huun Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: karpuz, 28 Kasım 2004 23:21 tarihinde demiş ki: Kandırmışlar seni... :P (yok şaka tabii) bir an sadece bir an bu dediginin dogru olduguna inandim . kendimi guney amerikada bir sahilde bir elimde m16 digerinde glock 36 pat pat pat ates ederken hayal ettim . ulan parali askerlik harbi super macera olacakti .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yok yok vaz geçtim gerilla olacam ben:-)[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 küçükken en çok olmayı istediğim 3 kişi vardı . 1. Varyemez amca (eskiler hatırlar) 2. Batman 3. He-man :-) ( Gölgeleirn gücü adına ) da da dada da dadadaaaaa dadadaaaaaaaaaaaaaaa he-man[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Brook Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 dohtor bu ne ?[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook[/i]
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Makina mühendisliği( 4 yıl) 1.5 yıl yüksek makina(master) Endüstri Müh.(2 yıl) :) Eh bakalım dusundugum bu az bısey kaldı gırıcez bızde 1 sene sonra Yanı sıkılmazsam masterdan sonra endustrıde okumayı dusunuyorum
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 astronot veya futbolcu sorun şu ki futbol zekam var ama yeteneğim hiç yok :) bir de astronot olmam teorikte imkan dahilinde ama pratikte imkansız. (türkler uzayda :-P )[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============>
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Brook, 28 Kasım 2004 23:42 tarihinde demiş ki: dohtor bu ne ? Rudolf Nureyev bureyev mı ne ondan daha ıyı bı$ı =)[signature][hline]SlayerTr
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 film yıldızı yönetmen hah[signature][hline]my world my reality
Soulbringer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mulkiyeli[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)* §Bounty Hunter§
Ractamainus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bir mesleğimin olmamasını isterdim. dünyayı dolaşmak, her gittiğim yerde 1.5 - 2 yıl kaldıktan sonra başka bir yere gitmek, elimden ne gelirse o işi yapmak isterdim. parasal sorunumun olmamasını, kimseninin parasal sorununun olmamasını isterdim. isterdim.[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bilgisayar ya da Makina müh. dü, makine yolunda gidiyoruz. Ha ileride amacım kendi işimi kurup kendimi ve ailemi rahatça geçindirecek kadar başarılı olmak ve sonra işleri bir genel müdüre havale edip hayatımı yaşayabilmek ama daha çok var heralde bu hayali düşünmeye...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 cumhuriyet başsavcısı (oeh) olmadı hukuk danışmanlığı yaparım:P hele bi girem düşünürüz artık...[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected]
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eski blizzard north, black isle veya bullfrog ekibiyle birlikte çalışmak ve oyun yapmak :)[signature][hline]mono - life in mono
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 baya baya fentezi seninki :lol:[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! |
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 tabiki Bilgisayar Programcılığı... ama sırf sermaye piyasasının işleyişini merak ettiğim için yüksek lisansımı brokerlık üzerine yapıcam. öle yuvarlanıp gidecez işte![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla fantazi değil, azmedersem başarırım :-P ancak tabii batman, varyemez amca gibi, konuda istenen "istediğiniz gerçek meslek"le alakasız şeyler yazmıyorum. şöyle iki dakka gelecekle ilgili hayal kuralım di mi? yok varyemez amcaymış yok batmanmış jediymiş.. peeh hemen bozuyorsunuz hayalimizi.. *!taş atar, kaçar*[signature][hline]mono - life in mono
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bende bonedan olmak isterdim ama ben tembel bi herifim..Hakketen oyleyim yane kıçımı kaldırıp gidip yemek yemektense su an aç aç çekirdek yiyorum o derece..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Rock Star[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Head Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bakkal[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow.
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: BabacumMostors, 29 Kasım 2004 01:18 tarihinde demiş ki: Rock Star yakışır..[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: ...... bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya
somebody Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 nba da basketbolcu olmak isterdim, ya da ingiltere'de futbolcu[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
OutTrader Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 eğitimci[signature][hline]The golden age of being amused has turned into the modern life and times of being confused
somebody Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 büyük bir gazetede köşe yazarı olmak isterdim. ama belli bir konuda deil,her konuda istediğim zaman yazabileyim.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Öne çıkan mesajlar