Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 gün geçmiyor ki bir garipliğimiz daha yaşanmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 enjektöre kolonya doldurup kızın içine boşaltın, işe yaramazsa paranızı geri veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 samaella said: enjektöre kolonya doldurup kızın içine boşaltın, işe yaramazsa paranızı geri veriyorum bi bu eksikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 samaella said: enjektöre kolonya doldurup kızın içine boşaltın, işe yaramazsa paranızı geri veriyorum brutality lan şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 samaella sunu her yere yazma abi rica ediyorum.Bursa thread coşacak sonra millet gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ahaha valla şaşırmam he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi ülke rezalet ya leşling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 samaella said: enjektöre kolonya doldurup kızın içine boşaltın, işe yaramazsa paranızı geri veriyorum kolonya içip kızın içine biz boşalsak win/win gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 okuyup da denemeye çalışan olur, kaldırın şu öneriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 nette her okudugunu deneyenler için keske zamanında ertesi gün hapı kullanılsaymiş diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 samaella said: enjektöre kolonya doldurup kızın içine boşaltın, işe yaramazsa paranızı geri veriyorum yanlış bu doğrusu direkt rakı basmak. rakı basıcan ilişkiden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bizim yönetim maşallah çok foucault'cu. Bayılıyor biopolitics kasıp insan bedeni üzerine tahakküm kurmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 insanlar artık hukumete inat cinsel organını kesip başbakana yollıcak "al testislerini de git" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Kondomlarda yasaklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 abi hepsi i bağlandı bi tek bu ilaç mı bi tek ertesi gün hapı bu mu var piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Şimdi haberin detayını bilmiyoruz. Birisi suratımıza vuracak en sevmediğim şey. Doğum sonrasını salakça kullanan bi Kezban falan mı öldü kaldı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 la olm bi zevkimiz var onun da içine etmeyin la... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Banane lan sevişenler düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 fenn said: Şimdi haberin detayını bilmiyoruz. Birisi suratımıza vuracak en sevmediğim şey. Doğum sonrasını salakça kullanan bi Kezban falan mı öldü kaldı nedir? banada öle geliyo yane etkin maddesi ile alakalı bi sorun mu politik mi belli deil her firmanın belli ilaçları vardır aynı marjda bu hepsini mi yasakladı novella yı mı yasakladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 reçeteye bağlıyolar medyaya yasak diye haber yapın diyolar misinfo + ulaşması zor = gelsin 3 çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 şu var o ayrı bi durum ha reçeteye bağlamışın ha yasaklamışın acil durum için kullanılan genelde toplumun çok zorlandığı bi konu ile alakalı baskı kurulmuş bi konunun ilacı yane prezervatif almaya eczaneye gidemeyen bi milletin gidip bide reçete yazdırıp bunu alması imkansız olcak o ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Sağlık Uygulama Tebliği'inde yazar bunlar, bilan biri baksin, anlamadim ben bir sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Zina yapmayın lan yasaklıyorum herşeyi denilemez gibi ama öyle bir kulp bulunur ki hiç bir şey de diyemiyorsun. Muhtemelen bu hapı salak salak kullanıp zarar gören birisini referans gösterip reçeteye bağlamışlardır. Görünüşte güzel bir şey ve bilinçsiz kullanan olmayacak gibi görünse de samimi gelmesi tartışılır. Yukarda da denmiş prezervatife uzay mekiği gibi bakan kişilerin alayları,lafları yüzünden prezervatif almaya gidemeyen bir kişi nasıl ertesi gün hapı yazdırmaya gitsin. Ayrıca doktora neden gidildiği, ne zaman gidildiği gibi kayıtlara da ulaşılabilinirse tam cümbüş olur ortalık. Kızımız bu zamana kadar sadece soğuk algınlığından doktora gitmiştir :)..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Yakında millete karne dağıtırlar camiiye gidince işletilen türden. 3 gün ardarda camiye gitmessen kırbaç cezası filan verirler. AMA ŞERİAT GELMİYOR, ÇOK BÜYÜTÜYORSUNUZ... ASDASDASDA ŞERİAT GELİCEKMİŞ ASDASDASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar