Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team Harris, New Progaming Club


sanver

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Hepinizin bildiği üzere starcraftturkiye.com tarafında bir klan ligi düzenleniyor. Biz Team Harris olarak bu sezon turnuvaya katılmadık çünkü az biraz daha zaman harcayıp çok daha profesyonel bir takımla geri dönmeyi planladık.

Türkiye’de maalesef eSports iyi bir konumda değil her ne kadar LoL popüler olmuş olsa da. Starcraft’ı bilen insan sayısı bile çok az. Bunu geliştirmek adına herkesin tanıdığı Emir “OldBoyHarris” Coşkun ve Serhat “OwnageFactor” Demir paçayı sıvadı ve bir progaming takımı kurmaya karar verdiler.

İşte detaylar…

Bu takıma katılmak isteyen oyuncuların gelişime açık ve ciddi olarak iyi olmayı istemesi önceliklidir. Bu şartları karşıladığına inanan herkes başvurabilir. Nitekim yaş sınırlaması olmayacaktır.

Progaming dediğimize göre oyunculara giriş için ekipman sağlanacaktır. Ayrıca giriş olarak her oyuncuya 500 TL maaş bağlanacaktır. Başarıya göre bu maaş artacaktır.

Team Harris sadece maddi olarak oyuncuları desteklemeyecektir. Oyuncular; çeşitli günlük ve haftalık turnuvalarda grandmaster oyunculara kan kusturduğunu bizzat gözlemlediğimiz, Harris'in de veliahtı ilan ettiği Serhat "OwnageFactor" Demir'le 300 APM oynayabilmenin sırlarını çözecek ve onunla antreman yapabilecektir.

Team Harris, oyunculardan sadece çaba sarf etmesini beklemektedir. Her türlü sorunuz, öneriniz için bu başlığa mesaj yazabilirsiniz. Team Harris’in kadrosunda şuan Onat “SuGoSu” Gegeoğlu, Huzeyfe “Huzeyfe” Tolu ve Şanver “sanver” Ünsal bulunmaktadır.

Dikkatiniz için teşekkürler,

Team Harris Yönetim Kurulu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...