sanver Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Selamlar, Hepinizin bildiği üzere starcraftturkiye.com tarafında bir klan ligi düzenleniyor. Biz Team Harris olarak bu sezon turnuvaya katılmadık çünkü az biraz daha zaman harcayıp çok daha profesyonel bir takımla geri dönmeyi planladık. Türkiye’de maalesef eSports iyi bir konumda değil her ne kadar LoL popüler olmuş olsa da. Starcraft’ı bilen insan sayısı bile çok az. Bunu geliştirmek adına herkesin tanıdığı Emir “OldBoyHarris” Coşkun ve Serhat “OwnageFactor” Demir paçayı sıvadı ve bir progaming takımı kurmaya karar verdiler. İşte detaylar… Bu takıma katılmak isteyen oyuncuların gelişime açık ve ciddi olarak iyi olmayı istemesi önceliklidir. Bu şartları karşıladığına inanan herkes başvurabilir. Nitekim yaş sınırlaması olmayacaktır. Progaming dediğimize göre oyunculara giriş için ekipman sağlanacaktır. Ayrıca giriş olarak her oyuncuya 500 TL maaş bağlanacaktır. Başarıya göre bu maaş artacaktır. Team Harris sadece maddi olarak oyuncuları desteklemeyecektir. Oyuncular; çeşitli günlük ve haftalık turnuvalarda grandmaster oyunculara kan kusturduğunu bizzat gözlemlediğimiz, Harris'in de veliahtı ilan ettiği Serhat "OwnageFactor" Demir'le 300 APM oynayabilmenin sırlarını çözecek ve onunla antreman yapabilecektir. Team Harris, oyunculardan sadece çaba sarf etmesini beklemektedir. Her türlü sorunuz, öneriniz için bu başlığa mesaj yazabilirsiniz. Team Harris’in kadrosunda şuan Onat “SuGoSu” Gegeoğlu, Huzeyfe “Huzeyfe” Tolu ve Şanver “sanver” Ünsal bulunmaktadır. Dikkatiniz için teşekkürler, Team Harris Yönetim Kurulu
NotMemphis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 selam sanver yazını uzun gördüm okumadım alayınızın ag
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 moriarty said: Team Harris Yönetim Kurulu Hahaha ljasfhkjasf
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Bi kral seçmişsiniz, yetmememiş bir de veliaht bulmuşunuz. Haydi kolay gele.
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Bu ne lan ? Sanver işin gücün yok mu senin birader.
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Okuduktan sonra konunun ciddiyetini anladim , biraz da bana gelen ozel mesajlardan. Memphis takima girmek istedigini iletmiş bana , 1-2 kişi daha var. Gelen basvuruları degerlendirip en kısa sürede size geri dönüş olacaktır , rahat olun.
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 hangi şehirdesiniz? benide alın :P ama hiç sc oynamadım :/
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Ellere saglık yol açık olsun.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 ilk sc dahil hiç sc oynamadım, alırsanız oynarım ama.
Oymanq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 LM said: clana alım varsa benide ekleyin. sen . ben ? sen. ben? sen. e ben ? sen gelme ulan ayı!
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Swarm cok istedi takima girmeyi , ama yonetim kurulu olarak kendisini takima uygun gormedik. Diger degerlendirmeler devam etmektedir.
LM Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 yatıcak yeriniz yok lan, agzınız kokuyo açlıktan. kim ne yapsın sizin kıleni
Memphis13 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ben kısaca senin olmadıgın 2 koca yılı özetlicek olrsam değişen bişi yok hala beni yenen yok sleeep kapasitesinin farkına varıp lol oynuo oyman hala dünya kötüsü
harristhegosu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Memhpis senide takima uygun gormedik birader , Yönetim kurulu kararı bu yönde.
OwnageFactor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 memphis senin için görüşürken epeyi araştırma yaptık. Squee'ye warcraftta nasıl oldugunu sorduk mesela, gelen cevap korkunçtu. biz de warcraftı beceremeyen adam sc yi nası becerecek mantığından yola çıkarak malesef sana olumsuz cevap vermek durumundayız
Öne çıkan mesajlar