Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Beyaz tenliyim. Çoğu zaman da yabancı sanıyolar beni. :)
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Bu ilginç tepkilerle karşılaşmak için ne yapıyorsunuz bilmiyorum. Alnımda herhalde "iyi aile çocuğu" yazıyor. Almanya'ya 5-6 kere giriş çıkış yaptım Türkiye ve diğer ülkelerden her seferinde adamlar epic sevecenlikle hallettiler işlerimi, xbox'ı incelemeye almaları gerekti Hamburg'da 50 kere özür dilediler prosedür gereği diye. Ulan hayatımda bir kez what is your purpose of visit dediler, orası da Bosna Hersek'ti gri pasaportla giriyorum adamların ülkesine ve normalde zaten vize istemiyorlar.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Abi yok böyle basiretsizlik. Adamların konsolosluğu grev nedeniyle acil durumlar dışında vize vermiyomuş ve vizesiz de giriş olmuyormuş. Kurcalamasam ortaya çıkmıycaktı mal gibi gidip havaalanından dönecektim ahaha. Erteledik, bakalım nolcek...
KidLazer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 vizesiz giriş israil için imkansız hele ki belalı bir ülkeden .. vize almak çok kolay evrakları ve 1 hafta sonra vizeni al ama o bir haftada senin secereni döküyorlar önceki mesajlarımda anlatmıştım sanırım.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Abi yok, grev falan varmış konsolosluk acil durum olmadığı sürece hizmet vermiyodu. Bu herifler de tam bilmeden emin konuşuyorlarmış benimle. İyi ki didiklemişim işte...
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mr_Hand said: Ya ben bu cts. Tel Aviv'e gidiyorum. Yalnız İsrail'deki bi şirketin davetiyle gidiyorum. Vize falan almana gerek yok diye diretti İsrail'li eleman, uçak biletini de aldırdı bana. Ancak uçak biletini aldıktan sonra secuity pass dediği mektubu havaalanındaki görevlilere verebiliyormuş, vizeyle falan uğraşmadan girecekmişim. Sorun çıkarırlarsa telefonda konuşurum falan diyo. Böyle bişey yapan var mı? Burada da kafamı karıştırdılar iyice, yok vize alman lazım, yok pasaporta bastırmadan geçebiliyosun... Ben de gerekirse iki pasaporta sahip olup birini emniyete rehin bırakarak İsrail ve düşman saydığı ülkelere ayrı ayrı giriliyo diye biliyorum. Bi arkadaş Fransa'dan aldığı Schengen ile önce İspanyaya girmeye kalktığında mültecilerle 24 saat bekletilip geri sepetlenmişti. Böyle salak bişey gelir mi başıma acaba diyorum şimdi. Bindik bi alamete yani. arkadaşım.seni feci yanıltmışlar.İsrail'e defalarca girip çıkan adam bile elinde vize olduğu halde 3 saat sorgulanıyor.Sen vizesiz nereye gidiyorsun? Olmaz öyle şey,derhal biletini iptal ettir.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 aman gözüm,iyi bari...gerçi sanırım kontuarda vizen olmadığını görünce biletini kesmezlerdi.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Adamlar inat etmese zaten vize falan olmadan gidemiyorum diye biliyodum. "Yok yok vizeye ihtiyaç. Olmazsa bi telefon, hallederiz. Hep böyle alıyoruz ziyaretçileri zaten" kafasında ısrarla anlatıp durdular. :D 3 gündür bunu tartışıyodum, "emin misiniz?" diye. Sonunda seyahate 2 gün kala "emin miyiz lan?" diyerek araştırmaya karar verdiler. ahaha
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 :) orta doğu is orta doğu. israilli,iranlı,türk,mısırlı inan hiç fark etmiyor :)
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 israile otobüsle gitme imkanı yok heralde doğru mu? vize alıp sınır kapısından kendin geçerek kara yoluyla gitmek mümkün olur mu?
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 gotunu keserler filistin falan var hele israil dersen ortadoguda kelleyi eline alirsin asgagsh
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mal said: israile otobüsle gitme imkanı yok heralde doğru mu? vize alıp sınır kapısından kendin geçerek kara yoluyla gitmek mümkün olur mu? hangi sinir kapisindan ?
µh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 edirneden cikarsan direk gidersin sorun olmaz
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mal said: israile otobüsle gitme imkanı yok heralde doğru mu? vize alıp sınır kapısından kendin geçerek kara yoluyla gitmek mümkün olur mu? abi
Grego Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 hemen üstüne niye kapaklanıyorsunuz ki, cevher bulmuşsunuz işleyin biraz. mal, harita şöyle, nasıl geçeceksin buradan
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 gerci inanirsan bagdat-riyad-amman-tel aviv yapabilirsin, hayatta kalirsin en azindan da bence en guzeli osoya katilip cerablusa girmek, sonra yuruyerek gecersin golana kadar
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Grego said: hemen üstüne niye kapaklanıyorsunuz ki, cevher bulmuşsunuz işleyin biraz. mal, harita şöyle, nasıl geçeceksin buradan Bağlantı yavaş şimdi haritayı açamıyorum. Arada başka bi ülke daha var galiba anladım. Kıbrıstan adanadan felan gemiyle gidilmezmi. Yani uçak biletine para vermeden gitmenin yolu yok mu?
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 mersin den ro-ro yla mal yollanıyor diye biliyorum. seni alırlar mı bilmem
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 kıbrıstan yüzmeyi deneyebilirsin ama çok mal bir deneyim olur gibime geliyor
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Tanıdık felan olsa ticaret gemileriyle gidilir demekki. Gemi tayfası gibi binersin vizen var sonuçta bişey diyemezler diycem ama bu sefer gemi adamı kağıdı isteyebilirler
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 ooo nick soru uyumuna başka bir boyut geldi ne kadarlık mal lazım abi sana asdas
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2016 U...u için israile mi gidilir. En ucuz ne kadara bulunur uçak bileti gidiş dönüş. 3 Ay önceden felan alabilirim.
Öne çıkan mesajlar