Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 1

forgiver

Öne çıkan mesajlar

said:
Özel Durum Açıklaması (Genel)

Ortaklığın Adresi : Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Huzur Mah.Seyrantepe-İstanbul
Telefon ve Faks No. : 212 305 1902/ 212 305 1948
Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 212 305 1902/ 212 305 1948
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
Özet Bilgi : Transfer görüşmeleri

AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcu Alper Potuk'un kulübü Eskişehirspor Kulübü Derneği'nden transferi için resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=284283
Sosyal ağlarda paylaş

Bir yerli yedek bir yabancı as kadro iyisinden 2 tane stoper stoper,

ortasaha göbeğine Melo + 1 tane yerli alternatif ön libero

Bir tane de Amrabat tipi hızlı, adam eksiltebilen ve dikine oynayabilen mümkünse çift kanatta oynayabilen kanat oyuncusu

yeter de artar.

Aklıma gelen isimler yerli olarak Serdar Aziz, Alper ve Gökhan Töre. Yanlarına Melo ve bir yabancı sağlam stoperle güzel etki yaratırlar. Hatta Engin Baytar düzeldiyse eğer bi de o bencilliğini attıysa o da kanat adamı olarak kullanılarak transfer ihtiyacı düşürülebilir.

E. Çolak, Ceyhun ve Sercan'dan hemen vazgeçilmesin, yaşları daha genç. Kiralık oynatılabilirler.

Aydın, Çağlar, düzelmediyse E.Baytar, Ujfalusi'yle de el sıkışılmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

rewendor un yazdıgı sekilde sampiyonlar ligi 4. biter ligde de bu sene sizin yaptıgınızı bizapar bitime üç hafta kala sampiyonluk ilan edilir.. gsda ciddi takviyeler yapması lazım yoksa ben yeni sezonda fenerbahceden yargı bekliyorum.. baya gaz olmuş durumda çünkü transfer komitesi başkan aykut vs vs.. böle iyiyiz gerek yok derse gs işine gelir fenerbahcenin
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

Carlinhos ve Chedjou'yu alsak baya iyi olur.2 side tam ihtiyacımız olan bölgelerde oynayan oyuncular.bu carlinhos u ft 2 sezondur inatla istiyor bir bildiği vardır heralde ama ft in yabancı tercihleri genelde patlıyor :P varmı hiç izleyen bu adamı

Carlinhos cok iyi bence, su anki takimininda mali sikintilari var, hani Andre Santos'un daha disiplinlisi oyle soyleyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben bir kaç maçını izledim de savunma yönünden zayıf bir hücum beki gibi adam. Ama yani yaş olmuş 27, hiç bir Avrupa takımı almamış. Hani bana balon gibi geliyor ya bakalım.

Chedjou'ya gelirsek, iyi bir oyuncu ama bizim ihtiyacımız olan daha tecrübeli defansa liderlik edebilecek Urfalı tadında bir adam. Ha öyle bir adamın yanına bu Chedjou süper olur ama bu Chedjou Dany'nin 1-2 tık üstü gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

zan yerine kesimal'ı alalım fb'den. ben çok beğeniyordum o herifi, terim adam eder belki.

potuk ile melo beraber gelsinler. hamit ile rotasyon şeklinde oynar potuk.

yabancı olarak hep dedim ve diyroum, dany heralde 40 maçtan 3'ünde falan hata yapmıştır, kestiği gol pozisyonu sayısı da 80 falandır. ama millet nedense beğenmiyor çünkü adam clumsy biraz özellikle topla. ama attığı uzun toplar falan da baya ciddi isabetli yani. şaka maka oyun kuruyor arkadan... gitmemeli kısacası. baya ciddi john benjamini yüksek bir adam alırsak savunmaya o zaman türkiye liginde yedek kalır dany, cl'de de semih'in yerine oynasın.

savunması iyi olan bekler almamız lazım aslında. eboue rezalet çünkü savunmada. kaç tane gol yedik eboue yüzünden aklım almıyor yani... sonra gelip millet dany'e saatli bomba diyor, çıldırıyorum.

solda da riera aslında beklediğimin 10 katı falan oynuyor savunmada ama yine de üstüne üstüne gelince bi sağ açık hep dötüm atıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

@fizban

Aynen kesinlikle upgrade. Ama hücum hattında bu kadar kalite varken bu transfer döneminde ben savunma anlamında da aynı kalitede hamleler bekliyordum. Yani bütçenin büyük kısmı savunmaya harcansın istiyordum.

@sabonis

Dany çok kötü değil ama Semih ile doğru bir ikili değiller. Eee beklerin ikiside hücum bek olup savunma anlamında yavan kalınca hali ile stoperlere binen yük çok oluyor. Şu anki stoper ikilisi bunu kaldıramıyor, cortluyor. Aslında yerli ve altyapı ürünü olduğu için Semih bu kadar tutuluyor. Fakat bence defansa Urfalı gibi bir adam alıp yanına Dany'i koymak süper olurdu. Tabi yabancı sınırı denen şey varken mümkün değil.

Gökhan Zan bence çok iyi bir profesyönel ve gördük ki hala yerli stoperler arasında iyi bir konumda. Kesinlikle Gökhan Zan'ı Serdar Kesimal'a tercih ederim şahsen.
Sosyal ağlarda paylaş

sleepingdeath said:

Esnaf said:

Carlinhos ve Chedjou'yu alsak baya iyi olur.2 side tam ihtiyacımız olan bölgelerde oynayan oyuncular.bu carlinhos u ft 2 sezondur inatla istiyor bir bildiği vardır heralde ama ft in yabancı tercihleri genelde patlıyor :P varmı hiç izleyen bu adamı

Carlinhos cok iyi bence, su anki takimininda mali sikintilari var, hani Andre Santos'un daha disiplinlisi oyle soyleyim.

Eger oyle ise gelmesin. Hic izlemedim carlinhos'u ama riera varken santos tipi adama ihtiyac yok. Gercek bir savunmaci alacaklarsa alsinlar
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

serjuhan said:

Ya ben bir kaç maçını izledim de savunma yönünden zayıf bir hücum beki gibi adam. Ama yani yaş olmuş 27, hiç bir Avrupa takımı almamış. Hani bana balon gibi geliyor ya bakalım.

Chedjou'ya gelirsek, iyi bir oyuncu ama bizim ihtiyacımız olan daha tecrübeli defansa liderlik edebilecek Urfalı tadında bir adam. Ha öyle bir adamın yanına bu Chedjou süper olur ama bu Chedjou Dany'nin 1-2 tık üstü gibi.

Chedjou bu sene Fransa liginde en iyi stoper falan seçiliyor çoğu yerde, 27 yaşında ama tecrübeli ve lider defans profili de çiziyor oynadığı maçlarda, ben zaten genel olarak stoper alınıcaksa önce İtalya, sonra Fransa ligine bakmak gerektiğini düşünüyorum.

Carlinhos'u hiç canlı izlemedim, videolarına baktım önce sonra kayıtlı maçını izledim meraktan şunu söyleyeyim gördüğüm 2 maçta ekstra performans koymadıysa tam Galatasaray'ın ihtiyacı olan bek oyuncusu. Savunmada tek hamlelik bi adam , yani topu kapmak için riskli hamleler yapıyor kapabilirse kapıyor kapamazsa geçiliyor. Burda en önemli özelliği çok hızlı bi adam inanılmaz bir tehdit oluşturur rakip takımlara, kaptığı toplarla ortasahayı çok hızlı geçip gol pozisyonu yaratıyor o yüzden karşısındaki bek oyuncusunun oyuna girmesi falan imkansız gibi bişey. Oyun görüşü iyi hızını da kullanarak baya pas arası falan yapıyor, teknik kapasite olarak da sol önde çok rahat oynar TR standartlarında.

Benim fikrim bu 2 transfer de çok iyi katkı verir Galatasaray'a

Alper,Chedjou,Carlinhos, Melo veya muadili gibi duruyor şuan yapılacak transferler. Bir de öne Nani diyenler var şu 5 transferi yaparsa GS seneye ligin adaletli olabilmesi için FB'nin minimum 50-60M euro bonservis bedeliyle transfer yapması veya TD'yi değiştirmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...