Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

IQ düzeyi en yüksek 10 il

xaty

Öne çıkan mesajlar

Lectre said:

e başta kıvırıp sonra yine aynı şeyi söylüyorsun onu diyorum, üniversite öğrencisinin iqsunun çiftçiden yüksek olduğuna eminsin bu durumda, ekstra bir şey söylemedim bende :)

zamanında iq testi görmüşlüğüm var hani girmesemde allahtan.

şaka mısın ya. iq testine görmekten ileri git, ondan sonra konuş. boş boş laf salatası yapmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Lectre said:

e başta kıvırıp sonra yine aynı şeyi söylüyorsun onu diyorum, üniversite öğrencisinin iqsunun çiftçiden yüksek olduğuna eminsin bu durumda, ekstra bir şey söylemedim bende :)

zamanında iq testi görmüşlüğüm var hani girmesemde allahtan.

şaka mısın ya. iq testine görmekten ileri git, ondan sonra konuş. boş boş laf salatası yapmayın.

tamam. ahahauhusadasd.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

neden yüksek falan demedim. o senin algının zayıflığından kaynaklanıyor. 2 post önce yazdım "iqsu en yüksek illerden birinin 90% nın çiftci olması baya işlevsiz kılıyor" diye.

hayatında iq testine girmemişsin millete rörörö yapıp ondan sonra küçük dünyalardan falan bahsediyorsun.

he abi he.

tamam.

hadi görüşürüz :)

iqn kaç bu arada 127 falan değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

abi bak hala atar yapıp durma küfredicem o olacak.

gerizekalılarla muhattap olmak istemiyorum diyorum anlamıyor musun? son dk kıvırdığını o 2 mesaj öncesinde ben dahil herkes biliyor salak mı sanıyorsun insanları? şu kadar basit insanlar olmayın haklı çıkmak için ya, ben haksızsam haksızım diyorum.

tartışmayayım diye eyvallah dedim hala gelmişsin salak salak cevaplar atıyorsun, bi siktir git.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...