsin diye gidiyor gaz yiyor bişey yapıyor, hani bizim adımıza o adam onu da yapmasa daha da erken convert edileceğiz. küçümsemek niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Çarşı'nın gaz maskesi, sprey boya ve biber gazı stoğu toplayarak karşı saldıraya geçme olasılığı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar