Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Lazio çok eksik ama şu sahaya çıkan kadrosu bile üst sınıf, 3-1 önde olmak cidden harika başarı Gerçi rövanşta böyle olmaz. Sahadaki kadro sene başından beri o kadar az oynadı ki birbiriyle sakatlıklar, cezalar vs. yüzünden. Biglia'nın yanılmıyorsam ilk maçı olması gerek Lazio formasıyla asdfsd Ligde de herkes tokatlıyor, üzülüyorum :(
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/130818-baskan.widec.jpg
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 iyice yorulsun trabzon 2-3 de sakat verdiler mi şahane :D
loop Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Valla rüya gibi, kötü trabzon bari avrupada bir kaç maç kazansın da boşa geçmesin şu yıllar..
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 puan gelsin puan. avrupa liginden ne kadar gelecekse artık ama olsun gelsin yine de.
Catze Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 guernica said: bu henrique de fena değilmiş. sdfjgsdfjsdf
oldun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Catze said: guernica said: bu henrique de fena değilmiş. sdfjgsdfjsdf onu esas onur için demek lazım
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 3-3 oldu 2. gol de onur gereksiz çıktı.
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ahahahha spiker "bir söz vardır yenemiyorsanız yenilmeyin" diyerek sıvamaya başladı
df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 maçı izlemedim de aynı adam 1 dk'da iki gol atmış. raplay'ı mı gol saydılar ne yaptılar?
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yazık oldu. Bir ara Onur'u Muslera yerine istiyordum ben de ama şu an yabancı sınırı 3e düşse yine Muslera'yı yazarım kadroya.
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Abov onur overratedmış lan, koçum muslera.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Onur hep balondu ya, daha iyi refleksleri vardı ve 2-3 maç kurtardı ama hep o panter performansı akıllarda kaldı. Birde TS'nin Şenol hoca ile az pozisyon veren yapısı da ekmeğine yağ sürdü. Tolga hep daha üst düzey kaleciydi. Hep arka planda kalan, yok sayılan adam oldu. Şenol hocada Onur'a düştü nitekim pişerse Tolga'dan daha üst düzey olabilecek atletikliğe vs. sahip ama yok olmuyor. GS'ye gelse o kademeyi atlar. Muslera geldiğinde de çok üst sınıf bir kaleci değildi, Uruguay milli takımıyla yaptığı isim dışında bir şey yoktu ki o da biraz Onur'unkine benzer. Muslera'nın refleksleri dışında bir şeyi yoktu ama Taffarel adam etti, 3-4 seviye birden atlattı. Ben mesela 2 sene önce Muslera'yı gayet sıradan Güney Amerikalı kaleci olarak görürken şuan ciddi anlamda üst sınıf kaleci olarak görüyorum. Herkes farkında bunun, Onur'da benzer bir atlama yapabilir. Ama Trabzon'da olmaz.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Gerçi doğru diyorsun Taffarel çok büyük katkı sağladı gelişimine. Mesela Taffarel çok uçmazdı mükemmel yer tutardı. Şimdi keza Muslera da aynı şekilde çok iyi yer tutmaya başladı. Uçmasına gerek kalmıyor bazen.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 trabzon haketmiş ya puan kaybını baya baya ezmişler ama o 3-1deki 3 tane kaçan %100lük pozisyondan sonra gülüşmeleri, kanka yea triplerini kaldırmaz avrupa maçı. hırbolar ya, hele alanzinhoyu dövseler yeridir dsfsd
Öne çıkan mesajlar