Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ben yokken yapmislar, 148 ile istanbul ortalamasini yukseltirdim (3 puan farkla dahi segmentine girememek :(((((() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 e başta kıvırıp sonra yine aynı şeyi söylüyorsun onu diyorum, üniversite öğrencisinin iqsunun çiftçiden yüksek olduğuna eminsin bu durumda, ekstra bir şey söylemedim bende :) zamanında iq testi görmüşlüğüm var hani girmesemde allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Şöyle bir durum da yok değil, üniversite öğrencileri belli bir sınavdan geçtikleri için iq larının random bir insan karmasından yüksek olması da normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Lectre said: e başta kıvırıp sonra yine aynı şeyi söylüyorsun onu diyorum, üniversite öğrencisinin iqsunun çiftçiden yüksek olduğuna eminsin bu durumda, ekstra bir şey söylemedim bende :) zamanında iq testi görmüşlüğüm var hani girmesemde allahtan. şaka mısın ya. iq testine görmekten ileri git, ondan sonra konuş. boş boş laf salatası yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 e o zaman öğrenilmiş teknik oluyor gayet oda iq testinin mantığına ters oluyor. bak benimde kafamı karıştırdın şimdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bingildak said: Lectre said: e başta kıvırıp sonra yine aynı şeyi söylüyorsun onu diyorum, üniversite öğrencisinin iqsunun çiftçiden yüksek olduğuna eminsin bu durumda, ekstra bir şey söylemedim bende :) zamanında iq testi görmüşlüğüm var hani girmesemde allahtan. şaka mısın ya. iq testine görmekten ileri git, ondan sonra konuş. boş boş laf salatası yapmayın. tamam. ahahauhusadasd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 eskisehirin dahil edilmesi hile resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hayır bilmiyorsan neden saçma sapan agroluyorsun ki sene olmuş 2013, google'a yazacan iq test diye bu kadar da mı acizsiniz arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi hayatımda haksızken senin kadar * davranan bir insan evladı dahi görmedim. hayır gelmişsin ıspartanın neden yüksek iqsu çiftçi onlar diyorsun, sonrada kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. eyvallah, sen mutlu ol küçük dünyanda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 IQ düzeyi dediğiniz şeyi beyine girip öğrenmiyorlar test soru vs tarzı değerlendirmeler sonucu çıkıyor yani bir teste göre İQ 95 olarak belirtilen biri başka bir İQ testine göre 70 çıkabilir. yani İQ sevineyinizi ziksinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Sakin olun abi noldu bi anda a.q.Ispartalı mısın lectre ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 neden yüksek falan demedim. o senin algının zayıflığından kaynaklanıyor. 2 post önce yazdım "iqsu en yüksek illerden birinin 90% nın çiftci olması baya işlevsiz kılıyor" diye. hayatında iq testine girmemişsin millete rörörö yapıp ondan sonra küçük dünyalardan falan bahsediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 değilim abi tahammülüm yok cahil cahil konuşan insanlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bingildak said: neden yüksek falan demedim. o senin algının zayıflığından kaynaklanıyor. 2 post önce yazdım "iqsu en yüksek illerden birinin 90% nın çiftci olması baya işlevsiz kılıyor" diye. hayatında iq testine girmemişsin millete rörörö yapıp ondan sonra küçük dünyalardan falan bahsediyorsun. he abi he. tamam. hadi görüşürüz :) iqn kaç bu arada 127 falan değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Thread basli basina IQ testine dondu, keep going Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Bu devirde artık IQ testi mi kaldı yahu :) Çoklu zekâ kuramı diye bişe var artık, öyle bir test yaptım dahisin falan geçmişte kaldı. Zekâ ama neye göre kime göre hangi zekâ? Şey geldi aklıma; -Beynimizin %10'unu kullanıyomuşuz. -Gerisi de su değil mi zaten? -Fanta diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 hayatında kalem tutmamış bir insan ile üniversite öğrencisinin iq testinde aynı seviyede olduğunu düşünen sen "cahil cahil konuşulmasından" bahsedince inanılmaz ironik oluyor biliyorsun di mi? nerede türüyosunuz anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 tamam haksızım ben bingildak. cidden bak. uzatmayalım eyvallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ahahah karikatür mü bu ? Değilse güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 benim IQ 152 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Başlıktan dolayı herkes zeki cevaplar vermeye çalışıyor heralde fakat fail oluyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Lectre said: tamam haksızım ben bingildak. cidden bak. uzatmayalım eyvallah :) uzayacak bir yeri kalmadı zaten, yolun açık olsun. 2 kitap oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 http://i.imgur.com/fVKUz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi bak hala atar yapıp durma küfredicem o olacak. gerizekalılarla muhattap olmak istemiyorum diyorum anlamıyor musun? son dk kıvırdığını o 2 mesaj öncesinde ben dahil herkes biliyor salak mı sanıyorsun insanları? şu kadar basit insanlar olmayın haklı çıkmak için ya, ben haksızsam haksızım diyorum. tartışmayayım diye eyvallah dedim hala gelmişsin salak salak cevaplar atıyorsun, bi siktir git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar