Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: Kanuni said: Beslenmede programda iyi.. cuku haric birde 500gr et tek ogun ve o ogunde aksam ... Bol abi sunu. Akşam spordan gelince son programımı yazarım bi göz atarsınız. Ama efektif bir abs programına özellikle ihtiyacım var. http://forum.paticik.com/read.php?32,6857780 daha sağlam abs programı bulursan banada söyle. binbir kaynağa baktım hazırlarken. şuan bu programda değişti fakat değişmiş halini yapmak için önce onları yapabiliyor olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Noyzura said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4212467.asp 40 yıllık şekere captagon demişler :p hem amerikanın oyunları bunlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Ayfon said: cantug said: sperm ye diyecek yiyecen mi ? Su muhabbet artik bitse. Artik mide bulanmasini filan da gecti boku cikti. bencede bitmeli .... 8-):( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Wolas said: Noyzura said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4212467.asp 40 yıllık şekere captagon demişler :p hem amerikanın oyunları bunlar asdf yok moruk etken maddeleri farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Wolas said: Noyzura said: Kanuni said: Beslenmede programda iyi.. cuku haric birde 500gr et tek ogun ve o ogunde aksam ... Bol abi sunu. Akşam spordan gelince son programımı yazarım bi göz atarsınız. Ama efektif bir abs programına özellikle ihtiyacım var. http://forum.paticik.com/read.php?32,6857780 daha sağlam abs programı bulursan banada söyle. binbir kaynağa baktım hazırlarken. şuan bu programda değişti fakat değişmiş halini yapmak için önce onları yapabiliyor olmak gerek. tamam göz atayım bi hemen. saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 3. GÜN sabah(geç kaltım öğlen diyelim) ton balıklı ve biberli omlet yaptım . yanına 7-8 zeytin ve bol peynir. üstüne kahve + 50 gr çikulata (tatlı müptelasıyım sıfırlamak isterdim ama tamamen bırakırsam tatlı frenzysine giriyorum. ) Spor salonuna geçtim 5 gibi 10dk rowing makinası geçtim Military press 4 x 10 neck presss 4 x 10 front raises 3 x 12 lateral raises 4 x 10 Upright rowing 3 x10 push down 4 x 10 lying triceps 4x10 Reverse pushdown 4x10 bunların üstüne bir saat wing tsun antremanı yaptım. eve döndüm 2 tabak peynirli makarnalı salata yedim (evden çıkarken buzluktan tavuk indirmeyi unutmuşum ) karın çalışmadım bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Calisman iyide diet cok garip. Bugunde protein yok :) Denge lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 noyzura regl dönemindeki bir kızı gibi tatlı yiyip duruyorsun mübarek. o analizi nereden yaptırdın ben de istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 sigara içmiyorum , alkol içmiyorum. napayım tatlılar çok güzel.. geçen gün yolda yürüyordum kenkkartımı da kaybetmiştim kendimi kandırmak adına para bozdurayım otobüse vermek için bir baklavacıya girdim. baktım baklavalara böyle "hepsinden birer adet istiyorum" dedim ve masaya oturdum. tezgahın arkasından adam geldi güldü "yaw 15 çeşit baklavamız var hepsini yiyemezsiniz heralde siz seçin isterseniz " dedi. Güldüm böyle kalktım masadan tekrar baktım baklavalara " hepsinden birer adet ama yeşil renk fıstıklı olanlardan ikişer adet olsun merak etmeyin hepsini yerim ben" dedim . adamlar dumur oldu ama iki tabak baklavayı getirdiler önüme. bayıla bayıla yedim ;D haa analizide gittiğim spor salonunda yaptırdım. hem güzel salon hemde çok fazla güzel genç kadın var tavsiye ederim 3. günüm olucak bugün her gün yeni tipler görüyorum merak ediyorum bugün neler görücem diye ;D http://www.sportzclub232.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Vay anasını be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 öle tatlı yiyerek asla 8 pack yapamazsın hiç yorma kendini. 100gram şeker 400 kalori, 400 kalori yakmak için 40 dk koşman gerekiyor 12km de. ki bünyedne bünyeye o bile yeterli gelmeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yağı keseceğine şekeri keseydin daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Azalttım tamam kızmayım =) Şekeri bırakıcam. Herşeyi bıraktım bi o kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 benim gittiğim saatlerde yaşlı teyzeler oluyor hep telefondan stoya ya bakıyorum set aralarında =(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Şimdi geldim salona burası akıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 4. GÜN kızacaksınız ama sabah krep yerine waffle yaptım iki tane. ama içine sadece 10'ar gr çikulata koydum. Öğlen ise bulgur + mantarlı tavuk girdim bünyeye Sonra salona aktımm Row machine'de 2km aktım row 4 x 10 leg curl 4 x 10 deadlift 3 x 8 leg ext 3 x 10 full squat 4 x 10 Calf Raise 4 x 12 sonra killer abs çalışmasına girdim 40dk boyunca karın hareketleri. hayatımda spor yapmamışım dedim ve karın kaslarımı sanki ilk defa kullanıyordum : sonra muay tai antremanına girecektim ama eğitmenin gözüne birşey olmuş yalan oldu. eve geldim ton balığı, soğan , biber, kaşar + 3 yumurta hepsini tereyağında birazcık çevirip yedim. üstüne tatlı olarak 5 tane kayısı yedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 günde 3 öğün yiyip karın kası mı yapılır lan. günde 1 öğün yiyeceksin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 naptın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ya ali şeyi sorucaktım. sen yarışmada bu row machine ile ilgili trip nedir? belirli bir sürede maksimum mesafe mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 bizde 2dk da max çekebildiğin uzaklık ama yurt dışında bi kaç yarışmada 1000m yi en kısa sürede çekme şeklinde olan da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 2dk da max kaç metre aktın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 700m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 5. GÜN Sabah salata yaptım ve yedim. Öğlen kısır. Akşam fırında balık pişirdim. Normalde tereyağında kızartırdım. Tatlı olarak biraz kiraz yedim 5 tane falan akşam üstü. Dünkü antremandan çok et kesilmesi yaşadığımdan bugün spor salonuna gitmek yerine akşam 8-9 arası free style yüzdüm. Hatta saniyede 8 yumruk sayımı 10'a çıkarmak için su altında zincir yumruk çalıştım. Bu gece havada aşk bulutları var. Rüzgar da sert esiyor. Fırtına kopmak üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 10 yumruk 8 pack cukulata 3 kg kemik... Nesin sen kimsin sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar