Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trabzonspor 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

fenn

Öne çıkan mesajlar

Lazio çok eksik ama şu sahaya çıkan kadrosu bile üst sınıf, 3-1 önde olmak cidden harika başarı

Gerçi rövanşta böyle olmaz. Sahadaki kadro sene başından beri o kadar az oynadı ki birbiriyle sakatlıklar, cezalar vs. yüzünden. Biglia'nın yanılmıyorsam ilk maçı olması gerek Lazio formasıyla asdfsd

Ligde de herkes tokatlıyor, üzülüyorum :(
Sosyal ağlarda paylaş

Onur hep balondu ya, daha iyi refleksleri vardı ve 2-3 maç kurtardı ama hep o panter performansı akıllarda kaldı. Birde TS'nin Şenol hoca ile az pozisyon veren yapısı da ekmeğine yağ sürdü.

Tolga hep daha üst düzey kaleciydi. Hep arka planda kalan, yok sayılan adam oldu. Şenol hocada Onur'a düştü nitekim pişerse Tolga'dan daha üst düzey olabilecek atletikliğe vs. sahip ama yok olmuyor.

GS'ye gelse o kademeyi atlar. Muslera geldiğinde de çok üst sınıf bir kaleci değildi, Uruguay milli takımıyla yaptığı isim dışında bir şey yoktu ki o da biraz Onur'unkine benzer. Muslera'nın refleksleri dışında bir şeyi yoktu ama Taffarel adam etti, 3-4 seviye birden atlattı.

Ben mesela 2 sene önce Muslera'yı gayet sıradan Güney Amerikalı kaleci olarak görürken şuan ciddi anlamda üst sınıf kaleci olarak görüyorum. Herkes farkında bunun, Onur'da benzer bir atlama yapabilir.

Ama Trabzon'da olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...