tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 zipzip said: tinu said: şu olaylar bu hafta sonuda bu şiddetle devam ederse oraya avm yapamazlar, hayır bu avm kimin! kim yapıyor burayı, kimler kullanacak bu avmyi hangi şirketler. hangi inşaat firması yapacak bunları bilen duyan var mı? İstanbul LGBTT @istanbulLGBT 40m NTV SONDAKİKA: TAKSİM'DE GEZİ PARKI YERİNE YAPILACAK AVM'NİN ORTAKLARINDAN BİRİ BÜLENT ARINÇ'IN OĞLU ÇIKTI. al işte , şimdi nasıl küfür etsem ki, yani ne desem uyar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 polisin neden bu kadar dirençli olduğu ortaya çıktı.illa yapacaklar o avm yi belli bu arada sabah ölü haberi felan vardı ne oldu o? kesin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 iş çıkışı gidecez biz de, tavsiye var mı lan? takla atan adamı gördüm de oha şu tazylikli aletler ben görmeyeli baya gelişmiş hem accuracy hem de dmg artmış yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Asteroth said: Sixoms said: Asteroth said: OLM HAHAHAHAHAHAHA http://www.milliyet.tv/video-izle/-Orantili-guc--kurbani--rE9igq6FL7f8.html komik mi? Abi maalesef, evet. oha lan adamın kafasi kopacak sandim o nasil bir su puskurtme oyle ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 razzRaziel said: iş çıkışı gidecez biz de, tavsiye var mı lan? takla atan adamı gördüm de oha şu tazylikli aletler ben görmeyeli baya gelişmiş hem accuracy hem de dmg artmış yuh. http://www.kendinyapsitesi.com/proje.asp?id=1546 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 razzRaziel said: iş çıkışı gidecez biz de, tavsiye var mı lan? takla atan adamı gördüm de oha şu tazylikli aletler ben görmeyeli baya gelişmiş hem accuracy hem de dmg artmış yuh. saat 19:00 da gümüşsuyu taksim dolmuşlarının orada çarşı toplanıyor, taksime yürüyecekler , onlara katılabilirsiniz, onlar hazırlıklı gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 razzRaziel said: iş çıkışı gidecez biz de, tavsiye var mı lan? takla atan adamı gördüm de oha şu tazylikli aletler ben görmeyeli baya gelişmiş hem accuracy hem de dmg artmış yuh. Gaz maskesi tarzı bişe alın bence. O sulardan uzak durun bi de. Bayağı bayağı yaralayabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 razzRaziel said: iş çıkışı gidecez biz de, tavsiye var mı lan? takla atan adamı gördüm de oha şu tazylikli aletler ben görmeyeli baya gelişmiş hem accuracy hem de dmg artmış yuh. Pınar Günay @pinargunay 33m Siyah sprey boya edinin diyorlar. Polislerin kaskına sıkınca önlerini göremedikleri için kasklarını çıkarıyorlar!boğulsunlar kendi gazlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ntvde öyle bir haber yok önce twitter biri çıkardı, sonra başına ntv eklediler. TV de gören oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 akşam geçte olsa gidiyoruz du bakalım akşama kadar dayanmaz gibime geliyor =. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Asteroth said: Sixoms said: Asteroth said: OLM HAHAHAHAHAHAHA http://www.milliyet.tv/video-izle/-Orantili-guc--kurbani--rE9igq6FL7f8.html komik mi? Abi maalesef, evet. Bu adam öldü yalnız galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Spidee said: razzRaziel said: iş çıkışı gidecez biz de, tavsiye var mı lan? takla atan adamı gördüm de oha şu tazylikli aletler ben görmeyeli baya gelişmiş hem accuracy hem de dmg artmış yuh. Pınar Günay @pinargunay 33m Siyah sprey boya edinin diyorlar. Polislerin kaskına sıkınca önlerini göremedikleri için kasklarını çıkarıyorlar!boğulsunlar kendi gazlarına oha çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Spidee said: razzRaziel said: iş çıkışı gidecez biz de, tavsiye var mı lan? takla atan adamı gördüm de oha şu tazylikli aletler ben görmeyeli baya gelişmiş hem accuracy hem de dmg artmış yuh. Pınar Günay @pinargunay 33m Siyah sprey boya edinin diyorlar. Polislerin kaskına sıkınca önlerini göremedikleri için kasklarını çıkarıyorlar!boğulsunlar kendi gazlarına işte şu. dünden beri aklımda, kaskını çıkarsan alırlar içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Spidee said: razzRaziel said: iş çıkışı gidecez biz de, tavsiye var mı lan? takla atan adamı gördüm de oha şu tazylikli aletler ben görmeyeli baya gelişmiş hem accuracy hem de dmg artmış yuh. Pınar Günay @pinargunay 33m Siyah sprey boya edinin diyorlar. Polislerin kaskına sıkınca önlerini göremedikleri için kasklarını çıkarıyorlar!boğulsunlar kendi gazlarına kafklajdklajd süper düşünmüşler ama sorun onu suratlarına sıkacak kadar nasıl yaklaşcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 sprey sıkacak kadar yakına girdin. spreyi sıktın. oradan çıktın. sonra alt +f4 çek ve bi çay al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacrolash Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151692073898534" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Fistan said: paspatur said: Trumpa kadar gelen yoğun ambulans sesleri var. Valla Tahrir olduk yemin ediyorum. Emeği geçen herkezin bin belasını versin.hangi taraftasin tam belli olmamis şu post ile Mecidiyeköy, Trump Towers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 paspatur said: Fistan said: paspatur said: Trumpa kadar gelen yoğun ambulans sesleri var. Valla Tahrir olduk yemin ediyorum. Emeği geçen herkezin bin belasını versin.hangi taraftasin tam belli olmamis şu post ile Mecidiyeköy, Trump Towersabi onu sormadim ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Suark said: mesai bitimini bekliorm ben benim gibi bisürü insan var bu akşama dağıtamazlarsa gg Mesai bittiğinde evlere çekilir insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 ahahahah paspatur ya güldürdün yani bukadar sinir olmuşken olaylara ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 paspatur said: Fistan said: paspatur said: Trumpa kadar gelen yoğun ambulans sesleri var. Valla Tahrir olduk yemin ediyorum. Emeği geçen herkezin bin belasını versin.hangi taraftasin tam belli olmamis şu post ile Mecidiyeköy, Trump Towers Olağandışı epiklik var şu mesajlaşma içerisinde , kaynamasın arada epic thread kısmına uymasa da epic messages kısmına falan sığdırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 siyah sprey boya? lol sanki kirmizi ya da beyaz boya sikinca gorebilecekler SİYAH sdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 yok öyle bir şey akşam herkes orada görürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Haberleri okudum demin ve koca otelin loby sinde resmen gözüm karardı bildigin bagırarak kufur ettim. Arkadaşlar sizi bilmiyorum ama bu yaşanan olaylar beni çok etkiledi inanılmaz bir durum bu senin benim vergimle maaşları ödeniyor bu şerefsizlerin gelip bizi dövüyorlar o sıktıkları gaz vs. herşeyde benim senin paranla alınıyor. Şu o insanlara destek veremediğim için üzülüyorum ama en azından facebook, twitter vs. uzerinden grup vs kursak ve bu gorselleri yukleyerek elimizden geldiği kadar yaysak diyorum. Bu konuda yardımcı olmak isteyecek arkadaşlar bana özel mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2013 Hayatimin biber gazini soludum bune lan bune ! Yeter birdahakine canli yayin yapicam ustream den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar