KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 garbıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 haber metnini koymayı unutmuşsun çetin abi. painti kendin mi yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 yis. bindin sinri hibir mitnini kiymiyiciğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Sparkcaster said: garbıç taşısana gözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 işte bu başlık olayların artık gerçekten kontrolden çıktığını göstermesi bakımından önemli görülmeli. neyin peşindesin be adam? yakınları dayak yeyince şikayet etmesi normal değil mi birisinin? daha önce bira içenleri polis dövsün diye beyanatı var bu adamın; ama biz mi kaçırmışız haberlerde? ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 hiç savunulacak yer bırakmıyorsun be abi, yani şu forumda seni savunan üç beş kişiden biriyim, gerçekten ısrarla saçma başlıklar açıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 olm ne alakası var? son derecede mantıklı haber. bu angut stv sunucusu(hazıra alışan yığın var burada,her boku gugıllıyorlar,gugıllayıp baksınlar)başka insanlara olmadık hakaretler,suçlamalar yaptı bugüne kadar.polisi olmadık konularda destekledi...ne oldu? kendi akrabaları polisten dayak yiyince isyan ediyor! düşünmeyi bilmek lazım. bu forumun amacı sadece oyun oynayan çocukların birbirleri ile sidik yarıştırması ise zaten diyecek bir şeyim yok ama eğer forum birbirimiz ile paylaşımlar yapabileceğimiz bir ortamsa-ki öyle olduğunu düşünüyorum-ben de buna uygun davranıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 cemaatin sahibi olamadığı bazı polisler yapmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Ergenekon dövdürtmüştür yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 @firstblood (tu) nasıl leş bir adam olduğunu işte firstblood'ın paylaştığı videoda görebilirsiniz. maden kazasında ölenler ile balyoz-ergenekon tutukluları arasında bağ kurmak,kurabilmek?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 çetoyu da kendinize benzettiniz sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Firstblood Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Edit:Googleladıkça çıkıyor, ilginç adammış vesselam... said: Haber spikeri Asım Yıldırım, halka 'bidon kafalı' diyenleri protesto etmek amacıyla oy kullanmaya 'bidonla' gitti. Yıldırım, halkı cahil görenlere tepki amacıyla böyle bir yola başvurduğunu söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 kırık lan bu herif Ayrıca Çetin Reyiz "oyun oynayan çocuklar, sidik yarıştırma" falan ayıp oluyoo bak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 heheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 abi sen eskiden başlıkları düzgün açardın? said: Samanyolu TV sunucularından Asım Yıldırım, 2 yakın akrabasının polisler tarafından öldüresiye dövüldüğünü ve alkollü oldukları havasını oluşturmak için başlarından aşağı içki döküldüğünü iddia etti. ‘ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER’ Konuyu Twitter hesabından paylaşan Yıldırım 'ın iddiaları şöyle: “Bugün Yeşilköy sahilde, sırf kendilerine baktı diye, 4 yunus polisinin, ana avrat küfrederek 2 genci öldüresiye dövdüğünü ve sonra da gençlerin ellerini kelepçeleyip karakolda kamerasız bir odada dayak atmaya ve küfürlerine devam ettiklerini, gençlerin alkol aldıkları havasını oluşturmak için başlarından aşağı alkollü içki döktüklerini biliyor muydunuz?” ‘YAKINDAN İLGİLENECEĞİM’ Yıldırım ayrıca, “Ve bu dayak yiyenlerin benim yakın akrabam olduklarını, bu konuyla çok daha yakından ilgileneceğimi söylesem” ifadelerini kullandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 STV'de polis hikayeleri diye bi program vardı. polis sizin dostunuz kardeşinizdir, polisler çok güzel, behzat ç. yok kötü tadında. Çetin Taş'ın ne demek istediğini anlıyorum yani gerçekten. tabi oh olsun değil anca başına gelince sesiniz çıkar tadında bir tepkisi var gibi. Yıllarca haber bültenlerinde polisler ahlaksız, terörist, anarşik gençlere sevgi bombaları attı, mutluluk çubuklarıyla vurdu temalı haberler yapınca karşıdan gelen tırın ışığı gözü alıyor tabi ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 KuddusiMavra said: olm ne alakası var? son derecede mantıklı haber. bu angut stv sunucusu(hazıra alışan yığın var burada,her boku gugıllıyorlar,gugıllayıp baksınlar)başka insanlara olmadık hakaretler,suçlamalar yaptı bugüne kadar.polisi olmadık konularda destekledi...ne oldu? kendi akrabaları polisten dayak yiyince isyan ediyor! düşünmeyi bilmek lazım. bu forumun amacı sadece oyun oynayan çocukların birbirleri ile sidik yarıştırması ise zaten diyecek bir şeyim yok ama eğer forum birbirimiz ile paylaşımlar yapabileceğimiz bir ortamsa-ki öyle olduğunu düşünüyorum-ben de buna uygun davranıyorum. Hayır, buna uygun davranmıyorsun. Bir tane resim koyup abidik gubidik başlık açmak, sonra da "gidin googlelayın" demek paylaşım yapmak değildir. İlla bu konuda konuşulmasını istiyorsan yanlı yazacak da olsan düzgün şekilde başlığı açar, içine haberi koyar altına link falan verirsin, ya da kendi yorumunla "stv sunucusu şu şudur, bugüne kadar böyle böyle lafları hareketleri vardı, ama şöyle olmuş şimdi bakın nasıl tam zıtta dönmüş" tarzı açıklamaları yazarsın, hatta varsa elinde bugüne kadar desteklediğine dair ne bileyim videosunu yazısını falan koyarsın. Hadi bunları yapmadın, en en en azından "bakın o kadar devleti polisi savunuyorlardı bunlar, şimdi kendi başlarına gelince nasıl yan çizip delleniyorlar" falan diye yorum falan yazarsın, insanlar da ona göre yorumunu düşüncesini dile getirir. İlla paylaşım istiyorsan budur paylaşım. Yoksa bi tane yarım yamalak cümle bi tane paint ürünüyle başlık açıp sonra da insanların uzun uzun tartışmasını beklemek saflık, açılan başlık da yer kirliliğidir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ahmedinejad said: abi sen eskiden başlıkları düzgün açardın? said: Samanyolu TV sunucularından Asım Yıldırım, 2 yakın akrabasının polisler tarafından öldüresiye dövüldüğünü ve alkollü oldukları havasını oluşturmak için başlarından aşağı içki döküldüğünü iddia etti. ‘ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER’ Konuyu Twitter hesabından paylaşan Yıldırım 'ın iddiaları şöyle: “Bugün Yeşilköy sahilde, sırf kendilerine baktı diye, 4 yunus polisinin, ana avrat küfrederek 2 genci öldüresiye dövdüğünü ve sonra da gençlerin ellerini kelepçeleyip karakolda kamerasız bir odada dayak atmaya ve küfürlerine devam ettiklerini, gençlerin alkol aldıkları havasını oluşturmak için başlarından aşağı alkollü içki döktüklerini biliyor muydunuz?” ‘YAKINDAN İLGİLENECEĞİM’ Yıldırım ayrıca, “Ve bu dayak yiyenlerin benim yakın akrabam olduklarını, bu konuyla çok daha yakından ilgileneceğimi söylesem” ifadelerini kullandı. votondoş ozon hoborloro okomokton sokoloyor. imzimdi didiğim gibi, firmit diğiştirdim... risimli misij viriciğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Rewendor said: KuddusiMavra said: olm ne alakası var? son derecede mantıklı haber. bu angut stv sunucusu(hazıra alışan yığın var burada,her boku gugıllıyorlar,gugıllayıp baksınlar)başka insanlara olmadık hakaretler,suçlamalar yaptı bugüne kadar.polisi olmadık konularda destekledi...ne oldu? kendi akrabaları polisten dayak yiyince isyan ediyor! düşünmeyi bilmek lazım. bu forumun amacı sadece oyun oynayan çocukların birbirleri ile sidik yarıştırması ise zaten diyecek bir şeyim yok ama eğer forum birbirimiz ile paylaşımlar yapabileceğimiz bir ortamsa-ki öyle olduğunu düşünüyorum-ben de buna uygun davranıyorum. Hayır, buna uygun davranmıyorsun. Bir tane resim koyup abidik gubidik başlık açmak, sonra da "gidin googlelayın" demek paylaşım yapmak değildir. İlla bu konuda konuşulmasını istiyorsan yanlı yazacak da olsan düzgün şekilde başlığı açar, içine "stv sunucusu şu şudur, bugüne kadar böyle böyle lafları hareketleri vardı, ama şöyle olmuş şimdi bakın nasıl tam zıtta dönmüş" tarzı açıklamaları yazarsın, hatta varsa elinde bugüne kadar desteklediğine dair ne bileyim videosunu yazısını falan koyarsın. Hadi bunları yapmadın, en en en azından "bakın o kadar devleti polisi savunuyorlardı bunlar, şimdi kendi başlarına gelince nasıl yan çizip delleniyorlar" falan diye yorum falan yazarsın, insanlar da ona göre yorumunu düşüncesini dile getirir. İlla paylaşım istiyorsan budur paylaşım. Yoksa bi tane yarım yamalak cümle bi tane paint ürünüyle başlık açıp sonra da insanların uzun uzun tartışmasını beklemek saflık, açılan başlık da yer kirliliğidir anca. senden öğrenecek değilim neyi nasıl yapacağımı. eleştiriye eyvallah ama ben bu şekilde bir paylaşım yaptım. yukarıdaki mesajlardan görüleceği üzere yapmak istediğimi anlayan arkadaşlar da var. gölge etme...heee, yer kirliliği ne demek yahu? garbıçta, konu dışında milyon sayfa kirlilik var eğer derdin buysa. onları temizlemekten başlayın temizliğe. ben bir çok haberi ve hem de ayrıntısı ile çooook paylaştım burada. konu dışının dili olsa da konuşsa. ama baktım birçok kişi bundan bile rahatsız, o zaman bir de bu tarzı deniyorum rivendor. kapish? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Git garbage da dene işte, dediğin gibi çerin çöpün yeri orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 :) sıcak bir tek beni etkilememiş. lafa gelince eğlenen sizler neden bu kadar önemsiyorsunuz garbıçı,konu dışını? sanki garbıça ya da konu dışına açılan tüm konular doğru mu açılıyor? samimi olun arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ilk postun imajı mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 bu ne lan böyle burası özgür forum istediğim şeyi istediğim gibi paylaşırım git balıkesirin çılgın eşeklerini paylaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 KuddusiMavra said: senden öğrenecek değilim neyi nasıl yapacağımı. eleştiriye eyvallah ama ben bu şekilde bir paylaşım yaptım. yukarıdaki mesajlardan görüleceği üzere yapmak istediğimi anlayan arkadaşlar da var. gölge etme...heee, yer kirliliği ne demek yahu? garbıçta, konu dışında milyon sayfa kirlilik var eğer derdin buysa. onları temizlemekten başlayın temizliğe. ben bir çok haberi ve hem de ayrıntısı ile çooook paylaştım burada. konu dışının dili olsa da konuşsa. ama baktım birçok kişi bundan bile rahatsız, o zaman bir de bu tarzı deniyorum rivendor. kapish? Valla benden mi öğrenirsin, başkasından mı bilmem orası sana kalmış da, kesinlikle birinden öğrenmen lazım sonuçta. Zaten aldığın tepkilerden bu sonucu kendin de çıkarmışsındır :) Düzgün başlık altına 3-5 satırlık olay özeti ve ilgilenen için bir düzgün link yeterli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar